Top service!

Megadruk verzorgt al jaren naar volle tevredenheid ons drukwerk. Denkt mee, komt afspraken na, flexibel en heeft een breed pallet van dienstverlening.

• Hoe kunnen wij onze dienstverlening voor jouw bedrijf verbeteren? geen idee

Goede service en prima prijs/kwaliteit verhouding

MegaDruk levert snelle en goede service en denken goed met de klant mee. Blij dat wij zo'n goed reclame-/drukcentrum in ons dorp hebben.

• Hoe kunnen wij onze dienstverlening voor jouw bedrijf verbeteren? Ga zo door

Betrokken, snel en meedenkend!!

Betrokken, snel en meedenkend. Een aanrader voor iedere ondernemer Top Bert

• Hoe kunnen wij onze dienstverlening voor jouw bedrijf verbeteren? N.v.t.

Altijd goede ervaringen met MegaDruk. Er wordt goed meegedacht, het drukwerk is vlot klaar en ziet er altijd netjes uit.

• Hoe kunnen wij onze dienstverlening voor jouw bedrijf verbeteren? Niet

Fantastisch

Vriendelijk, behulpzaam, alles perfect !!!!

• Hoe kunnen wij onze dienstverlening voor jouw bedrijf verbeteren? Is prima in orde

top service snel en eerlijk

al jaren klant bij Bert Megadruk bevalt erg goed zo houden

• Hoe kunnen wij onze dienstverlening voor jouw bedrijf verbeteren? N.v.t.

Zijn zeer kundig, zeer bereidwillig en begaan met hun opdrachtgevers.

Wij laten al jaren het drukwerk door Megadruk verzorgen en het is altijd piekfijn in orde. En gaat er een keertje iets niet goed, wordt het keurig opgelost. Het aanleveren doen we zelf en komen dan wel eens een probleempje tegen. Ze zijn dan ook bereid om mee te kijken en je hierbij te helpen. Een enkele keer leveren we iets aan, dat snel klaar moet en dat is ook geen probleem. Wij zijn zeer tevreden over de mensen van Megadruk. Krijgen een dikke pluim.

• Hoe kunnen wij onze dienstverlening voor jouw bedrijf verbeteren? Als het zo blijft gaan, is er geen verbetering nodig.

Professioneel en betrouwbaar bedrijf

Bert is een vriendelijke man. Hij komt zijn afspraken na en denkt mee. De kwaliteit van het drukwerk is goed.

Fantastisch!!

Megadruk is al jaren onze trouwe partner voor drukwerk! Het werk ziet er altijd netjes verzorgd uit! Aanrader dus!!

• Hoe kunnen wij onze dienstverlening voor jouw bedrijf verbeteren? N.v.t.

Snelle service, goede kwaliteit.

Snelle service, goede kwaliteit.

Snelle service

Je wordt er fijn geholpen

Service en vakmanschap

Drukwerk van super kwaliteit. Denkt mee met de klant. Komt afspraak altijd na.

snel en vakkundig

snel en vakkundig

Altijd fijn contact en goede service

Altijd fijn contact en goede service

• Hoe kunnen wij onze dienstverlening voor jouw bedrijf verbeteren? N.v.t.

Bij Megadruk is geen moeite teveel!

Wij komen al jaren bij Megadruk. Altijd eerste klas werk voor een goede prijs. Bert werkt nauwkeurig, snel en vakkundig. Ook stellen we het persoonlijke contact erg op prijs. Kom daar nog maar eens om bij internet drukkers…

Prefecte service, prettig contact; denkt goed mee!

Prefecte service, prettig contact; denkt goed mee!

Ben al jaren een zakelijke klant en zeer tevreden. Flexibel bedrijf met vakbekwame mensen. Top!

Fijne en goede samenwerking

Prettig in omgang en contact. Snelle service. Er is veel mogelijk in korte tijd.

Mooi drukwerk, snel geleverd

Mooi drukwerk, snel geleverd

Uitstekende en snelle service

Megadruk levert uitstekende en snelle service.

Snelle service

Megadruk, bedankt voor de snelle service. Heel fijn dat jullie zo actief meedenken. Wanneer we iets nodig hebben komen we zeker terug!

Altijd fantastische service!

Ik kom bijna altijd bij Megadruk met laatste moment dingen. Ze staan echter altijd voor me klaar altijd vriendelijk, service gericht en top kwaliteit. Zoek niet verder. Hier wil je zijn!

Altijd staat Megadruk voor ons klaar, ook voor spoedopdrachten en met uitstekende kwaliteit!!

Vaak hebben we een spoedopdracht en dat wordt snel opgepakt en uitstekende kwaliteit. Men is altijd vriendelijk en denkt mee.

heel fijne contacten en altijd prachtig werk afgeleverd

Heel fijne contacten en altijd word er mooi werk afgeleverd

Meedenkend, op maat advies en vriendelijk.

Als uitvaartondernemer laat ik het rouwdrukwerk verzorgen door Megadruk. Alles is altijd tot in de puntjes verzorgd. Megadruk denkt met je mee, ondersteund en zetten vaak net een stapje meer dan je verwacht. *altijd goed bereikbaar *snelle service *Persoonlijk aanspreekpunt *en flexibel Mireille Schram Uitvaartzorg Ermelo

Nijverheidsweg 10 B

3881LA Putten

Over MegaDruk

MEGADRUK is een reclamecentrum waar bedrijven, verenigingen en particulieren welkom zijn voor ontwerp, print- en drukwerkopdrachten. Welkom bij MEGADRUK.