website is prima maar toch een opmerking

ook in vergelijking met andere aanbieders vind ik het gebruik van de website prima en makkelijk, vind het alleen vervelend dat prijzen voorzelfde accomodatie regelmatig wijzigen op dezelfde geplande vertrek dag, en dan vaak duurder, wat is daar oorzaak/ reden van??

Fout op website zorgt voor lastige cruise boeking

Cruise rond Canarische eilanden (Aida) met vlucht van TUI geboekt als pakket. Vlucht van Amsterdam om 12:00 naar Tenerife op 18 december. Na boeken en betalen bericht gekregen dat de boeking niet door Aida bevestigd werd. Oorzaak volgens TUI was dat Aida alleen de eigen vluchten toestaat voor deze cruise. Alternatief werd na dag aangeboden: vliegen via Dusseldorf, dus met de Aida vlucht. Dit alternatief geaccepteerd. Verdere boekingspro moeizaam omdat tickets van Aida volgens Aida naar TUI zijn gemaild terwijl TUI zegt dat ze op de Aida website staan. Na aantal keer zowel TUI als Aida gebeld te hebben is het gelukt. De vlucht van Aida blijkt om 6:30 ‘s ochtends te vertrekken. Hierdoor moet ik een dag eerder naar Dusseldorf om oo tijd te zijn (kan niet ‘s nachts rijden). Extra kosten voor hotel overnachting en parkeren in Dusseldorf. Musical bezoek ip dag voor vertrek moeten annuleren, kaartje met verlies verkocht. Kortom: een eenvoudige boeking is veel lastiger geworden met extra kosten tot gevolg.

Zeer duidelijke website

Goede kiesmogelijkheden voor het uitzoeken van de vakantie waar ik naar op zoek was. Ging vloeiend.

Alles ging goed

Eenvoudig stap voor stap maak je je keuze.

Duidelijke site met prima filtermogelijkheden Uitvoerige accommodatie omschrijving Voldoende reviews om een goede beoordeling te maken. Mooie vroegboekkortingen

Eenvoudig

Het was makkelijk om een reis te boeken

Gewoon vakantie boeken

Eenvoudig en duidelijk

Goede web page. En daarna de boeking in de Tui app gezet

Heel duidelijk programma.

Een hele fijne en overzichtelijke site.

Erg makkelijke en duidelijke internetsite.

Vaak bij TUI reis geboekt en nooit probleem gehad.

Goede duidelijke website

Boek vaker met TUI. Altijd goed en duidelijk. Veel keuze voor ieder budget!

Met een omweg

Het boeken op de site ging goed, helaas niet via onze tui @ home adviseur gelukt vanwege een storing in het systeem.

makkelijk en eenvoudig.

Boeken was makkelijk . We doen het al jaren en we krijgen er ervaring in :).... alleen de Prive transfer hebben we niet gedaan omdat deze niet duidelijk was of het voor 2 personen was of 1 ,mag wat duidelijker. Doen dit wel later via een Webcare op X aanpassen.

TUI zijn oplichters!

Gebruik nooit de diensten van dit bedrijf. Ze beloven kwaliteit en veiligheid, maar ze geven niets om de klanten. Ze zijn alleen geïnteresseerd in het afnemen van je geld en daarna maakt het ze niet uit. Wij kochten een vakantie voor 3000 euro in een 5-sterrenhotel, zoals het door TUI werd gepromoot. Maar we kwamen in een hotel terecht dat maximaal 3 sterren waard was op basis van de omstandigheden (alles in slechte staat, onbeleefd personeel, kapotte sanitaire voorzieningen, vieze zwembaden, bloedvlekken op de lakens, enzovoort). Vanaf de eerste dag van onze vakantie hebben we contact opgenomen met TUI om dit probleem op te lossen, maar ze bleven zeggen "later... later". Aan het einde van onze vakantie werd ons een compensatie van 300 euro aangeboden. Wat? We vroegen opnieuw om een oplossing, maar ze zeiden opnieuw: "Dit is het maximale wat we kunnen bieden." En dat was het – ze geven helemaal niets om de slechte kwaliteit van het hotel dat ze ons verkochten. Jullie zijn oplichters! Jullie misleiden mensen bij TUI! Verbind je alsjeblieft nooit met hen, als je niet wilt dat je vakantie verpest wordt.

voorlopig nog geen super ervaring

Vanuit België TUI Nederland bereiken is blijkbaar niet zo simpel. MEt +31 kreeg ik geen connectie, met 0031 duurde het even. Ik kon namelijk niet met bancontact overschrijven, ondanks het wel wordt aangeboden als betaalmethode. Kreeg van een zeer behulpzame dame (waarvoor dank) een nummer van de financiële dienst. Wederom kreeg ik geen connectie/geen gehoor. Via mastercard lukte het uiteindelijk wel. Ik hoop dat de vakantie zelf iets vlotter gaat.

Makkelijk zelf te boeken.

Duidelijke website en je weet precies wat t kost en wat erbij zit. Aantal keren zelf geboekt via de website nog niet teleurgesteld tot nu toe.

Fijne vakantie aanbieder

Wij boeken al jaren via tui. Altijd vriendelijk geholpen. En de website goed duidelijk.

Problemen met inloggen

Het enige probleem dat ik geregeld ondervind is dat het vaak niet lukt om in te loggen.

Lastiger

Eerst kon ik alles op 1 site boeken nu moet je alles via tranavia boeken was ook niet echt duidelijk

Makkelijk te bedienen en overzichtelijk aangeboden website

Overzichtelijke website die ook makkelijk te bedienen is en daardoor met een paar klikken zit je al waar je wezen wil en heb je van de betreffende vakantie alle informatie bij de hand. zowel van het hotel en de omgeving maar ook "in mijn situatie" van het eiland, het klimaat etc. Alleen het begin is wat lastig want, de keuze is reuze. Maar als je eenmaal weet wat je wil en waar je dat wil dan is het zo gepiept!!! Heerlijk, kijk er nu al naar uit.

Duidelijk

Was goed te doen, maar het vervolg minder

Goed, gemakkelijk

Makkelijk en overzichtelijk om te boeken. Minpunt kreeg antwoord in het frans terwijl alles in het Nederlands besteld werd

Na Black Friday nog voordeliger

Vakantie geboekt op Black Friday. Na Black Friday is dezelfde vakantie goedkoper.

De website is duidelijk

Wij waren op zoek naar een luxe vakantie in Egypte en kwamen uit bij TUI. Alles in een dag geregeld. Nu nog de vakantie ervaren.

Teleurgesteld

Ik heb mijn reis naar Gambia op 2 december geboekt. Ik kon dus gebruikmaken van de Black Friday kortingscode. Helaas kreeg ik niet de kans om de code in te vullen. Als ik de reis 2 dagen later had geboekt, was ik goedkoper uit dan nu, zelfs als ik 150 euro korting had gekregen. Dat vind ik echt niet eerlijk.

Volmerlaan 3

2288GC Rijswijk