Prima, overzichtelijke boekingsite

Zeer teleurstellend dat een rondreis van 8 dagen niet via de app werkt. De app die Tui zelf zeer promoot met de aankondigingen dat alles overzichtelijk bij elkaar staat en makkelijk is voor o.a. boarding passen. Informatie over de reis etc etc.

Prettig

Goed overzichtelijk

Duidelijk beeld van de vakantie bestemming

Prima overzichtelijk en simpele site snel en makkelijk te boeken.

Oke

Geweldig weer te boeken

Iedere keer weer fijn om via Tui te boeken naar ons vaste hotel op Bali

Vlot en duidelijk

Vlot en duidelijk

Boek niet met TUI

Problemen bij accommodatie kan gebeuren, maar de klant flink laten bijbetalen om om te boeken slaat natuurlijk nergens op. Voor mij nooit meer TUI…. Niet aan te bevelen

Oke

Ik als met een vinger mailer krijg het voor elkaar.

Eenvoudig

Gaat vrij makkelijk

Juiste reisleidster voor de goede informatie

Goeie informatie met de juiste keuzes

Geweldige service

Gaat allemaal heel makkelijk en alles is duidelijk!

Goede ervaring

Gied

Reserveren verliep soepel. Even afwachten of eea ook goed wordt doorgegeven naar de accommodatie. Over het reserveren van een parkeerplaats ben ik niet tevreden. Je wordt doorverwezen naar een externe site, moet betalen en dan blijkt dat je er de autosleutels in moet leveren. Als dat van tevoren duidelijk was dan had ik daar niet gereserveerd.

Winkel ervaring was zeer slecht

Wilde in Amstelveen boeken. Heb in de winkel zeer onbeschofte en onvriendelijke medewerkers ontmoet. Heb toen helaas online moeten boeken omdat TUI alleen rechtstreeks vliegt op mijn gewenste bestemming. Werd de winkel ruim 15 minuten genegeerd terwijl er geen andere klanten waren. Werd geen stoel aangeboden, iets te drinken uit de automaat of dat er iemand zo bij mij zou komen. Kon ook geen klacht indienen via de webwinkel zonder een reserveringsnummer te bezitten. Zal volgende keer als frequente vlieger TUI vermijden ivm met deze slechte ervaring. Dit was voor mij echt onacceptabel.

Makkelijk te boeken vakantie, na moeilijk zoekwerk

De aangegeven zoekfilters verdwijnen bij nieuwe zoekfunctie, bijvoorbeeld bij wisseling van land. Overbodige herstart. Reageert snel op aanpassingen in filters en prijsopvraag. Echter dan weer na "lokprijs" de definitief en zeer vaak hogere prijs.

Gebruik het al jaren

Werkt goed voor mij.

Gemakkelijk

Gemakkelijk om een reis te boeken. En…..wat belangrijk is: soepele omboeking van een hotelkamer. Goede service van klantenservice.

Boeken met Tui een puzzel

Allereerst: ik ben geen frequent flyer of iemand die regelmatig via reisbureaus zijn reizen boekt. Ik heb moeite gehad met het vinden van de betaalwijze. Uiteindelijk heb ik kunnen betalen via my Tui op Safari, terwijl Tui zelf steeds naar de app verwijst. Bij het boeken ging mijn voorkeur uit naar betalen met Paypal ; ik maakte dus een (schijn)boeking om te zien of dat mogelijk was maar had inmiddels geboekt. Uiteindelijk betaald via mijn creditcard waar ik zelf geen voorstander van ben. Ik heb niet betaald via Ideal omdat dit een verassing is en ik niet wilde dat men onmiddellijk kon zien op het bankafschrift dat er geboekt was. Hoe ik in kan checken is mij volledig onduidelijk. Waarschijnlijk moet ik 1 avond van tevoren checken hoe laat mijn vlucht gaat, met mijn paspoort inchecken en dat ik dan mijn instapkaart ontvang. Hoe en waar ik mijn busvervoer tref op het vliegveld in Curacao is mij nog volledig onduidelijk. Aanvullende informatie over Curacao ontbreekt ten ene male. Laat ik zo zeggen: je boekt via een reisburo om ontzorgt te zijn. In de praktijk valt dat een beetje tegen. Ik heb ten dele via Tui geboekt omdat ik graag eens met de dreamliner wil vliegen anders had ik ook nog via Correndon kunnen boeken.

Goed geslaagd

Makkelijk met boeken en fijn dat de reis-annuleringsverzekering er meteen bij zit , zodat je daar niet zelf naar hoeft te zoeken

Boeken ging ok, toegang tot de app moeizaam

Het boeken van de reis en de info daaromtrent was goed. Om daarna de app te openen dat gaat moeizaam, ik krijg steeds foutmeldingen, ook als ik probeer in te loggen met het boekingsnummer.

Zeer goede service

Pergect

Duidelijk

Site is makkelijk in gebruik en goed benaderbaar. Vragen over je boeking die je online hebt gedaan kun je ook stellen bij de de fysieke reiswinkel. Erg handig

Alles top

Geen opmerkingen. Alles top

website is prima maar toch een opmerking

ook in vergelijking met andere aanbieders vind ik het gebruik van de website prima en makkelijk, vind het alleen vervelend dat prijzen voorzelfde accomodatie regelmatig wijzigen op dezelfde geplande vertrek dag, en dan vaak duurder, wat is daar oorzaak/ reden van??

Fout op website zorgt voor lastige cruise boeking

Cruise rond Canarische eilanden (Aida) met vlucht van TUI geboekt als pakket. Vlucht van Amsterdam om 12:00 naar Tenerife op 18 december. Na boeken en betalen bericht gekregen dat de boeking niet door Aida bevestigd werd. Oorzaak volgens TUI was dat Aida alleen de eigen vluchten toestaat voor deze cruise. Alternatief werd na dag aangeboden: vliegen via Dusseldorf, dus met de Aida vlucht. Dit alternatief geaccepteerd. Verdere boekingspro moeizaam omdat tickets van Aida volgens Aida naar TUI zijn gemaild terwijl TUI zegt dat ze op de Aida website staan. Na aantal keer zowel TUI als Aida gebeld te hebben is het gelukt. De vlucht van Aida blijkt om 6:30 ‘s ochtends te vertrekken. Hierdoor moet ik een dag eerder naar Dusseldorf om oo tijd te zijn (kan niet ‘s nachts rijden). Extra kosten voor hotel overnachting en parkeren in Dusseldorf. Musical bezoek ip dag voor vertrek moeten annuleren, kaartje met verlies verkocht. Kortom: een eenvoudige boeking is veel lastiger geworden met extra kosten tot gevolg.

Volmerlaan 3

2288GC Rijswijk