Prime

Zeer goed vriendelijk personeel

Super goed verzorgd tegen een scherpe prijs

We moesten even gauw wat regelen voor de verjaardag van onze dochter die we vanwege de Corona in 6 x gehouden hebben. Ideaal om de hapjespan van van guilik te hebben dan

vlees was erg goed

vlees was erg lekker , er was alleen 1 biefstuk te weinig, tel fout?

Makkelijk en lekker.

zie boven

Goede service , klantvriendelijk , Vlees en salades , stokbrood goed verzorgd ( wel waren de kuipjes boter 2 stuks) op 15 personen voor 4 stokbroden aan de magere kant . Verder dik tevreden .

Goed voor elkaar

goed voor elkaar

heerlijk eten, borden en bestek zijn van prima kwaliteit

prima service, makkelijk bestellen via internet. ophalen en terug brengen is goed geregeld. eten is heerlijk

Fantastisch

Heerlijke hapjes, verrassende combinaties, mooi geserveerd!

Goede service, lekker vlees

Ben goed geholpen. Kon bij de bestelling een bbq huren, wat erg prettig was. Communicatie verliep soepel. Dikke prima allemaal

De Barbecue was prima voor elkaar. Heerlijk gekruid vlees en van alles voldoende.

Zeker voor herhaling vatbaar.

Smaakte super allemaal

hapjespan is goed bevallen. Smaakte heerlijk en er was voldoende Zeker voor herhaling vatbaar.

Grandioos

Was weer super goed! Onze gasten hebben er van genoten.

Heerlijk

Goed vlees voor een goede prijs, goede communicatie via de mail en perfect los verpakt!

Uitstekend verzorgd

Precies zoals ik het graag wilden en het was heerlijk

Super geregeld, super gesmaakt !!

Niet de 1ste keer dat ik klant ben bij Van Guilik. Waarom zou je ook naar een ander gaan als e.e.a. steeds weer uitstekend verzorgd is en super smaakt? Belangrijk toch als je gasten over de vloer hebt? Ik weet wel waar ik moet zijn .....

Heerlijk

Goede service, goed vlees en alles netjes verzorgd. Volgende keer weer

Top kwaliteit en service!

Een bedrijf dat zijn afspraken nakomt!!

Lekker en goed verzorgd!

Met een groep kunnen barbecueen met het barbecue voordeelpakket. Was goed verzorgd en geregeld!

Superservice, heerlijk eten, helemaal compleet !

onze bedrijfsbbq bestellen we al een paar jaar bij Slagerij van Guilik. Compleet met vlees, toetjes, sauzen, salades, brood, tenten, statafels, biertafels etc. Je kan het zo gek niet opnoemen of het kan geleverd worden. Alles wordt netjes bij ons bedrijf gebracht, tenten worden opgezet, tafels worden geplaatst, echt een superservice. We hoeven nauwelijks iets te doen !

Het was top!

Een bedrijfsbqq met drinken. Alles wat top voor elkaar! Eten was super! Dit was zeker voor herhaling vatbaar!

Perfect!

Zorgeloos BBQ-en

Goeie service en hoogstaande kwaliteit. Van begin tot einde fantastisch.

Het was weer prima voor elkaar, Top dat we van te voren gebeld zijn voor tijd bezorging, Heeft ons allen weer lekker gesmaakt.

Goed vlees en zeer goede service!

Het vlees was erg lekker en de service was top. De communicatie verliep goed en er werd prettig meegedacht met wat voor onze groep het beste was!

Uitstekende prijs-kwaliteit en meedenkend!

Uitstekend !

Duurzaamheidsstraat 19 C