Zoals altijd prima voor elkaar.
Heerlijke hapjes icm prima service!
Alles super voor elkaar !!! Tot de volgende x!!
Top !!!!
De BBQ was weer super. Tot de volgende keer
Topcateraar. Slagerij Van Guilik komt afspraken meer dan na. Super.
Bedankt voor de mooie beoordeling! Dat horen we graag!
Goed verzorgt
Top!
Prima site en afhandeling!
TIP Ik bestelde en betaalde hapjes via de website, maar kreeg geen bevestiging van ontvangst. Daardoor even onzekerheid of alles goed was gegaan. Wellicht een aandachtspuntje.... verder alles prima verlopen.
Goedemiddag Jos, hartelijk dank voor uw beoordeling. Op dit moment is er een probleem met de server, waardoor klanten die bestellen met een hotmail adres niet altijd een bevestigingsmailtje krijgen. Dit vinden wij erg vervelend, onze excuses hiervoor. We werken op dit moment aan een oplossing.
Goede ervaring dag van te voren gebeld en Het was Geen problem !!
Het was voor ons de eerste keer,maar het was allemaal perfect geregeld. ook de aanbeveling van het buffet perfect. ga zo door
Heerlijk gegeten van de hapjespan. Goede kwaliteit
Jan, bedankt voor deze prachtige beoordeling!
Om onduidelijke reden was email niet aangekomen bij Van Guilik. Een telefoontje daarna werd niet goed overgenomen. E.e.a. werd keurig opgelost door een koelaanhanger gratis ter beschikking te stellen. Een super oplossing.
Duurzaamheidsstraat 19 C
8094SC Hattemerbroek