No nonsens aanpak

Deskundig, Vriendelijk Betrouwbaar

Goed en prettig

Onderhoud aan de cv ketel betrouwbaar en klantgericht Deskundig en zonder verkoopsdruk om onze oude cv ketel te vervangen Gaan we overigens wel doen

Top service

Goede service, makkelijk afspraak inplannen

Vlotte en vriendelijke service

De controle op aangegeven tijd en binnen de geplande tijd uitgevoerd

zeer goed

er word altijd netjes gewerkt en vriendelijk personeel ,zeer tevreden

Alles geheel volgens afspraak.

Monteur op afgesproken tijd aanwezig. Klantvriendelijk en snel klaar met de werkzaamheden. Zoals vooraf afgesproken.

Snelle en tijdige onderhoud

De monteur kwam ruim op tijd en heeft de ketel grondig beoordeelt.

goede service, flexibel

mijn CV ging vlak voor vertrek naar vakantie kapot. Zaten met een deadline want we moesten om 16 uur echt weg. Helaas lukte de reparatie niet, omdat de juiste onderdelen niet op voorraad waren. Wel kwam de gasservice op de dag van terugkomst weer langs op de CV alsnog te repareren. Top deze service en flexibiliteit

Zeer goed en je kan op ze vertrouwen

Staat hierboven

Accuraat en goed telefonisch contact

Netjes geïnstalleerd de cv en goeie uitleg over het apparaat

prettige en efficiente werker

Punctuele capabele medewerking die duidelijk uitleg gaf over verrichtte controle.

Vriendelijke medewerker die uitleg gaf van hetgeen gedaan had. Hij was op tijd en werkte vlug.

Slecht

Het apparaat was al drie keer in een week kapot.

Correcte en goede installatie

De installateurs kwamen op de afgesproken tijd en hebben mijn CV ketel op correcte wijze geïnstalleerd. Alles was schoon achtergelaten en zij hebben ons goed geïnformeerd over de ketel.

Snelle en goede service

Nette installatie cv ketel

Goede communicatie en nette afwerking

goede service

goede service, een probleem wordt altijd zo snel mogelijk opgelost.

Afspraken worden nagekomen en al jaren goede service ontvangen.

Snel, accuraat en goed geholpen

Keteldruk was veel te laag. Kon de vulslang niet goed aansluiten. Monteur kwam snel en heeft e.e.a. in orde gemaakt en ook nog adviezen gegeven.

Betrouwbaar en vriendelijk.

Al meer dan 30 jaar maak ik gebruik van hun diensten. Ik Ben daar tevreden over.

er wordt netjes gewerkt en vriendelijk

zeer prettige mensen ze vertellen wat er kapot is of vervangen moet worden. prima ervaring met die bedrijf

snel en zorgvuldig

goed op tijd

Goede service, kwam op tijd en aardige monteur!

Prima!

Goede service, defect aan cv werd dezelfde dag verholpen, onderdeel werd uit de voorraad opgehaald ter vervanging van defect onderdeel. Monteur was bekend met de historie van de cv en status onderhoud.

D

Langedreef 3