Helder

Duidelijk

Gemakkelijk

Alles wijs zich vanzelf , gewoon lijst volgen

duidelijk en overzichtelijk

De webste is van een mooie layout, werkt snel en is gebruiksvriendelijk

Makkelijk

Eenvoudig te boeken en goed iverzichts schemavan de luchthavens.

slecht

Ik heb bij Tui Fly 2 tickets geboekt door een computer fout bij Booking.com. Daar gaf de site aan geen tickets meer beschikbaar (nadat ik had betaald) en bij tui waren nog wel tickets. Nadat ik daar een ticket had gekocht. Had ik ineens ook een ticket via booking in mijn mailbox. Als je belt met booking (gotogate) is alles in het engels en alles komt goed....Maar ik moet het wel uiteindelijk zelf met tui regelen. Te gek voor woorden van booking.com Maar dan bel ik Tui en dan is er 0 % medeleven o wat vervelend. Nee alleen maar irritatie naar booking tegen mij en we kunnen niets doen. Vandaag zei de dame Je had beter meteen bij ons kunnen boeken.... Maar ja vele mails en telefoontjes later zit ik 11 april met 2 stoelen en een vlucht die me € 700,- kost ipv € 350,- Ik neem mijn verlies nu want niemand zegt hier heb je je € 350,- terug.... Ik ga genieten van mijn vakantie in Sharm el Sheikh

Geen vroegboekkorting

Alles prima, maar de vroegboekkorting werd niet geneoemd. Dus misgelopen.

Prima TUI website

De site is gebruikersvriendelijk en werkt goed. Wat wij misten was een voorkeur voor lokatie en indeling van meerdere kamers toe te voegen.

Fijn contact gehad en goed geholpen

Zie bovenstaande

De boeking was snel gemaakt en de aanbetaling direct overgemaakt.

Zeer gemakkelijk!

Alles naar wens. Navigatie van de website uitstekend. Zeer gemakkelijk.

Goed kijken en lezen

De app heeft gelaat vaak qat nukken. Tijdens invullen, kan je werkblad zomaar wegvliegen . Als boeker, sta je met al je gegevens in de app. Voor reede passagier is soms het veldje weg, waar je de naam in moet voeren. Dit gaat soms ineens gepaard met zoeken. Gevonden, werkt het prima Foto's zijn klein en op detail wat onduidelijk. Kunnen inzoomen geeft op andere sites meer duidelijkheid. Daar kan een boeking aan vast zitten. Goede app, met wat rommelige details. Verder... TUI, daar vlieg je mee de deur uit!

Bij on-line boeking wordt je goed begeleid bij de keuzes

Prima, duidelijke website met de opties steeds goed weergegeven. Eén opmerking: het zou goed zijn om voor Nederlandse reizigers niet alleen Eindhoven en Amsterdam als vertrekluchthaven aan te geven, maar óók de mogelijkheid te bieden om vanuit Brussel of Düsseldorf te vertrekken (met bij die keuze een doorverwijzing naar TUI-België resp. TUI-Deutschland). Bij onze geboekte reis zag ik pas later dat dezelfde reis ook vanuit Brussel mogelijk is, dat is veel makkelijker vanuit Maastricht te bereiken dan Schiphol, en zou mijn keuze geweest zijn...

Gelukkig is er nog ruimte voor verbetering

Een boekingsproces op mobiel, waar nog wel de nodige verbetering mogelijk is. Schermen lopen niet fijn, keuzemogelijkheden soms niet duidelijk, kortingscode die alleen maar foutmeldingen geeft en na boeking (waarbij alles -op inchecken na- is afgerond) volgen nog allerlei mails die niet meer relevant zijn. Goed om hier eens een panel -vanuit de klant- naar te laten kijken: hoe beter de klantreis, hoe groter de kans op herhalingsaankopen.

Genieten

Vorig jaar met TUI naar Cyprus geweest. Dat beviel zo goed dat we het dit jaar weer doen. Het is fijn dat er een bus klaar staat op het vliegveld dan hoef je je daar niet druk over te maken. Verder is alles goed geregeld in het hotel. Ook de app is handig

Prettig

Boeking ging handig en snel

xxx

xxxx

Makkelijk

Boeken via app prettig

Best lastig maar ligt ook aan leeftijd.

Helaas is mijn scan niet ok en weet niet of ik alles kan binnenhalen.

Goed en makkelijk boeken

Makkelijke en overzichtelijke website. Makkelijk vakanties te boeken en goede service

Goed, en duidelijk.

Prima service, moest een kleine wijziging aanbrengen en dat ging soepel en snel voorelkaar gemaakt!

Geen prijs en kwaliteit

Stoelen zijn erg krap, amper beenruimte. Nauwelijks extra eten/snacks bij grote vertraging. Crew was vriendelijk!

Goede correcte handeling

Mijn boeking voor de reis was duidelijk en eenvoudig te doen en een snelle, goede en duidelijke service

zoeken vergelijken en boeken via de website en desktop is makelijker en met meer keuze dan de app

zoeken vergelijken en boeken via de website op een desktop is makkelijker en met meer keuze dan de app. Via de app kan je bijvoorbeeld niet kiezen voor de kleiner luchthavens die dichter bij huis zijn met dezelfde bestemmingen.

Prima en simpel

De boeking is redelijk makkelijk gegaan maar ik heb de update mogelijkheid om een andere auto te boeken bij de fly drive gemist,later via de telefoon nog prima geregeld

Goed te doen

Op zichtbgoed te doen alleen niet erg duidelijk hoe ruimbagage te boeken. Na gebeld te hebben met Tui blijk je deze apart te boeken bij de vliegmaatschappij. Dit moet duidelijk aangegeven worden.

Volmerlaan 3

2288GC Rijswijk