Snel en makkelijk

Het boeken van onze vakantie ging erg snel en makkelijk via de tui app

Boeken via browser onmogelijk, moest via app

Ik probeerde de hele dag via de browser mijn reis te boeken, maar ik bleef maar een foutmelding krijgen. Heb uiteindelijk de app gedownload en daar lukte het wel de reis te boeken.

top!

makkelijke en duidelijke site

De keuze is fantastisch, maar wel een moelijke en langzame website

Wij hebben onze luxe familie vakantie geboekt, want Tui heeft een goede ruime keuze in alle prijsklassen en bestemmingen. We moesten alleen helaas tot 3x toe opnieuw beginnen (ondanks inloggen) met ons 5-koppige reisgezelschap in te vullen, met bijbehorende geboorte data omdat de site steed vastliep bij het afrekenen. Ook het laden van de pagina's is erg langzaam vergeleken met andere websites.

Jammer

Ik wilde met het ganse gezin (6 pers) naar de Dominicaanse Republiek met de Kerstdagen 2025. Net toen ik wilde boeken kreeg ik een bericht dat Tui niet meer rechtstreeks vliegt vanuit Brussel op Punta Cana.

Duidelijk

Goede informatie en service

Probleemloos op vakantie

Wij boeken al jaren bij TUI. Heeft de meest overzichtelijke site. En met succes boek ik de leukste vakanties

Niet schitterend

Bagage en verzekeringen bijboeken is heel onduidelijk. Gelukkig was jullie medewerkster heel vriendelijk en efficiënt (aan de telefoon)

Prima maar selecties zijn matig. Krijg niet te zien wat je vraagt.

Snel en overzichtelijk

Makkelijk te boeken

Prima reisaanbieder, alles makkelijk te regelen

Via de website een reis geboekt. Simpel en makkelijk te boeken, overzicht van kosten is ook duidelijk zodat er geen ‘achteraf kosten’ bij komen.

Snel en duidelijk

Boeking ging soepel. Alles was overzichtelijk en heel duidelijk.

Mijn eerste vakantie, ik had geen idee hoe alles verloopt, tui zorgt ervoor dat je je niet druk hoeft te maken. Alles goed geregeld, ga zo door.

Prettig werken

Zoekt en boekt makkelijk, werkt net als de app

Een duidelijke en aantrekkelijk aanbod, prijzen zijn goed te vinden.

Je kunt alles selecteren wat je wilt in je vakantie, dan krijg je vanzelf een passend aanbod, en daar kies je dan uit wat je het leukste lijkt. Voor ons werd het een kleinschalig appartementencomplex in de Algarve. Meestal vind ik reizen met TUI wel een goede prijs/kwaliteit verhouding hebben.

Je kan goed een selectie maken voor de vakantie

Ben dit keer beetje zwaar teleurgesteld

Heb deze keer hele slechte ervaring mee gemaakt

Snel en goed geregeld

Ik of mijn man boeken altijd bij Tui

Vind het wel ingewikkeld om te vinden of de betaling is gelukt

Goede aanbieding

Goede aanbieding.

Ruime keuze

Ruime keuze en vrij eenvoudig de persoonlijke keuzes kunnen maken. Wellicht iets duurder als elders, maar opties en overzicht geven uiteindelijk de doorslag.

Eenvoudig naar de zon

Snel, makkelijk en overzichtelijk aanbod

Prima site

Alles duidelijk

Super, veel aanbiedingen, voor redelijk weinig geld.

Super, veel aanbiedingen, voor redelijk weinig geld. In deze roerige tijden,

Volmerlaan 3

2288GC Rijswijk