Teleurgesteld

Ik heb mijn reis naar Gambia op 2 december geboekt. Ik kon dus gebruikmaken van de Black Friday kortingscode. Helaas kreeg ik niet de kans om de code in te vullen. Als ik de reis 2 dagen later had geboekt, was ik goedkoper uit dan nu, zelfs als ik 150 euro korting had gekregen. Dat vind ik echt niet eerlijk.

Fantastisch

Het boeken verliep prima

Duidelijk informatie

Gaan al vele, vele, vele jaren met TUI (vroeger Holland International) op vakantie. Een enkele keer ging het mis maar het werd altijd netjes opgelost.

Snel geboekt

Er was een leuke black friday actie dus de vakantie is geboekt met een leuke korting. Het ging makkelijk en snel en je werd zo door de pagina’s geloodst en je kreeg nog alternatieven voor een grotere huurauto, verzekering, etc. Erg fijn boekingsproces zo.

1e keer met Tui en Transavia. Dat valt financieel tegen

Reis naar Tenerife via Tui met airline Transavia. Onverwacht en onbehaaglijk gevoel bij de kosten die Transavia nog in rekening brengt voor met name de koffers. Hoop dat de vlucht zelf en de service aan boord een enigszins positief gevoel kan opwekken. Misschien een idee voor Tui om daar vooraf meer info over te verstrekken. Had zelf natuurlijk vooraf bij Transavia kunnen kijken maar in het enthousiasme bij het boeken van de vakantie en het vooruitzicht op de vakantie niet aan gedacht. Eerder met Tui gereisd met eigen airline en dat was prima

mijn ervaringen met tui zijn uitstekend

Het boeken van mijn ticket verliep erg vlot.

Boeking verliep vlot maar traagjes.

De site en app is volledig en goed te volgen in logische stappen.

Teleurgesteld

Ik heb een reis geboekt voor volgend jaar. Dacht all inclusive. Is niet zo. Kan het niet meer annuleren. Maar de teleurstelling is groot. In 2023 3 weken geweest hotel had een andere naam. Betaalden we veel minder. Nu gaan we 17 dagen en dan komt er een enorm bedrag bij. Niet normaal. In principe hebben mijn man en ik geen zin meer om te gaan. Maar we moeten omdat we het niet meer kunnen omboeken of annuleren. En daar balen we enorm van.

Gewoon goed

Snel duidelijk overzichtelijk . Kon helaas geen blackfriday krijgen omdat ik “ maar “ 6 nachten geboekt heb .

Fijne reis geboekt via TUI. Makkelijk te boeken en goed geïnformeerd via het boekingsysteem.

Duidelijk en makkelijk

De Tui site is overzichtelijk en makkelijk te boeken.

Makkelijk te boeken. De prijzen zijn duidelijk, geen verbogen kosten, inclusief transfer.

Was perfect

Goed geregeld

Goede voorbereiding en duidelijk vanuit TUI

Goed en simpel

Het is makkelijk om via app iets te zoeken en te boeken. Wat jammer is dat de boeking niet automatisch toegift wordt aan mijn boekingen.

Makkelijk te boeken

Fijn dat je de zoekopdracht op allerlei dingen kunt filteren. Makkelijk boeken

altijd goed

ze lossen problemen altijd goed op al 2 keer ervaring mee gehad .heel goed service desk

Overzichtelijk boeken zonder verrassingen.

Het boeken gaat stap voor stap waardoor het heel overzichtelijk en duidelijk is. In mijn geval voor 7 mensen een formule 1 reis geboekt met een kaart upgrade. Dit ging heel makkelijk en geen verassingen qua extra kosten aan het einde zoals bij het boeken van vliegtickets.

Veel invulwerk

Na veel documenten te hebben ingevuld is boeken gelukt. Kan wel wat minder met een bekend account.

Makkelijk en simpel

In een woord klasse

Behalve dat de reservering voor de stoel niet aangehouden wordt totdat ik betaal en dat was moeilijk, ik verbleef in Afrika

Volmerlaan 3

2288GC Rijswijk