In december door jullie gebeld om abonnement te verlengen. Zou info worden toegestuurd, maar nog steeds niet ontvangen. Nu vraag ik me zelfs af of ik nog wel een abonnement heb? Ik betaal niet in het nieuwe jaar lijkt. Jullie zijn moeilijk bereikbaar. Heb een paar keer geprobeerd om te bellen.
Geachte Piet Jousma, We zullen vandaag (zoals beloofd) contact met u opnemen. Wellicht dat we alsnog een oplossing kunnen bieden. Met vriendelijke groet, Benjamin Albers Monteur aan Huis Adres: Displayweg 2 3821 BT Amersfoort Telefoon: 088-4010444 Email: [email protected] Website: www.monteuraanhuis.nl KVK: 59663170 BTWnr: NL853594181B01 Rabobank: NL03RABO0304604445
Nooit meer wet gehoord.
Geachte Jeroen Bos, We hebben vandaag direct contact met u opgezocht. U gaf aan om volgende week opnieuw contact op te nemen. We hebben dan ook voor de datum 27-02-2017 een ticket aangemaakt. U zult dan na 12:00 gecontacteerd worden. Hopelijk kunnen we u alsnog van dienst zijn. Met vriendelijke groet, Benjamin Albers Monteur aan Huis Adres: Displayweg 2 3821 BT Amersfoort Telefoon: 088-4010444 Email: [email protected] Website: www.monteuraanhuis.nl KVK: 59663170 BTWnr: NL853594181B01 Rabobank: NL03RABO0304604445
wordt over het algemeen goed geholpen . Alleen vergeten ze mijn af en toe te bellen als er weer een opschoon buurt moet plaats vinden.
Moeilijk!! Ik was enthousiast, maar mijn laatste contact was/is niet positief. Ik werd eerst gebeld of het schikte dat men mijn computer ging scannen/checken. Dat schikte niet. Zou volgende dag gebeuren. Nooit meer wat gehoord! Kreeg zelfs een mail dat ze een check hadden gedaan!! Ik heb op die mail gereageerd en vervolgens wéér niks gehoord! NIET GOED!
Ben zeer tevreden maar in een E Mail krijg ik te horen dat het binnen kort verloop maar heb verleden maand verlengd En mijn nieuwe E Mail is nu [email protected]
Wij hebben een super ervaring met monteur aan huis .En het is makkelijk en super snel helemaal top.
vooral de telefonische hulp wwarbij de regie wordt overgenomen
ik ben persoon lijk heel blij met jullie hulp
Snelle service voor een reële prijs. Probleem was snel gevonden en opgelost. Ben er blij mee.
Ik had problemen met mn laptop en kreeg een zeer deskundige en beleefde monteur aan de telefoon. Hij stelde zich netjes voor (Vincent van As) en hij heeft mij telefonisch uit de problemen geholpen. Ik zou zeer zeker weer naar jullie bellen als ik problemen heb met laptop of computer!
Goed geholpen.
Meestal moet ik zelf bellen om en afspraak te maken voor een servicebeurt.
Diverse malen hulp gevraagd. Bijna steeds goede oplossingen.
snelle hulp door Vincent. Prima
Goede ervaring met oplossen problemen
Over de meeste mensen ben ik heel tevreden maar soms is er wel eens een monteur waar het niet zo lekker bij loopt. Maar als ik Vincent aan de telefoon krijg weet ik het komt goed. Hij is geweldig. Altijd plezierig aan de telefoon, snapt dat het op oudere leeftijd niet altijd meevalt en helpt fantastisch !!!
Goed geholpen, wel vaak lange wachttijden, voor je een monteur aan de telefoon krijgt ( 15-20 minuten )
Na een melding voor een probleem werd ik meteen naar tevredenheid geholpen.
Databankweg 6 c
3821AL Amersfoort