fantastisch geholpen

zeer goede ervaring! goede, kundige en aardige monteurs, prachtig product en snelle levering!

• Bezochte vestiging Bestosol / Hermis Tilburg

Ben heel erg tevreden over alles !

Goede mailcommunicatie, Alles volgens afspraak, montage netjes afgewerkt en duidelijke uitleg!

• Bezochte vestiging Bestosol / Hermis Tilburg

Fijn advies, goed geholpen, mooie spullen

We werden netjes geholpen in de showroom. Fijn dat alles nog even wordt nagemeten. De bestelde spullen werden op de afgesproken tijd opgeleverd. De markiezen geven ons huis een prachtige uitstraling en de rolluiken zijn fijn in het gebruik. Wij zijn zeer tevreden!

• Bezochte vestiging Bestosol / Hermis Tilburg

Binnen afgesproken tijd en snel opgelost.

Binnen afgesproken tijd en snel opgelost.

• Bezochte vestiging Bestosol / Hermis Tilburg

Snelle service, probleem was zo opgelost.

• Bezochte vestiging Sun Express / Van Steenoven Dongen

Prima uitgevoerd. We zijn zeer tevreden.

Keurig uitgevoerd. Nalevering snel en correct geleverd. Goed werk!!! We zijn zeer tevreden.

Zorgvuldig en zoals afgesproken

Zowel het opmeten, de offerte en het plaatsen van de screen ging conform afspraak.

Een tevreden klant

Hopelijk kan ik mijn raam blijven openen! Het is niet eenvoudig.

Toppertje

Nadat ik via de website gevraagd heb om een storing aan mijn screens te komen repareren, kreeg ik vrijwel meteen bericht dat de volgende dag 2 monteurs langs zouden komen. Vervolgens 2 monteurs bij mij langsgekomen die het probleem snel opgelost hebben. Ik ben zeer te spreken over de dienstverlening van dit bedrijf.

Het is super gedaan

Het is goed en netjes gedaan. Top

• Bezochte vestiging Bestosol / Hermis Tilburg

Prettig in communicatie en kwaliteit produchten

We hebben een fijne ervaring met Bestosol. De mensen zijn professioneel en behulpzaam. De producten van goede kwaliteit. Je betaalt wel iets meer misschien maar dan heb je er ook jaren plezier van. De communicatie verliep ook altijd heel soepel. Bedankt!

Oké

Alles is goed gegaan.Afmetingen en maten waren goed gemaakt.

Alles ging prima

Wij hebben al vele jaren alles van jullie, het bevalt prima, nooit klachten

• Bezochte vestiging Sun Express / Van Steenoven Dongen

Netjes, vakkundig en product als beschreven.

Goed geholpen in de winkel. Binnen 2 weken thuis gemeten. Vakkundig geplaatst en verpakkingsmateriaal netjes opgeruimd. Een aanrader!

• Bezochte vestiging Bestosol / Hermis Tilburg

Prima service, prijs en kwaliteit!

Alles gegaan zoals afgesproken. Vlotte communicatie en vriendelijke mensen!

• Bezochte vestiging Couwenberg Herpt

Prima werk geleverd volgens afspraak

Prima werk geleverd. Ze mannen waren op tijd en werken goed. Uitleg over produkt ook goed.

Moeizaam en duur

Na een bezoekje van nog geen kwartier (voorrijkosten 95 euro) een offerte gehad van 550 euro voor de reparatie van mijn zonnescherm. Dit bleek uiteindelijk een uur werk te zijn voor twee monteurs. Na navraag daarover ("verkeerde ureninschatting") ging er 130 euro van de rekening af. Blijft over 420 euro voor twee manuren werk. Gebruikt materiaal was alleen een koord van een paar euro. Communicatie over het maken van een afspraak was dramatisch. Edit: Nogmaals contact gehad met In-'n Outdoor en nog eens 95 euro terug gekregen. Ster er bij dus.

• Bezochte vestiging Sun Express Terheijden

Mooi resultaat.

Netjes en ook volgens afspraak gewerkt. Monteurs met kennis van zaken hebben goed werk verricht.

• Bezochte vestiging Bestosol / Hermis Tilburg

Verkeerde type meegenomen, maar opgelost doordat een collega de juiste kwam brengen.

• Bezochte vestiging N.v.t.

Perfect geregeld

Ik ben blij verrast mee dit bedrijf. In de toekomst zal ik al mijn systemen hier blijven aanschaffen. Mijn somfy zonnekap werd perfect gehangen. Thanks

Fijn en betrouwbaar bedrijf

Zeer deskundige verkopers, zeer goed advies gegeven. Komen alle afspraken na en fijne en vakbekwame monteurs. Zou dit bedrijf bij andere zeker aanraden. Bij deze bedankt voor een prachtig resultaat ☀️

• Bezochte vestiging Sun Express / Van Steenoven Dongen

Goede service en de medewerkers zijn ontzettend behulpzaam.

Goede service en de medewerkers zijn ontzettend behulpzaam.

• Bezochte vestiging Sun Express / Van Steenoven Dongen

Vakkundig klantvriendelijk goede prijs kwaliteitverhouding

Redelijk

Het adviseren en plaatsen was goed. Telefonisch afspraak was andere datum dan die genoemd werd in mailbericht. Daarover misverstand

Tot nu toe goed

De aanschaf Jeroen was een enthousiaste verkoper ook het onderhandelen de klant moet altijd het gevoel hebben dat hij iets extra's krijgt ook daarin gingen jullie mee.

De Slof 8

5107 RJ Dongen