opmeten en afspraak netjes nagekomen. ziet er mooi afgewerkt uit.En personeel netjes en correct.
Mijn schriftelijke order is door Sun Express vergeten ! waardoor de levering uitbleef. Na 6 weken heb ik Sun Express gebeld en zou de levering binnen 3 weken plaatsvinden hetgeen ook geschiedde. Bij aflevering was de factuur onjuist door vermelding van niet bestelde producten. Een juiste factuur werd mij later toegestuurd. Over de jaloezie-hordeur verder geen opmerkingen NB: Jammer dat de zomer bijna voorbij was en een (financiële) blijk van excuus was wel op z'n plaats geweest.
jammer dat het koord nat wordt bij regen….
Aardige ontvangst in de showrrom. Deskundig advies over aan te schaffen sun screen. (Toch nog) snelle levering. Aardige monteurs. Garantie/nazorg: de toekomst zal het leren maar wij hebben er vertrouwen in.
Super tevreden
Vriendelijk, kennis van zaken en goede service en een ruim assortiment met goede uitleg en advies! Ik heb natuurlijk nog steeds veel aanloop dus ik vertel natuurlijk mijn bevindingen. Ook nog van mijn vorige woning waar alle zonneschermen van jullie zijn. En wat ik nu ook heb met t mooie systeem van de luxaflex. Misschien moet ik ook nog bellen, want ik weet niet of t kwaad kan, maar 1 scherm maakt nog wat geluid met t omhoog gaan. Omdat t rechtse scherm t dus niet doet. Maar verder ben ik zeer tevreden.
Monteur werken keurig netjes en presies,ruimen zelf de rommel op. Zijn echte vak mensen en zeer aantrekkelijke bevelen. Zelfs visiete spreekt van een vakkundige .montage.
het is altijd al goed gegaan
Maand 7 geplaatst Het was warm maar ik heb goed voor de jongens gezorgd een drankje, koffie, en koekjes, ik heb zelf ook meegeholpen. maar alles ziet er keurig uit, mooi afgekit geen lekken, veel afval van de deuren piepschuim karton ter bescherming. alles mee terug genomen, ook fijn. Goed opmeten vooraf door Twan, ja moet ook gezegd worden, dit is het voornaamste van heel het project.
Helaas is mijn ervaring met Sun Express niet goed. 1ste ervaring ontvangst en uitzoeken zonnescherm was erg netjes en professioneel. Er werd verteld dat er eerst bij de woning gekeken zou worden hoe de zonwering het beste geplaatst kon worden en of de lengte goed zou zijn. Hierop adviseerde ze ons een iets groter doek dan we zelf in eerste instantie hadden aangegeven. In Maart besteld begin juni geplaatst. Gelijk op vakantie gegaan en na vakantie voor het eerst gebruikt er zat een klein gat in het doek. En de dag erop kwam het linkse deel los waardoor de muur van het huis werd beschadigd. Hierop netjes met Sun Express contact gehad. Hierop werdt er gezegd dat ze langs zouden komen om de situatie te beoordelen. Hierop werd besloten dat er een extra versteviging moest worden gemaakt aan de kant waar zonnescherm los kwam. Vervolgens hebben we het scherm niet meer gebruikt maar er kwamen nog steeds stukken steen van de muur af zetten. Daarop heb ik weer contact gehad met het bedrijf dat de muur steeds meer schade opliep. Daarop konden ze pas 4 dagen later het zonnescherm van de muur af halen en deze werd niet meegenomen maar bij ons in de gatage gelegd waardoor er weinig bewegingsruimte was. Daarna is er een nieuwe afspraak in gepland om alles te komen vervangen. Dit was zo naar ons gecommuniceerd. Echter liep de tijd maar uit waarop ze zouden komen. Dit kan naar mijn inziens gebeuren want werk kan altijd uitlopen. Echter werd dit niet even aangegeven en waren we maar aan het wachten. Vervolgens kwamen de mensen van Sun Express en die waren in de veronderstelling sat ze het zonnescherm moesten los maken van de muur en dan zouden ze hem meenemen. Waarop ze zagen dat hij bij ons inde garage lag en vanuit hen werd aangegeven dat ze deze gelijk bij loshalen hadden moeten meenemen. Dus grote miscommunicatie tussen zowel medewerkers bedrijf als richting ons. Hierop heb ik wel gevraagd of de baas van filiaal in Kaatsheuvel mij zou kunnen bellen. Dit heeft hij de volgende dag gedaan en hierop had ik gevraagd of er enige coulance richting ons kon worden gedaan want we hadden nu al enige tijd voor een zonnescherm betaald wat we niet hadden hangen. Hierop werd gezegd dat ze korting konden geven oo volgende product. Ik heb hierop aangegeven dat ik dit niet ging doen. Dit hebben we ook niet nodig we hebben een nieuwbouw woning en het enige wat ontbrak was ee zonnewering. Bij het aangeven dat er voor de kant waar zonnescherm los was dat daar extra versteviging moest komen vroeg ik ook of dat dit dan ook niet voor de andere kant gelde. Hierbij werd aangegeven dat dit niet nodig was. Afgelopen week hebben ze opnieuw het zonnescherm opgehangen met nieuwe doek. Geheel richting personeel vriendelijk en alles goed uitgelegd. Helaas mocht het na 2 dagen weer niet zo zijn dat het scherm goed hangt komt nu los aan de andere kant. Communicatie met het personeel is vriendelijk maar ik kom voor een goed product en het kan zijn dat het een keer mis gaat maar dit vind ik absoluut geen stijl meer. Ondanks hoe ze ook hun best doen. Het mag een derde keer als je ziet hoe het de keer ervoor is gegaan verwachten dat het nu goed gaat. Als er wordt beweert 30 jaar ervaring te hebben!
