Perfect uitgevoerd

5 ramen perfect vervangen. Er werd netjes gewerkt; personeel was ook opvallend beleefd. 5 sterren dus!

Probleem was een lek raam in mijn achtergevel. Op zeer kort termijn kwamen ze dit inmeten. binnen een week was het raam er, echter door een foutje bleek de verkeerde maat besteld te zijn. Oude raam weer terug gezet en opnieuw besteld, 2 weken later raam geleverd en vervangen. Netjes gewerkt binnen/buiten. Raam weer netjes vastgezet met glas latten. (moet alleen weer zelf schilderen ;) )

Uitmuntend

Vakkundig, vriendelijk, duidelijk, kwaliteit van het werk is zeer goed te noemen.

Professioneel bedrijf!

De spiegel werd netjes ingemeten, een week later hing hij al en het resultaat is waanzinnig mooi!

snel geleverd en perfect geholpen

supervriendelijk en toch ook snel geholpen en dat in deze toch moeilijke tijd. mensen van Erkamp Glas bedankt!

Goede en snelle service!

2 weken geleden offerte opgevraagd, glas besteld en vandaag heel netjes het lekke raam vervangen. Tevens kiepraam verwijderd en vervangen door een vast raam. De monteurs werkten snel en netjes en waren erg vriendelijk. Top service!

Zeer vriendelijke kundige monteurs

Net werk geleverd, conform de huidige corona werkmethode, denken mee met klant en hebben tijdens het werk alles verteld aan dochterlief van 10 die heel nieuwsgierig was hoe dat dan allemaal werkt :) Stond er 'op 1,5 meter afstand, met haar neus bovenop.

Nieuwe ramen door heel het huis

In één woord super! Goede kwaliteit...goede service. We hadden meerdere opties, maar deze stak er met stip boven uit. Zeker aan te raden. Vooral Raymond heeft ons super geholpen met eerlijk advies. Bedankt jongens!!

Erkamp glas staat voor kwaliteit!

Erkamp glas staat voor kwaliteit en dat merk je aan de duidelijke afspraken die gemaakt worden van zowel de mensen op kantoor en de mensen die opmeten en installeren. Het viel mij op dat de mensen die bij je thuis komen heel beleefd en netjes zijn. Alle rommel wordt netjes opgeruimd, ze letten erop om niet met deuren te slaan en stampen zelfs niet op de trap. In deze tijd wordt dat gewaardeerd omdat we thuiswerken.

Prettig.

Als zeer prettig ervaren, 👍👍

Snel geholpen en goede service

Er was een raam bij ons gebarsten. Erkamp ingeschakeld en ze kwamen direct langs. Plaatsen nieuw raam snel en zeer goed. Bedankt voor de goede service!

De medewerkers van Erkamp hebben keurig werk geleverd.

Twee medewerkers hebben 4 ramen vervangen. De ramen waren zeer groot en ze kregen het voor elkaar om ze via de trap naar boven te tillen. De ramen met roosters zijn er netjes ingezet. Na afloop hebben ze alles keurig opgeruimd.

Goede snelle plaatsing. Helemaal top Echte professionals.

Professioneel

Professionele ervaring in een crisistijd, wordt keurig gehandeld en vakwerk afgeleverd!

3 mannen die de 12 ruiten op de begane grond hebben vervangen op een nette vlotte manier

Goede ervaring en al eerder, zie tekst hierboven

Goede ervaring, snelle service

Vriendelijk en vakkundig personeel, konden snel service verlenen. Ik zal zeker weer mijn reparatie door hun laten uitvoeren.

Nette service

Mijn raam was stuk, en kwamen langs voor een offerte, allemaal heel netjes en de offerte was vrij blijvend. Dezelfde dag nog ondertekend duurde 12 werkdagen, voordat ze het binnen hadden. Ze belde me netjes op binnen deze 12 werkdagen. Dezelfde dag dat ze belde hebben ze het gezet. Netjes gedaan, ziet we keurig uit. Uitleg gekregen en de jongens waren heel aardig. En ruimde de troep ook weer op. Keurig

Komen zeer professioneel over en leveren zeer goed en snel werk af

Deskundig advies. Prima afspraken en supersnelle en goede plaatsing. Top.

goed en vriendelijk en correct

offertebehandeling,levering en facturering zijn correct en vriendelijk uitgevoerd

Deskundig, vriendelijk en keurig netjes. Zeker nu in de periode rondom het Coronavirus. Heel duidelijk en correct geïnformeerd en gehandeld.

Perfect gemonteerd en vriendelijk personeel

Waren Op tijd en Perfect gemonteerd en vriendelijk personeel

Fijne vakmensen leveren goed werk en zijn sociaal in de omgang

Vriendelijk geholpen en perfecte service.

Snelle en correcte afhandeling van herplaatsen isolatieglas.

Na het eerste contact inzake de herplaatsing van isolatieglas een snelle afhandeling van de offerte, het inmeten en de plaatsing. Zullen bij eventuele nieuwe schades zeker opnieuw gebruik maken van Erkamp.

Nijverheidsweg 13

1442LD Purmerend