Vooral de kip was heerlijk! Klein aandachtspuntje waren de salades. Deze waren qua hoeveelheid aan de krappe kant.
Top geregeld. Ga ik zeker vaker doen.
Vlees van de hapjes pannen was zeer goed.
We hebben dankzij de hapjes pannen en geslaagd feest gehad er waren ruim voldoende hapjes wij komen zeker weer
gewoon super kwaliteit en goed verzorgd voor herhaling vatbaar.
Prima kwaliteit en service
Door Van Guilik hebben wij een mooi feest kunnen geven. Hele goede kwaliteit producten, lekker vlees en salades. De biertap is een mooie aanvulling en het ijsbuffet is een geweldige afsluiting van een barbequefeest. Alles wordt heel compleet geleverd, aan alles is gedacht.
De hele catering was tot in de puntjes verzorgd. Iedereen heeft er van genoten
Alles was goed geregeld bij de all-in bbq. Alleen de opscheplepels voor de salades en lepeltjes voor de sausjes ontbraken.
Uitstekend! Ruim voldoende vlees, sausjes, brood, salades. Alles was heerlijk vooral de biefstukjes en het brood. Keurig verzorgd.
Alles was prima geregeld. Heerlijke barbecue vlees, salades en de benodigde praktische spullen. Kortom prima
Voor herhaling vatbaar! Super geregeld, en vriendelijk personeel dat je helpt uitpakken bij het terugbrengen vd spullen! !
Heerlijk vlees, prima salades, verschillende soorten brood erbij, lekker ijsbuffet, kortom uitstekende kwaliteit voor een realistische prijs en overal ruim voldoende van. Alles keurig bezorgd en weer opgehaald door vriendelijke mensen. De tenten waren ook perfect.
het was wel jammer dat de helft van de barbecue het niet deed.
prima service en lekker eten
We hebben weer genoten van de hapjes!
Fantastisch we komen graag terug.
Komt perfect de afspraken na. Bbq en banken, tafels en parasol keurig op afgesproken moment bezorgd en de volgende dag opgehaald. Geen gedoe. Geheel ontzorgd. Kwaliteit vlees super. Iedereen was volledig tevreden over de malsheid en smaak. Volgende keer weer Van Guilik
Duurzaamheidsstraat 19 C
8094SC Hattemerbroek