Professioneel

Prima advies, duidelijke offerte, tijdige levering en perfecte uitvoering.

Duidelijke afspraken, alles snel geregeld

Klantvriendelijkheid Duidelijkheid Vriendelijkheid Snelle service Goede aflevering

Komen afspraken goed na

Goede kwaliteit fijne mensen die aan het werk zijn ruimen alles op tot stofzuigen aan toe mijn volgende glas klus gaat zeker door dit bedrijf uitgevoerd worden

Prima Glaszetter

Goede ervaring met het maken van afspraken, duidelijk en vriendelijk. Komen op tijd en zijn vakmensen.

Top netjes personeel

Ons raam was lek keurig hersteld.

Vriendelijk en vakkundig

Prettig eerste contact over offerte. Vakkundige inmeting en plaatsing. Vriendelijke deskundige medewerkers.

Alles goed geregeld en netjes afgewerkt

Monteur netjes gewerkt en niet zin dan ging het opnieuw dus ik ben tevreden

Fantastisch geholpen

Info gevraagd, offerte gekregen en bestelling binnen 2 dagen rond. Na binnenkomst glas bij Erkamp op 2e dag in nog geen half uur geplaatst in velux GGL2 dakraam

Ze werken zeer netjes

Ze werken zeer netjes, nemen de tijd

glaszetters aan het werk

De mannen hebben gedaan wat je van ze mocht verwachten. Ze waren vriendelijk en hebben de ruimten waar ze hebben gewerkt schoon achter gelaten dat we tevreden waren was een de fooi te merken

Prima levering volgens opdracht

Nette levering en opvolging van bestelling

Snelle service en top personeel

Komen hun tijdafspraak na, duidelijke email over kosten, snelle service met inmeten, korte lijnen aan de telefoon weet meteen waar je aan toe bent. Top personeel die het kwamen instaleren. Kennis van zaken en laten alles keurig achter. Een groot compliment. Zeer tevreden over het resultaat.

Snel en goed middels ervaren medewerker(s)

Snel en goed middels ervaren medewerker(s), enig minpuntje was dat zij zonder te vragen met schoenen aan doorliepen naar boven

Helemaal top

Snel en vakkundige mensen

Prima!

Nette heren, nemen oud glas en verpakkingsmaterialen mee. Hielden ook afstand ivm corona.

Keurig volgens afspraak, netjes werk afgeleverd

Goede en vriendelijke monteurs

Offerte was snel en goede prijs. Duurde even voordat het glas binnen was door corona en feestdagen. Glaszetters werkten netjes en waren vriendelijk. Alles keurig geregeld.

Ik ben een tevreden klant.

De levering en plaatsing van een nieuwe ruit in het bestaande ElandBrandt raam zijn goed en bekwaam uitgevoerd.

Goed!

Keurig ook alles opgeruimd

Netjes geplaatst

Laten inmeten Keurig geleverd en geplaatst. Nette en beleefde medewerkers Misschien volgende keer mondkapjes binnenshuis?

Prettig & professioneel

Mijn ervaring met Erkamp glas is erg positief geweest. In december zijn in mijn appartement een aantal dubbel glas en geluidsisolerende ramen erin gezet. Prettige en professionele glaszetters die zorgvuldig en met oog voor detail te werk zijn gegaan.

Prima bedrijf die mee denkt.

Glasplaat op maat besteld voor een kastafdekking. Bij bepaling van de kleur een aantal stalen geleend bij erkamp. Fijn geholpen en bestellen was prima zowel telefonisch en bevestiging per mail.

De mannen hebben hard gewerkt en zelfs nog een stapje extra gezet voor ons. Vriendelijk en netjes.

Nijverheidsweg 13

1442LD Purmerend