Het was even schrikken dat de pan het niet deed maar gelukkig was er een nood nummer en werd het snel opgelost
Super tevreden over de kwaliteit van de bbq! Ondanks dat we met zijn 17 waren, geen bezorgkosten rekenen! Dat is Service!
Het eten was echt heel erg goed en de service echt geweldig! Ik zal het iedereen aanbevelen!
Hapjes en amuses waren heerlijk. een aanrader ! Buffetvlees was ietwat aan de zoute kant ; porties voldoende en de salades waren erg lekker !
alles prima
Het was goed alleen de schouderkarbonaadjes vielen niet zo goed in de smaak weinig smaak, bleef op de barbeqeu weinig van over
Heerlijk genoten van het BBQvlees en de salades. Het stokbrood vond ik echter wel droog. Is er misschien een oplossing om het langer vers te houden/aan te leveren?
130 Personen BBQ, inclusief drinken, ijsbuffet en catering Gezien het feit dat onze jaarlijkse BBQ steeds groter werd hebben we het dit jaar voor het eerst overgelaten aan Slagerij van Guilik. Er waren tijdens de BBQ twee zeer vriendelijke personen van Slagerij van Guilik aanwezig die zorgde dat er voldoende eten en drinken gereed stonden. Ook de tenten, meubilair en springkussens waren perfect geregeld en de bezoekers hebben zich prima vermaakt. Het is ons zeer goed bevallen en we gaan het volgend jaar zeker weer zo doen.
Alleen bij aflevering was geen bestek en gelpotjes mee gegeven Maar fouten zijn menselijk
Prima ervaring, wij hebben een geweldige BBQ gehad dankzij het heerlijke BBQ pakket. Tip: Wij hadden veel over, wellicht is het mogelijk om de verpakkingen kleiner te maken zodat deze eenvoudig in de vriezer zijn te leggen. Voor een laatste stukje vlees een heel pak Kip aanbreken is een beetje zonde bijna.
Heerlijke hapjes,prima op schaal en mogelijkheid voor de koelbox was met dit warme weer goed geregeld
Alles word heel netjes in koeldozen afgeleverd. Vlees is heerlijk mals. Alles word weer lekker opgehaald.
Het enige dat ons tegenviel, was de pesto (beetje droge, korrelige textuur) maar dat is waarschijnlijk een kwestie van smaak. Verder helemaal prima!
Alles was prima geregeld en lekker. De medewerkers erg vriendelijk en behulpzaam. De mogelijkheid de BBQ op zondag te kunnen retourneren was erg handig.
goede kwaliteit vlees, zelf inspraak in bestelling, alles netjes geleverd door vriendelijk en behulpzaam personeel. alles keurig en hygienisch verpakt, voor herhaling vatbaar!
Alles is perfect geregeld en zeker voor herhaling vatbaar.
Het was voor ons de eerste keer dat wij een bestelling bij u plaatste. Na op een mooie duidelijk website onze keuze te hebben gemaakt. Hadden we er voor gekozen om onze bestelling op te halen. We waren enorm verrast hoe keurig alles geleverd werd. De koude hapjes in een handige koelbox. Geen gezeur dat je dit allemaal nog in je koelkast moet zien te krijgen. De warme hapjes pan was zeer handig. Een uur van tevoren zachtjes aangezet. Onze gasten waren net zo enthousiast. Zowel de warme als koude hapjes waren erg lekker. In de toekomst zullen wij vast en zeker nog wel eens gebruik maken van jullie diensten.
Het is gewoon altijd goed
Uitstekende kwaliteit en klantvriendelijkheid is TOP. Van Guilik is een bedrijf wat waar maakt wat ze beloven. Ga zo door!
Prima prijs kwaliteit verhouding. Heerlijk gegeten van de hapjes uit de grote pan. Alles compleet. Ook het terugbrengen van de pannen, goed geregeld, kan op ieder gewenst moment.
Duurzaamheidsstraat 19 C
8094SC Hattemerbroek