Fijne website om te bestellen.

Fijne website om te bestellen. Aflevering prima.

Bezorging is raar

Het is niet zo dat ik de diepvries man de schuld wil geven maar ik bestel iets 5 feb je betaald maar verder zegt men niets,na een week maak ik contact met de diepvries man en die zegt u krijgt de bestelling de eerste week van maart. Zou toch ook tijdens de bestelling meegedeeld kunnen worden dat je t product pas na een maand krijgt? Nou het was een tractaten dus liep natuurlijk in de soep en dat vind ik jammer.

Ik heb nog te weinig ervaring

Ik heb nog te weinig ervaring Om een objectief oordeel te kunnen geven. Ik heb pas 1 x een bestelling gedaan en deze was niet compleet ivm de voorraad.

gewoon goed

Prima bezorging

Ben er erg blij mee

Eindelijk gevonden wat ik zocht duurde wel erg lang dat was een nadeel.

Goede producten, snelle service

Fijn dat vooraf aangekondigd de producten bij huis afgeleverd worden.

Super service

Bestelling snel geleverd Vriendelijke man

Slechte levering

Bestellen gaat super maar blijkt dat het bijna 4 weken duurt voordat de auto in de buurt komt. Ik vindt dat dit niet kan in deze tijd. Dit wordt van te voren niet gemeld. Als ik dit had geweten dan had ik niet besteld. Lijkt erg op misleiding. Ik bestel hier niet meer . Jammer....

Moest wel vijf weken wachten op mijn bestelling.Wel gecompenseerd.

Vriendelijk bezorger word van te voren gebeld.

eerste keer besteld ,keurig ,bezorger nam contact op om een datum te overleggen keurig op tijd op bezorgdag,geweldig ik ben meer als tevreden,,,,,,

Bestellen gaat prima,goed en duidelijk, levering moet ik nog even op wachten 16-1

Prima product en netjes op tijd bezorgd

Netjes verzorgd en op tijd bezorgd

de diepvriesdingen zijn echt goed

Heerlijke Duitse worst!

Uitstekende kwaliteit en ondanks geen indicatie levertijd, tijdig bezorgd.

Goede communicatie

Goed te bereiken en snelle levering

Goede kwaliteit voor scherpe prijs

Lekkere snacks voor goede prijs

Bestelling netjes op tijd geleverd en Heerlijk IJs !

Prima producten die ik had besteld en een perfecte levering Chapeau voor de chauffeur

Handig en lekkere producten

Erg handig om de boodschappen afgeleverd te krijgen. De producten die ik had, kipstukjes, visburger en reibekuch waren heeerlijk!

Top product en netjes geleverd

Wij zochten van de zomer naar suikervrije ijsjes, gevonden bij de diepvriesman op internet. Besteld, werd gezegd ik kom ze volgende week brengen, kreeg dag van te voren bericht dat hij kwam. Aardige man, heeft het een en ander uitgelegd, contant betaald. Kreeg nog doos extra als nieuwe klant. Ze waren lekker. daarna nog een keer besteld, ook netjes gebracht, bezorger komt helemaal boven, derde verdieping met lift. Nu vandaag de 19de kreeg ik mijn bestelling die ik voor de kerst gedaan hebt, zoals vlees, snacks, gebak, oliebollen, ijs, en nog meer, wij kunnen natuurlijk nog niet zeggen of het gesmaakt heeft, maar we gaan er vanuit van wel. bezorger heeft alles netjes boven gebracht, en wilde het nog binnen zetten, mar dat hoefde niet, ik kreeg een paar dagen van te voren een mailtje dat hij maandag morgen zou komen, keurig op tijd was hij er. VRG COR EN COBY

De bezorging was zelfs een dag eerder. De vriendelijke bezorger belde of dat mij dat uitkwam. De producten die ik heb besteld waren van goede en lekkere kwaliteit en betaalbaar. Ik had snacks zoals lihanboutjes maar ook Grove soepgroenten. Je moet er wel rekening mee houden dat je voldoende ruimte hebt in je vriezer omdat het grootverbruik is,. Ik bestel zeker weer als er weer ruimte is in mijn diepvriezers.

De Smalle Zijde 52

3903LR Veenendaal