---

Zoals altijd uitstekend werk geleverd!

Super fijn bedrijf om zaken mee te doen, komen afspraken goed na en denken mee met hun klanten.

Alles keurig

Zie boven

VLOT EN VAKKUNDIG!

INBRAAKSCHADE SNEL EN VAKKUNDIG OPGELOST.

Prettige afhandeling

Attentiepunt nijptang laten liggen

Waren optijd,prima

Aardige bekwame heren

Goed werk geleverd

Deskundigen uitleg gekregen

Goed werk

Keurige werkers. Netjes achtergelaten Indien nodig voor herhaling vat baar J.Vonk

Erg goed verzorgt

Erg goed geregeld

Geweldig vakwerk en supersnel!

Precies op het afgesproken tijdstip arriveren twee vriendelijke heren, die heel efficiƫnt netjes en vakkundig de klus klaren! Wij zijn super tevreden en alles werd keurig netjes en opgeruimd achtergelaten!!

Mooi staaltje vakwerk!

5 enkel glas ramen in houten kozijnen laten vervangen voor HR++ glas. Het ziet er super uit en alles past mooi in de oude kozijnen. De factuur was zelfs nog iets lager uitgevallen dan van te voren besproken.

Afspraak = afspraak

Goede afspraken van tevoren, die ook worden nagekomen.

Mijn verzoek prima uitgevoerd

Naar mijn mening zijn de werkzaamheden correct verricht, dankzij een positieve instelling en snel en vakbekwaam.

Nette vriendelijke mensen , op tijd , alles wordt keurig opgeruimd. Bij ons moest het raam met hijskraan aangeleverd worden , spannend , leuke ervaring voor zo'n groot raam , ging uitstekend deze mannen zijn wel wat gewend.!

Prima service en goed werk

Duidelijke afspraken

Aangenaam contact met kantoorpersoneel en de buitendienst.

Alles is naar wens verlopen. Duidelijke afspraken gemaakt en die zijn ook nagekomen. Prima service.

Eerlijk vriendelijk en professioneel

Professionele bedrijf met vriendelijke professionele medewerker heeft de klus in een korte tijd gefixt is ook netjes afgeleverd. Ben erg blij met de resultaat. Dankjewel

Een uitstekend bedrijf wat z'n afspraken met kennis van zaken nakomt!

Overeenkomstig de afspraken werden na het geven van de opdracht de raamlatten binnen enkele dagen geleverd zodat ik deze enkele keren in de beits kon zetten. Op donderdag en vrijdag 21 en 22 april zouden de ramen geplaatst worden welke door drie man op een dag gemonteerd werden. ongelofelijk hoe snel en accuraat e.e.a. gebeurde. Negen uur start en ca 15.00 uur gereed alles prima geregeld, mijn complimenten, echt een aanrader, alles schoon achtergelaten, harde werkers hoor!!

Prima werk geleverd, heel vakkundig

Vakwerk en prima contact

vakkundige en nette medewerker

vakkundige en nette medewerker

De offerte volgt snel en het werk wordt vakbekwaam en netjes uitgevoerd. Al vele jaren vaste klabt

Vriendelijk en netjes

Prima advies gekregen over keuze van het raam. Vriendelijke heren die het raam kwamen plaatsen. Keurig op tijd en snel geplaatst zonder rondslingerend rotzooi. Alles netjes afgevoerd

Super snel en netjes

Groot raam laten plaatsen. Contact met de planning was fijn, komen op tijd en is snel geregeld!

Goed bedrijf

Goede evaring met dit bedrijf duidelijke communicatie en optijd geleverd top .

Uitstekende service!

Vriendelijk personeel en goeie en snelle service en ook betaalbaar

Nijverheidsweg 13

1442LD Purmerend