Deskundig maatwerk on the spot.

wat mijn gevoel al zei (maar de technische dienst van MIELE niet wilde zeggen zonder een monteur (a 130 eur voor half uur , en de rest....) werd binnen 2 minuten bevestigd door een zeer deskundige en ervaren monteur op afstand. gebroken kruis van de trommel, peperdure reparatie. Snel , "to the point" en eerlijk advies en ik weet waar ik aan toe ben. Zonder onnodige kosten en ingewikkelde verhalen over mogelijke oorzaken. Perfect dus. Helaas voor Miele , geen volgende Miele

moest 49,95 euro betalen voor een monteur die mijn laptop zelfs niet eens in de handen heeft gehad.

Over het geheel genomen vond ik mijn contact met monteur aan huis buiten gewoon slecht , ik ben 49,95 euro armer waarvoor totaal niets is gedaan. Monteur aan huis word door mij zeker niet aanbevolen.

Klantvriendelijk

Weet nog niet of de problemen zijn opgelost. Dat moet nog blijken. Wij hebben wel een probleem met jullie.(niet met de persoon die ik vanmorgen heb gesproken) Ik heb daar 3x over gebeld en 2x over gemaild en nooit antwoord gehad. Daar zijn we erg boos over. Ik antwoord bij aanbevelen met nee, maar ik houd het op misschien. Het aantal sterren houd ik op voldoende omdat ik nog niet weet of de problemen zijn opgelost.

Zeer positief.

Goed geholpen en mijn probleem opgelost.

Ik ben zeer tevreden

Ik ben zeer tevreden over de kennis, klantvriendelijkheid en kwaliteit die uw collega Victor Dudok geboden heeft

prettig geholpen

uitstekende uitleg tijdens telefonisch contact

Ik ben uiterst tevreden met Monteur aan Huis. U geeft zeer goed informatie, zeker voor iemand van voor het digitale tijdperk.

Probleem opgelost in enkele minuten

Opgelost

Zeer klantvriendelijk

Op een rustige en duidelijke wijze het benaderen van de klant!

puike service

altijd kundig en geduldig. heel fijn

overall goed; goede kennis en tips.

helaas werd terwijl Victor Dudok nog bezig was op mijn laptop de telefoon verbinding door onbekende oorzaak verbroken en kon ik hem niet meer via het algemene helpdesk nummer te spreken krijgen om deze en nog een paar andere uitstaande kwesties af te maken; ik heb bij hem een boodschap achter gelaten om mij morgen ochtend 15 mei terug te bellen om alles af te maken vr gr gustave van meerbeke

In eerste instantie prima.

Er is een nieuw beeldscherm geleverd echter zonder audio. Waarom is dit niet gemeld bij de bestelling? Bij aansluiting bleek dat er geen verbinding mogelijk was met het modem. Dus pc, die ik twee maanden geleden bij Monteur aan Huis had gekocht, werd weer meegenomen.

Prima!

Ik werd snel en deskundig geholpen. De medewerker deed wat hij beloofde.

Zo fijn geholpen, door Lorenzo van der Steen, uitstekend, lijkt het!!

Als alles i.d. goed werkt, ben ik zeer tevreden, hoe alles is verlopen

Correct,deskundig, snel geholpen

Correct, deskundig snel

Vriendelijk , behulpzaam

Zie vorige.alinea

Vriendelijk en deskundigheid

duidelijk en goed

Hij was vriendelijk en correct.

meestal wordt ik goed geholpen

Het geeft mij online een veilig gevoel dat medewerkenden van monteur aan huis kunnen meekijken als dat nodig is. Deze mensen hebben het vaak eerder door dat er iets mis dreigt te gaan als ik en andere klanten denk ik zelf door hebben.

Na een paar matig/slechte ervaringen gelukkig weer een goede

Gebeld over trage computer door o.a. veel nieuwe apps voor online vergaderen. Stuk verbeterd, mede door aankoop Nero Tune it Up. Medewerker is vriendelijk en kundig. De andere kwesties blijven nog openstaan.... Monteur aan Huis heeft nog wel wat werk te doen als het gaat om het verbeteren van de klantenservice....

vriendelijk en veel geduld

goede en duidelijke uitleg.

Vriendelijk, professioneel en uitermate behulpzaam!

Snel iemand aan de lijn en direct tijd maken om e.e.a. te regelen: opschonen van de computer en installeren van ero tune it up.

Informerend

Informerend

het zijn super mensen die heel bekwaam zijn en zeer klantvriendelijk

ik ben zeer tevreden over monteur aan huis Klantvriendelijk, veel empathie ,luisterend oor en altijd een oplossing jullie zijn echt top!!!! Warme groet Grietje Mijn email is:[email protected]

Vlot en deskundig behandeld ondanks drukke coronatoestanden.

Ook tips gekregen en de mogelijkheid om vragen achteraf ook te stellen.

Databankweg 6 c

3821AL Amersfoort