Alles duidelijk

gemakkelijk proces van boeken

Uitgebreid assortiment van reizen. Reizen naar Griekenland (m.n. Kos) is momenteel vanaf Eelde alleen mogelijk in de maanden juni en juli. Dit zou naar meer maanden uitgebreid moeten worden hier is zeker behoefte aan. Dit jaar zijn de prijzen nogal heftig gestegen, hier zou men iets aan moeten doen.

Makkelijk met wat extra's

Los hotel makkelijk te boeken met zelfs nog een extra stadswandeling.

Meeste is redelijk goed.

Op zich redelijk goed. Zou alleen prettig zijn dat je meteen kan zien met welke vliegmaatschappij je de reis gaat doen. Vaak leuke reis, maar dan blijkt dat je met een goedkope maatschappij vliegt. Zou prettig dat je kan zoeken op tevens vliegmaatschappij, en niet met van die prijsvechters.

Makkelijk boeken

De alles in 1 app is super handig en makkelijk inkijken. Ook app delen met medepassagiers is super handig

Net geen tien

Het boeken via de site ging perfect alleen jammer dat de app welke ik al jaren gebruik niet werkt op dit moment. Ik mis nu de leuke voorpret van de dagen aftellen en je stoelen reserveren. Wanneer lossen jullie dat op.

Vorig jaar al tevreden en nu nog meer tevreden

Simpel zoeken en boeken. App bijna meteen bijgewerkt, mails bijna direct in de inbox, alles gaat vanzelf. Fantastisch!

Easy

Was makkelijk om de reis te boeken. Informatie is duidelijk.

Makkelijk en overzichtelijk

Boeken is makkelijk

Boeken is heel simpel, maar je nieuw geboekte vakantie in de app krijgen is moeilijk

Ogólnie było dobrze.

Wszystkie informacje zawarte i przejrzyste, ceny podane. Jedyny minus: niby ta sama firma a na stronie polskiej nie da się znaleźć wakacji z Niderlandów; to samo z aplikacją, przy rejestracji w polskiej, nie można zalogować się w niderlandzkiej.

• Poleciłbyś nas? Tak

Gewoon perfect

Eenvoudig geregeld met tevredenheid

heb allen tickets gekocht maar dat ging goed.

tickets kopen ging goed wel weer stuk duurder

Fijn boeken op de overzichtelijke online site.

Weer prachtig hotel pakketreis gebott erg kt. Alleen nu al 30 jaar het gevoel dat ik zo ongeveer de enige rolstoeler ben die vliegt wat niet zo is. Elk jaar gedoe met vragen rolstoel en assistance. Ik heb echt alles totaal ingevuld. En toch krijg ik weer het formulier losse motor terug voor aanvulling. Alles stond op papier. Jammer

Alles top

Beetje heen en weer klikken

Klantenservice

Ik heb al 3x moeten bellen met de klantenservice, dit door mijn online boeking. Tui agentschap Vilvoorde, tui per telefoon belgie en tui telefoon Nederland. Ik wil gewoon zeggen dag ik in totaal 4 verschillende personen aan de lijn heb gehad die super vriendelijk en behulpzaam waren. Alleen al hiervoor zou ik terug met Tui reizen. Dank je wel!!!

Boeken ging goed en duidelijk. Enige jammere was dat ik een kortingscode had geldig tm 28.2 en ik heb gemist waar ik de code kon invullen en heb toen de boeking voltooid. Omdat het na 22 uur was (en vrijdag) kon ik hierover niemand bereiken. Ik heb nog wel een mail gestuurd naar info@.. met print screen vd kortingscode maar kreeg bericht dat dat niet in behandeling werd genomen. Bellen de dag erna lukte niet ivm sportactiviteiten kind. Jmr dat er geen contact per mail kan worden opgenomen, een chatbpt heeft niemand wat aan

Alles naar wens

Goed berichtenverkeer vooraf, makkelijk inchecken, behulpzame medewerkers op Schiphol, goede bediening aan boord, vriendelijk personeel, goede vluchtinformatie.

Vijf sterren. Zegt genoeg!

Op locatie of online. Altijd vriendelijk, gemakkelijk en compleet.

geen drankjes en eten aan boord, geen contact met bemanning

we hebben een vlucht gehad van 3,5 uur zonder dat er een kar met drankjes en eten is langs geweest. de bemanning zat het grootste deel van de vlucht achter een gordijn. normaal gesproken komt er altijd 1 of meer berichten vanuit de cockpit over wie de piloten op de vlucht zijn, het vliegschema enz maar dat bleef uit. Een heel onpersoonlijke vlucht met weinig aandacht

Zo gepiept

Ben blij dat ik wederom mij vakantie heb kunnen boeken bij Tui

Logische opbouw met alle relevante informatie

Overzichtelijke site, logische en intuïtieve opbouw waardoor het boeken heel eenvoudig is!

Simpel boeken van een reis

Rondreizen zijn overal verkrijgbaar, maar toch het beste gevoel bij Tui. Mega simpel te boeken en met de kassakorting ook een stuk voordeliger dan op andere sites. Wat mij betreft nog beter kan is het vooraf bijboeken van excursies. Die zijn veel optioneel, maar de prijzen worden nergens vernoemd.

Super!

Prima geregeld, dank!

Website werkt goed , je moet alleen veel heen en weer

Om vliegreizen te vergelijken moet je alles opschrijven omdat je steeds heen en weer moet

Volmerlaan 3

2288GC Rijswijk