Goede communicatie over de mogelijkheden en wensen die wij hadden, zelfs aanpassing was mogelijk. Heel erg tevreden. Er was voldoende voor iedereen. Goede afspraak over wanneer weer ophalen van de gebruikte spullen.
Gevraagd of we de bestelling een uur eerder konden afhalen. Was geen probleem. Stond keurig klaar! Super.
We zijn zeer tevreden, alles was lekker en de hoeveelheid was top! Ook werd alles keurig op de afgesproken tijd geleverd en gehaald. Het enige wat we jammer vinden is dat er naast Barbecue en een stamppotbuffet geen variatie is in avondmaaltijden.
Bedankt voor uw beoordeling. Wij hebben zeker nog meer opties voor avondmaaltijden, bijvoorbeeld diverse buffetten, zie hiervoor: https://www.slagerijvanguilik.nl/buffetten En ook een party-pan de luxe kan als/bij de maaltijd gebruikt worden. https://www.slagerijvanguilik.nl/hapjes-partypan/party-pan-de-luxe-2
Wij kennen jullie naam van de Boni Genemuiden en zien jullie advertenties in de Stadskoerier. Onze ervaringen van jullie als slager v.d. Boni was altijd goed, dus had geen twijfels over jullie hapjes en verdere producten. de reacties waren ook zeer lovend. Voor herhaling vatbaar, toppie !!
Alles was prima voor elkaar. 1 artikel van het buffet moest nabezord worden en kwam prima voor elkaar. Sponsering bij CSV28 bracht mij bij van Guilik.
lekkere salades alleen rundersalade besteld hadden echter eiersalade geleverd,niet opgemerkt in de winkel.maar de smaak was prima
goed alles klopt en smaakte zeer goed
Prachtig bedrijf, kom zeker nog eens weer.
Goede prijs/kwaliteit verhouding Goede kwaliteit, goed verzorgt/verpakt Alles overeenkomstig afspraak Zeker voor herhaling vatbaar
Voor de tweede keer hebben jullie een fantastisch stamppotbuffet bij ons bezorgd. We hebben wederom heerlijk gegeten. De porties zijn ruim voldoende en het smaakt super.
zeer goed verzorgd en alles lekker en mooie schotels
Wij hadden een partypan. Vooral de kipstokje waren erg in trek. De speklapjes bleven liggen: te groot om als hapje te eten? En wat donker.
Heerlijk, is goed en netjes verzorgd. Dank jullie wel voor de goede zorgen. Ons feestje is geslaagd . Dank zij jullie. Vr. Gr. J. Kramer
In één woord: prima!
goed geregeld
Dit was onze tweede bestelling. heb geen op- of aanmerkingen. Het is goed!!! Volgende keer zullen we zeker hier weer bestellen.
Duurzaamheidsstraat 19 C
8094SC Hattemerbroek