Snel geboekt

Mooie prijs van Tui voor een mooie reis naar Tenerife

Soms wat ingewikkeld

Jammer dat je niet alles in een keer kan reserveren, dat kan bij Sunweb wel

De service is uitstekend

Zoals altijd vlieg ik graag met Tui in deze tijd.voor de terug reis kan het helaas niet,omdat jullie die tijd niet vliegen op Egypte.

Kei goed

Zoals alle andere boekingen die ik bij jullie heb gedaan, is ook deze laatste boeking weer perfect gegaan via de website.

Vliegtickets prima prijs incl rolkoffertje zonder bijbetaling

Snelle website, goed overzicht als je een vliegticket zoekt. Pluspunt is dat je evenals KLM een rolkoffertje mee mag nemen zonder bijbetaling, ook geen gekke extra toeslagen. Komt betrouwbaar over.

Lekker gemakkelijk

Alles in één app ,erg handig goed en overzichtelijk vrij makkelijk te doorlopen

Top service en vliegmaatschappij

Altijd een goeie service gehad geen klachten niks op aan te merken behalve veel succes in de toekomst gewenst.

Het boeken was niet al te moeilijk maar kan m.i.z. vriendelijker.

Het was verwarend om te weten of er gedurende de vlucht een maaltijd wordt geserveerd of niet. Ook het boeken van bagage was voor mij iets onduidelijk. Immers een enquete, dagen na het boeken maakt het minder makkelijk om de juiste indruk te geven, meer nog als ik met meerdere boekingen bezig ben geweest. Gode zou zijn, direct na de boeking te enqueteren.

De app werkt niet goed

Op zich gaat boeken e.d. heel makkelijk, maar nieuwe boekingen worden niet automatisch toegevoegd aan de app. Ik krijg de app nu ook niet meer op mijn telefoon

Kan beter

Als je flexibel bent in de data vind ik het erg onhandig.

Heel fijn

Handige website. Veel extra's. Goede communicatie Handige app

Snel en makkelijk

Via vergelijkingssites en reisbureaus was ik bij TUI uitgekomen. Daar was het lastig boeken. Ik ben toen direct naar de tui flight side gegaan en daar liep het beter. Wat ik zag kon ik ook boeken

Snel, eenvoudig, helder, ongecompliceerd. Kortom: niets meer aan doen met één verzoek, graag de mogelijkheden om een annuleringsverzekering af te kunnen sluiten uitbreiden voor inwoners van de Antillen.

Alles altijd goed geregeld!

Tui zorgt perfect voor zijn klanten. Van de boeking tot de reis ,de transfer, bereikbaarheid in het hotel, en de hele terugreis. Dit alles voor een altijd schappelijke prijs. TUI BEDANKT!!

Over het algemeen goed, alleen dat ik alleen in het Engels de pagina zien dat was voor mij iets minder

Snel en makkelijk

Het boeken van onze vakantie ging erg snel en makkelijk via de tui app

Boeken via browser onmogelijk, moest via app

Ik probeerde de hele dag via de browser mijn reis te boeken, maar ik bleef maar een foutmelding krijgen. Heb uiteindelijk de app gedownload en daar lukte het wel de reis te boeken.

top!

makkelijke en duidelijke site

De keuze is fantastisch, maar wel een moelijke en langzame website

Wij hebben onze luxe familie vakantie geboekt, want Tui heeft een goede ruime keuze in alle prijsklassen en bestemmingen. We moesten alleen helaas tot 3x toe opnieuw beginnen (ondanks inloggen) met ons 5-koppige reisgezelschap in te vullen, met bijbehorende geboorte data omdat de site steed vastliep bij het afrekenen. Ook het laden van de pagina's is erg langzaam vergeleken met andere websites.

Jammer

Ik wilde met het ganse gezin (6 pers) naar de Dominicaanse Republiek met de Kerstdagen 2025. Net toen ik wilde boeken kreeg ik een bericht dat Tui niet meer rechtstreeks vliegt vanuit Brussel op Punta Cana.

Duidelijk

Goede informatie en service

Probleemloos op vakantie

Wij boeken al jaren bij TUI. Heeft de meest overzichtelijke site. En met succes boek ik de leukste vakanties

Niet schitterend

Bagage en verzekeringen bijboeken is heel onduidelijk. Gelukkig was jullie medewerkster heel vriendelijk en efficiënt (aan de telefoon)

Prima maar selecties zijn matig. Krijg niet te zien wat je vraagt.

Snel en overzichtelijk

Volmerlaan 3