regelmatig komen we eens wat brengen, en worden altijd vriendelijk geholpen, staan ons netjes te woord, en zoals het laat zien is niks te veel. ook aan de telefoon altijd netjes en beleeft en goed duidelijk in de beantwoording. Kortom Vos zal ik ten alle tijden aanbevelen.
onze chauffeur was zeer positief
Fijne relatie, alles bespreekbaar en altijd meedenken
altijd goed en vaak een bakkie
Prima bedrijf met kundige mensen.
Op en top geweldig bedrijf. En zeer bekwaam en klant vriendelijk .
Leuke mensen goede prijzen ga zo door
klantvriendelijk en altijd gelijk response bij vragen top bedrijf ga zo door
Je wordt goed geholpen . Eerlijk bedrijf
Een eerlijk en prettig bedrijf met persoonlijke aandacht.Men denkt ook mee met de klant.
Sinds jaar en dag zeer goed contact met Vos Metaalhandel gehad met zeer goede ervaring in afhandeling van zaken.
👍👌🎈🍾
Het is een gemoedelijk bedrijf.wat al heel lang bestaat
Goed bedrijf
Wordt altijd netjes geholpen. Leggen uit waarom ID laten zien. sorteren eventueel de materialen voor je uit en laten ook zien waarom bv. iets wat koper lijkt geen koper is.
Zeer goed adres on je oude metalen af te leveren of op te laten halen wordt zeer goed geholpen
Áltijd een vriendelijke woord en een professioneel afhandeling.