Ik heb nu al meerdere malen een opdracht uitgezet bij Erkamp Glas bedrijf. Deze opdrachten zijn op binnen afzienbare tijd en zeer vakkundig uitgevoerd. Na de werkzaamheden is alles netjes opgeruimd en schoon gemaakt.

Goed geholpen.

Men heeft mij goed geadviseerd bij mijn glaskeuze. Deskundige, vriendelijke mensen die goed werk afleveren tegen een redelijke prijs/kwaliteit verhouding.

Uitstekende uitvoering van de werkzaamheden.

Zeer positief. Vanaf het uitbrengen van de offerte tot en met het uitvoeren daarvan. Kundige en vriendelijke vaklui met plezier in hun werk; mooi om te zien!

De prijs is ook redelijk

De installateur is zeer verantwoordelijk.

Zeer netjes en vriendelijk

Zeer netjes te werk,vriendelijk, en goede afspraken!!!

Topper

Vakkundig

Snel en vakkundig gedaan, wat wil je nog meer?

zie boven

Super!

Direct de offerte na het inmeten, snelle en nette service en vakkundig geplaatste ramen.

Suoer

Fijne mensen

er is netjes gewerkt en ook weer opgeruimd, helaas een kleine beschadiging aan de voordeur, maar dat is op te lossen met een likje verf in het voorjaar

Bijzonder vriendelijke en professionele glaszetters

De twee glaszetters waren er keurig binnen de aangegeven tijd. Ze werken snel en goed. Even een praatje maken, maar vooral hard aan het werk. Ze waren snel klaar en lieten de woonkamer keurig achter. Alles opgeruimd en schoongemaakt.

Snel klaar vriendelijke mensen

We hadden een kapot dakraam, dit was erg snel vervangen.

een klantgericht bedrijf

Prettig telefonisch contact. Duidelijke instructies. goede informatie via de mail. Toen de plaatsing van het glas later werd door een onvoorziene omstandigheid werd ik tijdig gebeld .

Nette werkwijze, snelle service

Vakkundige werkers.

Kundig het oude raam er uit gehaald zonder schade aan het raamwerk de oudekitresten verwijderd daarna een verflaag aangebracht daarna het nieuwe raam geplaatst geborgd met nieuwe afdeklatjes Het geheel ziet er keurig uit nadat geheel was afgewerkt met kit. Ik beveelErkamp Glas zeker aan.

Goede kwaliteit en nette service.

Na een ruitbreuk door vernieling bij Erkamp terechtgekomen. Netjes en professioneel geholpen. Zou zeker weer naar hen toegaan.

Correct afgehandeld

Netjes en vlot gewerkt in goed overleg!

Uitstekend glasbedrijf. Prima monteurs.

Keukenraam vervangen. Monteurs leveren prima werk af. Goede service

Volgens afspraak geleverd netjes geplaatst en schoon gemaakt. Goede uitleg.

Fijn peroneel en keurig resultaat

Keurig op tijd, alles was perfect opmaat , nette afwerking en alles schoon achtergelaten

Goede planning en bekwame vaklui.

Monteurs kwamen op de afgesproken tijd aan en het glas werd keurig netjes geplaatst en na de werkzaamheden werd alles keurig opgeruimd. Aan de binnenzijde van het houten raamwerk kan je niet zien dat er nieuw glas is geplaatst, we hoeven binnen niet opnieuw te schilderen.

Hele goede service!

Ons raam is vlot en vakkundig vervangen. Helaas zagen we na het schoonmaken een kras in het raam. Na inspectie zijn we tot een passende oplossing gekomen. Een oplossing waarin beide partijen zich het beste konden vinden. We zijn daar heel blij mee!

Super tevreden

Super tevreden werken netjes.

Nette en vlotte manier van plaatsen glas.

Vanaf de opname en het uitbrengen van de offerte is het goed geregeld. De offerte was snel verstuurd maar ook de communicatie was prima. De monteurs werkte netjes en dachten mee. Voor 1 raam was een steiger begroot maar die was niet nodig en werd ook direct van de factuur gehaald, heel netjes!

vakkundig geholpen

Zeer vakkundig en snel geholpen, mooi werk!

Nijverheidsweg 13

1442LD Purmerend