Prima verzorgd en top kwaliteit van de producten!

Voortreffelijk

Prima verzorgd, lekker, gewoon heel goed

Het was echt heerlijk en goed geregeld

Echt heerlijk en zeker voor herhaling vatbaar

Hapjespan

Goed verzorgd. Duidelijke handleiding. Ruime keus. Voor iedereen keuze. Voor herhaling vatbaar.

Goede service en heerlijk eten

Alles wat je nodig hebt voor een heerlijk verzorgde bbq, een goede service en perfecte kwaliteit van het eten.

Heerlijk

Het eten was gewoon heerlijk. We hebben er van genoten.

Prima lekker en genoeg

goede service fijn dat ze de tent opzetten en een koelaanhanger is ook geweldig. lekkere hapjes koud en warm. prima zeker voor herhaling vatbaar.

Goede service en lekker eten.

Uitmuntend !!!!!!!!

Ik had voor een verjaardagsfeest de Party-Pan de Luxe 2 en Party-Pan de Luxe 3. In 1 woord top de bezorging, het eten zelf ,het weer ophalen alles tot in de puntjes geregeld ook van de verjaardagsgasten hoorde ik niks anders dan lof over het vlees ,de salades, nasi, stokbrood. Dus voor herhaling vatbaar.

Dik voor elkaar show!

Fantastische service, heerlijk vlees!

Al een aantal jaren regelen we een complete bbq bij van Guilik voor 35 personen. En altijd is het goed! Het vlees is goed, porties zijn prima, stokbrood vers, salades lekker, kortom een complete en lekkere bbq! Het word netjes bij ons geleverd en de volgende dag weer opgehaald, we mogen het vies inleveren. We hebben er zelf geen werk mee, behalve de vleesjes omdraaien!

Goed vlees en een top kok erbij

Vlees is goed en genoeg en met de chef in de buurt maakt het het wel af top avond gehad

zeer tevreden

zeer tevreden, dus goede ervaring

Zeer goede levering en uitmuntende kwaliteit

Met ongeveer 40 man genoten van de uitmuntende kwaliteit. Unanieme mening

Top service!

Tijdens ons bedrijfsfeestje kon iedereen, incl. de organisatoren optimaal genieten van de barbecue. De kok bereide het eten, alles stond klaar en we hadden er verder geen omkijken meer naar. Iedereen had het naar zijn/haar zin. Alles was top geregeld en verzorgd!

Goed verzorgt

Wij hebben een heerlijke bbq gehad, met goed en voldoende vlees

Super geregeld goed vlees en vriendelijke personeel

Voor herhaling vatbaar

Geweldig geregeld, vriendelijk personeel en het voedsel van top kwaliteit.

Ik ben op een vriendelijke manier geholpen. Afspraak is afspraak en die worden nagekomen. Top geregeld allemaal. Gaan we zeker nog eens doen.

Het was weer superlekker!

We hebben een gezellige avond met vrienden gehad, de hapjes waren overheerlijk, de spareribs en gehaktballetjes in ketjap saus waren heel smaakvol!

Goed geregeld

Prima, fijn dat we niet zelf hoefde te bakken. Genoeg voor iedereen.

Perfect verzorgd

Perfect verzorgde bedrijfs BBQ. Weer zeker voor herhaling vatbaar. Complimenten over de service en kwaliteit.

Top ervaring

Goede service, kwaliteit van het eten was goed en de mensen waren behulpzaam en vriendelijk. Een aanrader.

Goed verzorgde bedrijfsbarbecue

Het begint met de aanvraag, de communicatie is netjes, vlot en duidelijk. Alles omtrent de BBQ wordt compleet geregeld, netjes verzorgd en op tijd bezorgd. Ook na de BBQ wordt alles netjes en op tijd weer opgehaald. Prima service en nette verzorging voor een gezellige BBQ.

Sublieme service en kwaliteit!

Heerlijk all-in pakket, werkelijk niets meer zelf te hoeven regelen. Excellent ontzorgen!

We hadden de bedrijfs-BBQ. Alles goed geregeld, genoeg drinken, genoeg vlees, heerlijke salades. Tafels, banken, statafels, Het zit er allemaal erbij. Ideaal voor een BBQ op het werk! Alles was top!

Duurzaamheidsstraat 19 C

8094SC Hattemerbroek