(t)opgelost!
Dag, hier berichtje uit Hoogland. We zijn supertevreden over de manier waarop we zijn geholpen. Gordijnen van stof van Mart Visscher geleverd, maar helaas niet de kleur die wij hadden uitgekozen bij het adviesgesprek. Het was wel van dezelfde waaier, maar niet de juiste kleur. Er is waarschijnlijk iets misgegaan in het overnemen van de kleur en naam in de order. Ook ons is het ontgaan in de offerte. We hebben Erpe gebeld, zij zijn nog een keer langsgekomen met de waaier om te controleren. Het was inderdaad niet de goede kleur. Na een paar telefoontjes over en weer, besloot Erpe kosteloos de gordijnen mee terug te nemen en om te ruilen voor de juiste kleur. We waren hier erg blij mee!
Ook over de rest van het traject zijn we zeer tevreden. Zeer goed adviesgesprek, waarin er actief werd meegedacht en uitgebreid de tijd werd genomen. Uiteindelijk is het resultaat prachtig geworden, we zijn dik tevreden. Ook over hoe het uiteindelijk opgelost is met de gordijnen zijn we zeer te spreken!
In het verleden hebben we ook plissegordijnen gehad, die ineens begonnen te scheuren. Ook destijds is dat keurig opgelost, we kregen in alle ramen van onze erker nieuwe duettes. Dus meermaals een zeer positieve ervaring met Erpé.
Dank ook aan alle medewerkers voor het mooie resultaat!