Bij Erpe op zaterdagochtend kijken voor een zonnescherm. Daar kregen we een goede uitleg en advies over het doek en kast. De keuze was snel gemaakt want we wisten wel een beetje wat we wilde. Onder het genot van een kopje koffie werd de offerte gemaakt. De maandag erna contact op genomen dat ze het zonnescherm konden bestellen. 4 Weken levertijd zeiden ze. En inderdaad ze waren er ook met 4 weken. Keurig netjes opgehangen en stroom snoertje ook netjes weggewerkt. We zijn er super blij mee. Laat de zon maar komen. Erpe heel erg bedankt voor de snelle levering en advies.
Zeer goed advies,vooraf bestellen zonder vaste leveringsdatum i.v.m. aanpassingen aan de woning om het te plaatsen was ook al geen enkel probleem, eenmaal bekend wanneer te plaatsen zeer snel een afspraak en ook zeer snel geplaatst(supersnelle vakkundige monteurs). Gewoon simpelweg een hele goede prijs kwaliteit, verhouding, uitermate tevreden met het eindresultaat.
na +- 8 jaar hadden we last van van een randje licht doorlating van onze rolluiken, Dit heeft Erpé netjes opgelost met een rand tussen het kozijn en de bak. Bedankt voor de service!
Zeer vakkundig gemonteerd en netjes afgewerkt, ook binnen met kabelgootje etc. Complimenten!
Van onze lamellen waren haakjes voor het ophangen stuk. Model was echter oud en niet duidelijk wat voor type het was. Na het opsturen van foto's werd er gezocht en zijn er nieuwe haakjes verstuurd. Medewerkers zijn vriendelijk en komen afspraken na. Uitstekende service!
Vanmorgen om 11 uur telefonisch gesproken met Anita. Eén rolgordijn van een set van 6 (3 jaar oud) heeft een defecte rem. Om 14 uur langs gekomen in Soesterberg. En na 10 minuten is het onderdeel kosteloos vervangen. Dat is wat je noemt service / after sales
Na 8 jaar hadden wij een ongelukje met onze door Erpe geleverde en gemonteerde hordeur. Met hordeur naar de showroom, dezelfde dag konden we de herstelde hordeur weer komen halen, service van de zaak. Dank jullie wel!
uit ervaring zeer vriendelijk goed werk. en goede kwaliteit en behulpzaam en maken alles schoon.
Dit bedrijf verdient een dikke pluim!! Wij hebben ons gehele huis kwa raambekleding (duettes en verduisterende rolgordijnen) door Erpe laten verzorgen. Zowel het advies als het product en de levering zijn echt goed! Hel aas ging door onbekende oorzaak de stof van de duettes voor het huiskamerraam binnen 1,5 maand verkleuren. Leverancier ingeschakeld door Erpe, die zijn toen bij ons thuis geweest om te kijken. Erpe heeft bemiddelt in deze "zaak" en we kregen te horen dat we de duettes zonder problemen vergoed kregen. Echt super!! Zelfs toen dit iets langer dan verwacht ging duren, heeft Erpe ons continue op de hoogte gehouden over de verwachte levertijd. Echt complimenten voor de goede service!! Zojuist zijn de nieuwe duettes weer vakkundig opgehangen en kregen we, als kers op de taart, ook nog een bos bloemen van Erpe voor het wachten op de nieuwe duettes!! Vooral dank aan Anita en John!!
vakkundigheid staat bij erpe op hoog niveau waarvoor HULDE.
Ben ontzettend tevreden!
Prima.
Supermooie jaloezieen, vouwgordijnen en in between gordijnen geleverd en gemonteerd door Erpe Zonwering. Echt top! Goed advies gehad en de mannen van de montage zorgen ervoor dat alles perfect hangt.
Voor de derde keer zonwering gekocht bij Erpé en ook nu weer geweldig geholpen en geweldige service. Voor op maat gemaakte zonwering is er voor ons maar EEN adres en dat is ERPÉ!
Prettig gecommuniceerd, goede service. Prijs kwaliteit kan ik geen oordeel geven geen andere offerte gevraagd.
Voor oude huis ooit zonwering aangeschaft via Erpe. Daar was ik zo tevreden over dat ik nu bij mijn nieuwe woning weer voor Erpe heb gekozen. Goed materiaal, goede service. Personeel in de winkel en de monteurs zijn erg vriendelijk en kundig.
Wij hebben uitstekende ervaringen met Erpe Zonwering. Niet voor niets hebben onze 2 dochters in hun nieuwe huizen in Boskoop ook allemaal Erpe rolgordijnen en duosol
Proffesioneel bedrijf ,zij maken het verschil door de trends in de markt continue te volgen . Daardoor is hun product altijd up to date . Wij zouden er zo weer een bestelling plaatsen .
Helemaal top. Wij hebben een nieuwbouwwoning en hebben ons hele huis laten voorzien van raamdecoratie en een zonnescherm aan de achterkant van ons huis. zeker een aanrader.
snelle service, vakbekwaam en prachtige rolgordijnen voor relatief goede prijs..
Bedankt voor de snelle levering
Prima bedrijf om zaken mee te doen!
We zijn dik tevreden met het scherm en het heeft zijn diensten al wel bewezen.Prima.
Sterrenbergweg 7
3769BS Soesterberg