Snelle hulp

Ze kwamen dezelfde dag nog om te kijken waarom we geen warm water meer hadden en de dag daarna is het opnieuw goed opgevolgd en verholpen. Ook de communicatie rondom garantie nemen zij op zich, heel fijn!

Uitstekende en vriendelijke service

Prima bedrijf

goed, snel en netjes geïnstalleerd.

bestel en volgens afspraak geleverd

goed en volgens afspraak

makkelijk plannen

weinig uitleg over wat er gedaan is

Er moet iets vervangen worden . er wordt een afspraak gemaakt . 10 min bezig 155 euro moet ik afrekenen en ik weet niet hoe , wat en waarom . Erg vaag , helaas.

Technisch gezien goed uitgevoerd, niet tevreden over communicatie technicus.

Het onderhoud aan de CV ketel is technisch gezien goed uitgevoerd, maar de technicus wilde ALLES volgens het handboek uitvoeren. En was daar ZEER dringend in. Wij wonen in ons huis met twee mensen en gebruiken zowel het warme water alsook de verwarming minimaal. Daardoor is het vervangen van bepaalde onderdelen niet nodig volgens de tabel ‘gemiddelde’ gebruik. De persoon wilde onder geen beding afwijken van zijn lijstje… Om de situatie niet onnodig te laten escaleren heb ik met tegenzin ingestemd met het vervangen van de gloeiplug/ionisatiepen set. Natuurlijk kun je zien dat deze is gebruikt, maar niet gecorrodeerd of beschadigd. Daarnaast wilde deze persoon alleen de pennen vervangen en niet de bijbehorende behuizing plus pakking… Uiteindelijk heb ik hem gedwongen dit wel te doen. Natuurlijk moet de installatie betrouwbaar zijn, maar dit bezoek heb ik als ‘geldschrapen’ ervaren. Zo werk het niet! Ik weet daarom ook niet of ik de volgende onderhoudsbeurt plus de mogelijk aankomende vervanging van het systeem door jullie laat plaatsvinden.

Snelle reactie

Klacht werd direct behandeld en op de zelfde dag nog een monteur langs geweest die het binnen 10 minuten weer had opgelost

Weer goed gedaan.

Omdat ik er geen verstand van heb, ga ik ervan uit dat het weer goed gedaan is. We zijn al vele jaren bij Gasservice en heb nog nooit klachten gehad.

ja

is oke

Perfecte installatie/service

Stipt op tijd stonden de mannen van Gasservice op de stoep. Uiteindelijk waren ze 3.5u bezig met het vervangen van mijn CV. Leidingen keurig omgelegd en perfecte installatie van het geheel. Top! Zeker aan te bevelen.

Gaan netjes te werk

Al jaren laten wij het onderhoud en de instalatie van onze ketel doen door het team van gasservice .Goede service .

Monteur zeer vriendelijk goede uitleg.

monteur gesproken geeft uitleg overstaat van CV

Prettig

Prettige persoon met kennis van zaken. Gaf mij de keus bij de afstelling - wel of niet - om energie te besparen.

roept vele vraagtekens op

Mijn ervaring met Gasservice is van lange tijd en zijn zeer variabel. De laatste onderhoudsbeurt was uitgevoerd op een zeer kundige manier. De man controleerde, adviseerde en vergeleek gemeten waarden met de geldende normen. Prima vakman. Andere ervaringen: servicebeurt vorig jaar: man verwijdert kap, geiser aan en zegt het volgende: “mooie vlammetjes”, sluit de geiser en declareert €75 en staat na 5 minuten buiten. Deze bevinding gemeld, geen reactie. Gevraagd een offerte hybride warmtepomp: geen reactie. Gevraagd een prijsopgave gecombineerd onderhoud warmtepomp, cv-installatie en geiser: geen reactie. Gezien de variatie in declaraties voor hetzelfde onderhoud geiser, gevraagd naar de betaalde bedragen: geen reactie. Ben benieuwd of nu wel een reactie komt. m.vr.gr. Roland Reverda

altijd een goede service

Wij zijn al zo'n 30 jaar klant bij Gasservice Vianen en de monteurs zijn stipt en kundig. Ook voor plaatsing airco kun je bij hen terecht.

Goede en snelle service

Het wordt goed gedaan de jaarlijkse controle

In één "zin": prima.

Planning goed, informatie goed, kwaliteit en attitude werknemers goed, m.a.w.: we zijn heel tevreden over het geleverde werk.

Heel goed.

Heel goed.

Ben niet in staat om echt een oordeel te vellen, maar monteur is lang genoeg bezig geweest om ons het gevoel te geven dat hij goed werk heeft afgeleverd

kink in de interne communicatie

Ik had het aangekondigde bezoek afgezegd en kreeg daarvan een bevestiging. Dit alles ruischoots voor de geplande datum voor het bezoek. Dit was niet bij de medewerker aangekomen; die staat voor niks aan de deur. Kan wel een aanbeveling geven voor de interne communicatie maar niet voor het werk want dat is - geheel volgens afspraak - niet geleverd

Tevreden

De monteur was keurig op tijd, deed zijn werk en ik verwacht goed. Gaf na afloop goede feedback.

Snel en kordaat gehandeld. Goed opgelost en kennis van zaken. Half Nederland afgebeld maar niemand kon mij helpen. Zelfs de bouwer van de woning en leverancier centrale afzuiging niet. Uiteindelijk Gasservice we. Zeer tevreden!

Okay

De man was vriendelijk en correct, maar ik vind het allemaal veel te duur voor een paar minueten werk

Langedreef 3

4131NJ Vianen