Goede website en makkelijk boekingsproces

Wat een fijne en duidelijke website heeft TUI. Ruime keuze aan boekingsmogelijkheden en nu dus prima vlucht kunnen boeken.

Gewoon gemakkelijk.

Alles vlot verlopen. Tweede maal in een paar maanden geboekt, steeds zonder problemen. Gewoon gemakkelijk. Groetjes Eddy.

Vriendelijke personeel in het geheel

onduidelijk

Het steeds wisselen van de prijzen en bij het boeken moest ik steeds opnieuw dezelfde gegevens invullen. Ook als ik wilde kijken wat de prijzen vanaf een ander vliegveld wilde kijken. Het betalen wat ook raar. Normaal bij een pakketreis betaal je een deel bij het boeken en 2 maanden voor vertrek de rest. Nu krijg ik na een aanbetaling al een mail van debiteuren terwijl het nog meer als 3 maanden vooraf is.

Snel en goed

Misleidende informatie en onethische bedrijfspraktijken

Ik heb zojuist een vlucht geboekt via TUI. Tijdens het boeken kreeg ik de optie om te upgraden naar Comfort-stoelen, wat ik heb gedaan voor €45 per persoon. Ik ging er natuurlijk van uit dat dit betekende dat ik comfortabelere stoelen kreeg. Maar het blijkt dat dit alleen het recht geeft om deze stoelen later nog eens apart te reserveren – tegen een extra betaling. Ik had natuurlijk beter het kleine lettertje moeten lezen om te begrijpen wat ‘Comfort’ precies inhoudt, maar ik vind dit buitengewoon misleidend en onethisch richting de consument. Het is een typisch voorbeeld van een ‘dark pattern’ in de gebruikerservaring en het laat echt een nare indruk achter van het bedrijf. Ik neem deze vlucht nog, maar in de toekomst zal ik TUI zeker vermijden.

Makkelijk boeken

Heel makkelijk te boeken online, in de winkel in Maarssenbroek gaat het ook altijd perfect

Ik en mijn familie hebben altijd al een goede ervaring met het boeken en vliegen met Tui fly.

Het is een duidelijke en transparante site. Alles wordt duidelijk aangegeven en geen verborgen kosten. Onze complimenten

Ruim aanbod

Was eenvoudig zoeken uit beschikbare hotels.

Veel mailtjes, maar geen persoonlijk contact

Zie bovenstaande

Onaangenaam verrast dat tijdstip heenvlucht is vervroegd

Toen ik de reis naar Ierland boekte, ging ik ervan uit de het vermelde tijdstip van de heenvlucht op 23 juni vast stond. Het was behoorlijk vroeg, maar net aanvaardbaar. Maanden later werd het tijdstip (en de luchtvaartmaatschappij) opeens veranderd - zonder opgaaf van redenen. We moeten nu zo vroeg opstaan dat ik deze reis nooit geboekt zou hebben als ik dit vanaf het begin had geweten!

Nieuwe reisuitdaging!

Rust bij de keuze over een nieuwe reisuitdaging.

Uitstekend!

Makkelijk en overzichtelijk was het boeken van onze reis.

Te moeilijk voor oudere

Onze dochter heeft het allemaal gereged. Het was voor ons allemaal abacadraba .maar voor de rest was hetpicobello in orde.misschien zou er voor oudere toch een soort van menselijke helpdesck moeten zijn.

Lekker gemakkelijk geboekt

Alleen plek voor betaling reis was beetje zoeken.

Voor het eerst online

Normaal gaan wij altijd naar het reisbureau om onze vakantie te boeken, maar ik keek een beetje rond in de app en voor ik het wist had ik al geboekt. Onze laatste vakanties zijn allemaal via TUI geweest

I T is slecht

App en website totaal niet gesynchroniseerd

prettig en makkelijk

het was eenvoudig om per website mijn reis naar Gambia te boeken

Prima online ervaring

Prima online ervaring met 1 kanttekening nl., bij het boeken bij een TUI filiaal biedt uw bedrijf promoties aan, zoals bijv. gratis koffers van 20kg bij een gekozen reis te boeken, maar voor iemand die niet makkelijk het huis uit kan gaan en daardoor alleen de keuze heeft om online te boeken, bied uw bedrijf geen enkele promotie aan, hetgeen ik jammer vind.

Goed alleen werkt de app niet!

De app laadt niet! Heel irritant

Snelle service

Alles direct in orde

Eenvoudige snel en betrouwbaar

Aanbod is vergelijkbaar met andere operators. Dit is een trend die je steeds vaker ziet. Ons hotel was daar niet meer beschikbaar snel en betrouwbaar geboekt.

Grote korting, maar…

Kreeg week later een mail dat ze de gehele vakantie van 10:00 tot 18:00 bezig zullen zijn met verbouwing aan het restaurant. Kan van een ander restaurant gebruik maken, maar er zal sowieso zichts- en geluidsoverlast zijn. Is een mooie korting, maar dit had ik liever van tevoren willen weten. Hoop dat het meevalt, kom er voor m’n rust, neem oordopjes mee.

Volmerlaan 3

2288GC Rijswijk