stipt correct deskundig

Niet veel te zeggen, de medewerker was op tijd en werkte snel een deskundig. Zeer beleefd.

helder, serviceverlenend, mijn verwachtingen overtroffen, reclame voor Monteur aan huis

Bij het geven van de beoordeling ga ik ervan uit dat hetgeen is blijven liggen nog wordt opgelost. Deze monteur heeft aan de ene kant meer gedaan dan volgens de afspraken hoefde. Nogmaals veel dank daarvoor! Aan de andere kant nog een punt dat afgesproken was, niet kunnen doen. Daartoe heeft hij duidelijk uitgelegd dat ik monteur aan huis zou kunnen bellen om alsnog de bitlocker (daar gaat het om) geïnstalleerd te krijgen.

Geen goed bedrijf

De reparatie zelf was prima. Maar het totaalplaatje, waaronder communicatie, planning, facturatie, service en organisatie krijgt een 2. Vooral de foutieve prijsopgave, facturatie i.c.m. AfterPay en het niet reageren op e-mails was een ramp. Monteur aan Huis is gewoon geen goed bedrijf.

Het probleem was snel duidelijk en ook vrij vlot verholpen

Canon MG5700, printer deed het al goed, maar scanner was niet aan te spreken. Na laden van recente software kwam de verbinding (via WiFi) al snel tot stand en werkt daarna goed. Hulde!

Ter zake deskundig, maar wel eager om Nieuwe pc te verkopen

Op zich ok, maar ben benieuwd naar follow up. Het is nog niet gedaan.

ter zake doende

ging meteen aan de slag. had wel wat meer uitleg verwacht maar kom er nu wel aardig zelf uit.

Goed gewerkt

Het Windows 10 installeren na enige moeite (ws Door mijn wat verouderde computer) in gang gezet. Alleen weet ik niet of ik het verder goed heb afgewerit. Het is me nog niet duidelijk of er nu Windows 10 echt op staat

prima service

vriendelijke en zeer beleefde jongeman die heel accuraat zijn opdracht heeft uitgevoerd. we hebben tijdens het wachten op de installatie een gezellig gesprek gehad. bedankt voor de goede service.

Het was even lastig met zoeken naar het adres maar hij had het gevonden.

Ondanks dat ik het goed had uitgelegd kon hij het niet vinden. Waterkant 4 een zijstraat van de Waterleidingstraat 2 . Verder wat problemen gevonden op de laptop en t.z.t moet ik een nieuwe laptop. De kosten waren voor een kort bezoek 179.85 2 virusscanners en voorrijkosten. Ik hoop dat mijn laptop nog even mee gaat en anders moet ik toch maar een nieuwe. Hij was even geirriteerd om dat hij moest zoeken en om dat ik geen modem heb maar het is allemaal niet zo erg. Volgende keer gaat het gewoon goed met de monteur als ze het kunnen vinden . Met vriendelijke groet; Koen.

Reza vriendelijke jongeman.

Prima op tijd,vriendelijk en netjes. Alles goed uitgelegd ben erg tevreden!

Eeen probleem opgelost daarna een ander probleem

De monteur kwam bij mij thuis om een sd kaart probleem op te lossen mijn sd kaart werd niet meer herkend dit probleem was daarna wel opgelost tot mijn verbazing kon ik later op de dag een cd niet meer branden mijn cd spelers waren verdwenen uit de hardware ik heb het wel met behulp van een monteur kunnen oplossen met herstelprogramma dus niet zo tevreden .

nee ik had gevraagd voor een backup en dat is niet gebeurd, eerst zou de monteur om 10.00 u komen dan werd het 13.00 u en uiteindelijk is het 15.00 u en dan is niet gebeurd wat ik vraag en zit ik nog steeds met het zelfde probleem.

Vriendelijk, snel, update vlot en enige dingen eenvoudiger gemaakt.

zeer vlot en overrompelend

Wel snel een nieuwe computer geplaats en geinstaleerd , alleen geen gegevensoverdracht oude naar nieuwe computer , dus ziet ik met een slechte wifi ontvangst, oude probleem, en een nieuwe snelle lege computer , dus niet afgewerkt

Snel en vriendelijk geholpen.

Zie hierboven

op tijd aanwezig. en naar wens geholpen

ben blij met jullie

Deskundig, klantvriendlijk en hulpvaardig.

Maakte een goede indruk. Beleefd en hulpvaardig (wij zijn 80-tigers). gerichte en zakelijk vragen. Ik denk ook dat het probleem opgelost, maar dat is nog even afwachten. Tot zover complimenten.

Goede service en snel werk

Mijn laptop had waterschade. De monteur was keurig op tijd, heel correct en vakkundig. Het toetsenbord werkte niet meer. Gelukkig had hij een nieuw toetsenbord bij zich. Aangesloten..... voila klaar.

Ik ben heel tevreden over deze monteur.

Alles goed uitgelegd en heeft veel kennis van de laptops.

Fantastisch geholpen

Helaas crashte mijn pc. Deze medewerker van computer buddies kon gelukkig mijn gegevens redden en adviseren wat te doen. En hij bleef opgewekt ondanks de drukkende hitte.

Snel, goed en vriendelijk geholpen en voor een redelijke prijs.

Snel, goed en vriendelijk geholpen en voor een redelijke prijs.

ik ben niet adequaat geholpen door de overigens aardige monteur

Ik had vragen over een nieuwe printer, maar er is te weinig uitgelegd; graag zou ik wel wat meer uitleg hebben gehad en e,e,a, een beetje uitgebreid hebben geoefend.. De Monteur gaf zelf aan niet zo in printers thuis te zijn . Kortom ik ben niet verder gekomen. Het heeft me overigens wel 50€ gekost. Nee dit was /is geen aanbeveling. Met vr.groet, Marianne

heel goed

ze heb me heel goed geholpen

Heel behulpzame en vriendelijke medewerker

Medewerker heeft goed zijn best gedaan en alles geregeld wat nodig was. Alle belangrijke dingen van oude laptop zoveel mogelijk overgezet op nieuwe. Super. Nu draaien de documenten en afbeeldingen nog naar de externe harde schijf. Dit wordt maandag verder afgerond. Ik ben super tevreden maar dat ben ik meestal wel.

Databankweg 6 c

3821AL Amersfoort