Zeer positieve ervaring. Zeker voor herhaling vatbaar.
Top bedrijf!!
Goed meedenken met klant, ruime openingstijden ook in het weekend.
behulpzaam, vriendelijk mail verkeer, goede kwaliteit en op tijd bezorgt houd zich goed aan de afspraken ben heel tevreden.
Was snel en goed geregeld.
Het eten is goed van smaak , bij de wraps mag het vis en vlees wel gescheiden worden ivm smaak. We miste het stokbrood ,werd niet meegegeven .
Prima partner voor het organsieren van groot feest. Maar evaluatie met klein koppeltje kan ook prima bediend worden.
Het was allemaal zeer goed verzorgd en lekker
We hadden verjaardag van mijn moeder. In de randstad bij een cateringbedrijf salades opgevraagd. Aanzienlijk duurder dan bij jullie. Dus vanuit Zwolle meegenomen. Fijn dat we ze bij de Boni konden ophalen. Prima in orde, erg lekker en mooi opgemaakt. Volgende keer zeker weer bij jullie bestellen!
Jack het was weer top!
Partypan was ons al bekend. Nu partypan de luxe besteld. Super. Heerlijk brood met lekkere kruidendokter en heerlijke salades en sausjes.
Het was zeker voor herhaling vatbaar.
Prima kwaliteit
Vriendelijk personeel ,en ook een luisterend oor nemen de tijd voor je.
Prima prijs/kwaliteitsverhouding. Onze bezoekers/gasten vol lof over de smaak/presentatie van de producten. Hapjespan de luxe prima te hanteren en producten smakelijk en voldoende warm te verorberen.
Erg goed en lekker.
Overheerlijke hapjes, iedereen was enthousiast. Voor herhaling vatbaar
Duurzaamheidsstraat 19 C
8094SC Hattemerbroek