Bijzonder vriendelijk en vakkundig personeel, zowel bij verkoop, montage en nazorg. Zeer goed advies en meedenken bij het plaatsen m.b.t. de stroomvoorziening.
Levertijd nagekomen. Prima montage ondanks dat verwijderen oud scherm tegenviel.
Prachtige Ehardt T150 tuinkamer ( 5500 x 4500 ) met glazenschuifdeuren en led strips. Verkoper Terheijden; vriendelijk en heeft aandacht betreffende onze wensen. Montagemonteurs, vriendelijk, deskundig en kennis van zaken. Totaal; zeer tevreden.
Goed advies in de showroom voor het type overkapping met geintergreerde zonwering. Wel een opmerking over het advies voor de verlichting! Bij de keuze in de showroom van de ingebouwde verlichting is uitgebreid gediscussieerd over de helderheid van de led-strips. Aanbod was een niet-dimbare en een dimbare variant, welke via de afstandbediening 3 vaste standen zou hebben : vol aan, half en uit. Advies was 5 led-strips, omdat 2x5 veel te fel zou worden. Ik heb gekozen voor 2x5 led-strips niet-dimbaar, welke met een externe dimmer regelbaar zou worden, wat volgens de adviseur wel mogelijk was. Tijdens de montage gaf de monteur aan dat een externe dimmer niet nodig was. De verlichting was in meerdere stappen regelbaar via de afstandbediening, met een programmeerbare middenstand. Deze is voorgeprogrammeerd op halve helderheid, maar kan zelf op een andere voorkeuze ingesteld worden. Dit was kennelijk bij de adviseur niet bekend en had een hoop discussie kunnen voorkomen. Uiteindelijk is het een fraaiere oplossing geworden, met dimbare ledverlichting via de afstandbediening. Plaatsing is perfect verlopen. Er is nauwkeurig gewerkt, met oog voor detail. Het geheel ziet er strak uit en werkt naar volle tevredenheid.
goede ervaring en als er iets niet werkt wordt het op korte termijn gerepareerd
Overzichtelijke showroom. Duidelijke uitleg en snelle levering en montage. Ps. Opmerking: stuur een bevestiging naar de klant van de bestelling en hou deze op de hoogte van de verwachte levertijd.
Positieve ervaring, klantvriendelijk, plaatsing en montage prima
Heel netjes geholpen in de showroom daarna een meet afspraak gemaakt waar de zeer vriendelijke man ons nog wat extra informatie gaf waardoor wij de juiste keuze samen hebben kunnen maken. Na de bestelling kregen we netjes de bevestiging. Helaas werden we wel voor de verwachte leverdatum gebeld dat het een week lang zou duren maar wel meteen een montage datum afgesproken en daar waren de monteurs ook netjes op tijd. Ze hebben de screen zeer vakkundig in mijn ogen gemonteerd en alles opgeruimd zodat voor ons het genieten kon beginnen. Helaas was daar nog wel de pin automaat maar dat is natuurlijk een geintje want je wil iets dan moet je ook betalen. Al met al zijn wij zeer tevreden en willen we nogmaals zeggen: sun express bedankt wij gaan hier jaren van genieten!
Heel goed , zeer tevreden , goede kwaliteit , advies , service ,top
goed advies, goede verhouding prijs/kwaliteit, goede service: extra thuisbezoeken om in te meten en nazorg.