Super !!!!! Geweldig.

Alles kwijt in e-mail programma's en geheugen. Was voor mij zeer belangrijk en dus zat ik in de rats. Na pogingen de avond er voor m.b.v. PcH werd monteur aan huis aanbevolen en die kwam de volgende dag dag. Het leek hem zelf nauwelijks mogelijk om probleem te herstellen maar hij hield vol. Heeft alles in tijd teruggezet. Dat betekende downloaden en ruim 2 uur wachten. Hij moest weg en raadde mij aan zelf te "duimen". En zowaar alles is terug een werkt weer. Super wat die man gepresteerd heeft. Mijn complimenten en veel dank.

Ervaren, vriendelijk en behulpzaam.

Zie boven.

Vriendelijk en met verstand van zaken

Reza is een vriendelijke en beleefde jongeman die verstand van zaken heeft. Denkt mee hoe eea het beste op te lossen is en luistert naar de wensen.

Geeft oplossingen aan.

Snelle en vakkundige installateur en prima verkoper nieuwe produkten

De nieuwe via Computer Buddies gekochte laptop werd op snelle en professionele wijze geïnstalleerd; voorts werd ter vervanging van Office 365 met jaarlijkse verlenging met dito kosten Office 2019 geadviseerd en vervolgens geïnstalleerd en werd op mijn verzoek geaviseerd inzake eventuele aankoop van een desktop. Top medewerker!

Fijne oplossing

Wij hadden al langer last van hardnekkige problemen met de printer. Vandaag gebeld met monteur aan huis en een vriendelijke jongeman heeft het vanaf een afstand binnen korte tijd opgelost. Geweldig!

Prima geholpen

Prima geholpen door uw monteur

Zeer vriendelijke, behulpzame, rustige monteur met kennis van zaken!

Het wifi probleem dat wij al jaren hebben is opgelost!

Efficient

Keurige benadering. Efficiënte afwerking

Professional

Goed werk geleverd

Prof

Goed opgelost

Super snel

Goede kennis van zaken en snel geholpen

Opdringerige monteur die de computer van mijn opa zou komen repareren

Opdringerige monteur die de computer van mijn opa zou komen repareren, maar die resoluut besloot dat de computer niet te maken was en toen wel een nieuwe computer in de auto had staan. Deze computer was ontzettend duur en was veel geavanceerder dan mensen op leeftijd nodig hebben. Ook adviseerde hij nog een gebruikte externe harde schijf aan omdat 'de computer misschien niet genoeg ruimte zou hebben', terwijl mijn opa amper documenten op zijn computer bewaart. Vervolgens kregen ze ook geen bonnetje of factuur nadat ze gelijk het hele bedrag gepind hadden. Een paar dagen later realiseerden ze zich dat ze eigenlijk erg ontevreden waren met hoe dit was gegaan en de snelle aankoop waar ze toch spijt van hadden. Ze vertelden dit hele verhaal aan mij en toen heb ik contact op genomen met monteuraanhuis.nl om het uit te leggen en te kijken of de producten nog geretourneerd konden worden. Van hen kreeg ik allerlei smoesjes te horen via de monteur over hoe het was gegaan die helemaal niet overeen kwamen met het verhaal van mijn opa en oma. Ook weigerden ze de externe harde schijf terug te nemen omdat er dus al data op stond, terwijl deze niet gebruikt is door mijn opa en oma. Ook rekenden ze vervolgens om de boel te retourneren, bovenop het geen wat wij al betaald hadden voor de 'installatie' van de nieuwe computer.

Excellent

Methodisch fout zoeken door een vakman. Dat levert in vrijwel alle gevallen een goede (juiste) uitkomst. Zo ook nu. Peter zocht 'van buiten naar binnen', verwijderde op dat laagste niveau enkele routines en startte opnieuw op. En: voilà, alles werkte weer alsof het nieuw was. Chapeau!!!

Erg klantvriendelijke monteur1

Ik heb de hulp en begeleiding van de monteur Peter als heel prettig en geduldig ervaren. Hij is erg kundig.

Op tijd gekomen volgens afspraak en probleem is opgelost

Fantastisch!

Joost heeft verstand van zaken, werkt snel, is rustig en beleefd en hanteert een vriendelijk tarief. Nogmaals: fantastisch!

Hij wist het goed

Alleen jammer da t er mij niet verteld was dat het meer ging kosten dan de 49.95 Dit was mij gezegd alleen als er iets werd vernieuwd dan moest dat worden betaald. En er was niets vernieued.

gezellig en goed

Erg snel en deskundig geholpen

Zie boven

uitstekende service

monteur was vriendelijk en heeft me goed geholpen

snel vriendelijk en doeltreffend

monteur bij mij thuis heeft de printer opnieuw verbonden met mijn laptop

Sober en degelijk

Een man van weinig woorden had mijn apparaten snel doorgelicht, heefteen paar bijstellingen uitgevoerd en was klaar. Ik ga er dan van uit dat het in orde is.

Prima!

Weet niet álles (kan ook niet) maar wel heel veel. Vriendelijk en geduldig. Goed overleg over wat te doen.

geweldig, probleem snel en vakkundig opgelost

Databankweg 6 c

3821AL Amersfoort