Mooi product, keurig en strak geplaats.
Vanaf het eerste contact per mail een goede ervaring. Het huisbezoek van René voelde zeer prettig en hebben dan ook direct de order geplaatst. We werden goed op de hoogte gehouden van de gehele planning. Het plaatsen van onze nieuwe openslaande deuren was ook zeer professioneel, er werd erg netjes en vakkundig gewerkt. Ik raad het bedrijf echt iedereen aan!! Dikke pluim.
super service. snelle offerte, snelle inmeting en snelle plaatsing met vakkundige monteurs en daarnaast een super mooi kozijn dik tevreden dus
Voordeur met een voordeurkozijn laten maken en plaatsen. Was een ontwerp naar mijn eigen voorstel. Vanwege omstandigheden geen prijsvergelijking gedaan, dus daar kan ik niet veel over zeggen. Maar de kwaliteit is voor zover ik kan beoordelen prima. Alles sluit goed, en past goed tegen de bestaande delen. En geen siliconenvervuiling die die lakverf beinvloed.
Zeer prettig . Alles ging vlot ondanks het slechte weer die dag
Afspraak is afspraak
Zie boven
Ben keurig op de hoogte gehouden van de levertijd. Montage super gegaan. De mannen waren super behulpzaam om de oude kozijn te behouden. Helaas niet gelukt. Kozijn is keurig geplaatst en nette instructie en plaatsing.
Zer tevreden over de openslaande tuindeuren - of het echt goede kwaliteit is weten we natuurlijk pas over een paar jaar maar het kozijn en de deuren zien er goed en stevig uit, passen uitstekend. Het geheel voelt heel solide aan. De 2 mannen die de installatie verzorgden, deden dat uitstekend, laten de boel netjes opgeruimd achter, bespreken wat ze gedaan hebben. Kleine beschadiging tijdens het transport hebben ze geplamuurd en dat werken we wel weg dadelijk bij het schilderen van de deuren. Ze hadden niet de laagste offerte maar ben zeer tevreden.
zeer goede dienstverlening en service. vooraf, tijdens en na het project. Wij zijn zeer tevreden.
Alles wordt uitgebreid voorbesproken bij het inmeten. Duidelijke communicatie, afspraken worden nagekomen. Heel mooi kozijn, keurig geplaatst door vriendelijke mannen, netjes achtergelaten. Aan te raden.
Vanaf mijn vraag , het advies voor de oplossing thuis tot aan de uitvoering heb ik de ervaring dat de mensen hun vak verstaan, de kozijnen zijn kwalitatief hoogstaand, de vakmensen die de kozijnen hebben geplaatst weten precies wat ze doen. De communicatie was helder en de afspraken zijn nagekomen. Vanaf de start een heel prettige samenwerking en een prachtig resultaat.
De offerteaanvraag is serieus behandeld. De afspraak voor bespreken van onze wensen was snel gemaakt. De offerte was snel binnen en ze konden binnen een redelijke termijn voor een normale prijs plaatsen. De monteurs werkte netjes en bij twijfel werd eerst met ons overleg gepleegd voordat de werkzaamheden werden uitgevoerd.
Abc kozijnen komen langs en geven goed advies, en kijken met jou wat de mogelijkheden zijn. Makkelijk en goed in Contact. Werken snel, netjes, en zijn goed gehumeurd. Kozijnen zijn van goede kwaliteit. Deuren sluiten goed voorals nog zijn wij heel tevreden.
Buren verderop hadden hun openslaande tuindeuren vervangen door ABC Kozijn. Ook onze tuindeuren waren niet meer OK en we waren gelijk enthousiast door het zien van het resultaat bij die buren. Het contact met ABC Kozijn verliep zeer prettig. De tuindeuren zijn vervangen en het resultaat is zeer naar tevredenheid.
Zeer goede ervaring!
Wij zijn erg tevreden met de geplaatste deuren. Alles naar wens en afspraak.
Erg prettig en duidelijk en mee denkend bedrijf En het is geen groot bedrijf wat het erg fijn is Waardoor ik steeds voor meer werk weer terug kom en hebben ze een zeer mooie unieke voordeur op maat gemaakt en is mijn huis voorzien van nieuwe raamkozijnen tuindeuren en achterdeur waar we erg tevreden mee zijn
De ervaring begon tijdens een plezierig, interessant en humorvol bezoek aan de werkplaats. Het daaruit voortkomend inmeetbezoek gaf meer inzicht in wat er -ook door mij- moest gebeuren. De offerte (opbouw) en de verschillende contacten met de receptie waren goed, zeer plezierig en leidden tot (nog meer) duidelijkheid. Afspraken zijn goed nagekomen. Het plaatsen van de schuifpui is professioneel en vakkundig gedaan. Er werd niet geschroomd noch gemopperd over spontaan voorkomende klusjes (tuin ruimer maken). Al met al: zeer tevreden!
Goede communicatie. Bedrijf kwam eerst bij ons thuis langs om te overleggen wat de wensen zijn. Keurige offerte met tekeningen gekregen. Daarna datum gesteld voor installatie. Het kozijn kon via de tuin van de onderburen omhoig getild worden naar ons balkon. Echter op de dag van installatie kon dit vanwege problemen bij de onderburen niet doorgaan. ABCkozijn heeft voor dezelfde dag n hijskraan geregeld waardoor de installatie toch kon doorgaan. 3 professionele medewerkers van ABCkozijn hebben het oude kozijn verwijderd en vervangen door n nieuw prachtig kozijn met 2 tuindeuren met HR++ glas. Het eindresultaat is fantastisch, wij zijn zeer verheugd dat we deze opdracht aan ABCkozijn hebben gegeven!!
Van begin tot eind super geregeld en eindresultaat top!!
Goede communicatie, vriendelijke en vakkundige mensen. Alles netjes achter gelaten na het plaatsen van de schuifpui.
Goed overleg en meedenken, kleine klus, financiële afwikkeling ook prima
Goed communicatie en alles goed geregeld. De hardwerkende jongens hebben alles netjes achtergelaten. Tuindeuren van goede kwaliteit en stevige sloten. Wij zijn tevreden met dit fijne bedrijf.