Onwijs aardige mensen die je telefonisch bijzonder vriendelijk te woord. Ze staan open voor overleg en er is veel mogelijk. Echt helemaal top en bijzonder goeie kwaliteit eten.
Niets op aan te merken!
Was weer fantastisch
BBQ all in aanbieding, een heel compleet pakket. Goed vlees, uitgebreid assortiment.
Goede kwalitijd en meer dan genoeg.
Een keurige afhandeling, bezorging etc. Ik had voor een grote groep (50 personen) besteld, voor dergelijke gelegenheden een uitstekendse oplossing.
Alles was perfect geregeld , Konden alleen niet vinden of alles schoon terug moest .
Een goed verzorgde BBQ die heel compleet is. Zo is het organiseren van een BBQ prima te doen.
Wij hebben een jaarlijkse neven en nichten BBQ en als je dan met zo'n groep gaat BBQen dan wil je goed eten. Nou, dat is bij jullie zeker het geval! Goed vlees en heerlijk brood en heerlijke salades! Vooral het gemak dat je zelf aan "niets" hoeft te denken. Je kunt het zo eenvoudig of uitgebreid maken zoals je zelf wilt. Alleen de salades, die waren eigenlijk zo op...daar zou ik de volgende keer meer van willen bestellen.
Nasi en bami buffet was uitstekend.....vriendelijke bezorging met uitleg en bij het terug brengen begroette ieder ons vriendelijk ondanks dat men druk bezig was. Ook dan wordt men " gezien". Top.
Makkelijke website, bestellen en betalen is eenvoudig, afhalen goed geregeld en prettig dat we op zondagavond de spullen gewoon weer terug mochten brengen. Heerlijke producten en goede prijs kwaliteit verhouding
Goede service en heerlijk vlees, erg tevreden
goede ervaring klant vriendelijk en duidelijk en nette spullen
Alles prima, behave de salade. Die werd amper gegeten. Gratis Tip: in plaats daarvan komkommer, wortel, gebakken aubergine, Andere bbq Groenten, etc. tot de volgende keer!
bbq bij st. 't Hoefijzer
Prima service, snelle reactie op mail, heerlijk vlees en salades, vers brood. Kortom, echt goede kwaliteit!
Vooral de kip was heerlijk! Klein aandachtspuntje waren de salades. Deze waren qua hoeveelheid aan de krappe kant.
Top geregeld. Ga ik zeker vaker doen.
Duurzaamheidsstraat 19 C
8094SC Hattemerbroek