zoals bekend super geregeld en een fantastische kwaliteit!
Op het laatste moment besteld voor Moederdag maar alles was uit de kunst geregeld. Compliment!!
Alles was goed geregeld.
Op enkele onderdelen had ik bij de beoordeling een 10 willen aanvinken. Doe ik bewust niet om te voorkomen dat de "prikkel tot verbetering" verdampt
Het zag er allemaal prima en netjes uit.
Snelle reactie op vragen, goede kwaliteit van producten en materialen. Gewoon goed verzorgd!
helemaal perfect. gaan we vaker doen!!
Positief en zeker voor herhaling vatbaar
zeer tevreden
Het was prima. Lekkere hapjes en genoeg!!
Aanbevolen door Joop Raggers van VIKA Bedrijfswagens. Keurig bezorgd tijdens ons familie weekend in Ommen. Ondanks de afstand alle goed warm bezorgt. Keurig buffet materiaal, compleet met tangen, nette eigen verpakking van de sauzen. Kwaliteit van de producten prima. Personeel keurig gekleed, klant vriendelijk. Kortom helemaal TOP
Wim, bedankt dat het allemaal zo goed bevallen is. Dat horen wij graag!
goede service, goede kwaliteit en voldoende per persoon
Eerste instantie bijna voor niets naar jullie gereden had afspraak naar het was bijna teveel om informatie te verstrekken! Gezien recensies en prijs toch voor jullie gekozen en eerlijk gezegd geen spijt van! Veel gasten reageerden zeer positief over de kwaliteit. Wellicht 1 aandachtspunt hoop dat dit opgepakt wordt en kom zeker terug!
Top service verleend. Vooral rekeninghoudend met onze suprise party. Tot een volgende keer
Duurzaamheidsstraat 19 C
8094SC Hattemerbroek