Heel fijn contact, snelle reactie en een top event!

Binnen een week hebben we een heel mooi event voor NS neer kunnen zetten. De reacties zijn zeer positief en Robin is een super host voor het spel Party & Co!

Super leuke activiteit georganiseerd met More Balls Than Most

Bingo event georganiseerd voor 250 mensen samen met More Balls Than Most, geslaagd event!

Super georganiseerd moment van collectief vermaak!

Een professioneel dat op een prettige en vriendelijke manier een leuk moment van vertier en afleiding voor en met ons heeft georganiseerd. Dank voor deze heerlijke avond waarop we ons met z'n allen heel goed hebben vermaakt. Alleen maar positieve reacties gekregen.

De escape rooms voor 120 personen was gaaf én leerzaam

Met zo'n 120 collega's hebben we een online escape room gedaan, anders dan bij veel 'normale' escape rooms was er per kamer begeleiding aanwezig: dit maakt veel verschil. Hierdoor kan je voor en na de escape room met de teams reflecteren op het thema 'samenwerken'. De begeleiders maakten tijdens het uur gelijk een snelle analyse die werd besproken achteraf: welk team had de winnende samenwerkingsstrategie?

prettig meedenkend, creatief en gevoel voor de doelgroep

Bij de intake werd goed meegedacht over een geschikte aanpak. Toen ik moest schuiven in data en aanpak werd daar flexibel mee omgegaan. De jongleur begreep de context van waaruit wij werken en speelde heel goed in op het publiek. Tijdens de bijeenkomst stelde hij op een passende manier voor om de voorgestelde aanpak bij te schaven, heel blij mee!

Het was een leuk, leerzame ervaring die volledig aan het gestelde doel heeft beantwoord.

Ik heb de workshop voor de 3e keer gezien en zelfs meegeschreven aan de cases, maar de maar zelfs dan blijft het leuk, interessant en leerzaam. Uiteraard vanwege de interactie met het publiek, wat het ieder keer anders maakt. Zoals beloofd passen de acteurs zich continu aan en bevorderen de discussies. Een te adviseren concept voor onderwerpen die soms moeilijk tastbaar zijn te maken.

Job en Christine maakte pittige onderwerpen op een luchtige manier inzichtelijk en bespreekbaar

Het contact verliep vriendelijk en professioneel. We hebben mede dankzij more balls than most een hele fijne dag gehad, waarbij iedereen een stem heeft gekregen en deze gespiegeld heeft gezien.

Enerverende workshop jongleren!

Van David hebben we een workshop jongleren gehad waarbij heel mooi de link werd gelegd naar onze dagelijks projectwerkzaamheden. De workshop is érg goed ontvangen door de deelnemers en heeft bij velen in zekere zin de ogen geopend hoe we bepaalde projectzaken beter in goede samenwerking kunnen beetpakken. David is een erg plezierige trainer en deed ons, met 'slechts' een koffer met ballen, de tijd vergeten. Enorme aanrader en voor ons een mooie kennismaking met MBTM.

Perfecte afsluiter voor ons event!

Voor ons event waren wij op zoek naar een luchtige afsluitende act om alle deelnemers met een positief gevoel richting de borrel te sturen. More Balls Than Most heeft dit met hun act 'De kunst van het loslaten' zeker waargemaakt.

Enthousiast, snel en professioneel

More Balls denkt altijd goed mee met de doelen die ik met mijn events of teamsessies wil bereiken.

Perfecte koppeling tussen spel en werkvloer

Binnen een (te) korte termijn heeft MBTM een mooi programma gemaakt dat aansloot bij onze wensen en uitdagingen. Het programma was een perfecte start van de dag, zowel op inhoudelijk als voor het teamgevoel. We hadden gewenst dat het langer kon duren. Volgende keer maken we meer tijd. Het was misschien wel het beste onderdeel van de dag.

Het was een leuke maar ook leerzame ervaring

Leuke inleiding, passende link met bedrijfsleven, humorvol, enthousiast en het lukte bijna iedereen om de ballen hoog te houden. Zeer aan te raden!

Een unieke en bijzonder goede ervaring!

Al vanaf het eerste contact bleek More Balls Than Most een zeer professionele organisatie. De workshop begeleider was goed ingespeeld op het publiek. Iedereen had er lol in, iedereen kon meedoen en het ijs was direct gebroken. Gedurende de twee dagen daarna werd er met enige regelmaat verwezen naar wat we tijdens de jongleersessie hadden geleerd. Een waardevolle en plezierige manier om een conferentie te beginnen.

Goed geregeld. Fijn contact

Helemaal super, alles klopte zoals afgesproken

Perfecte combinatie van grappig en fysiek bezig zijn zonder dat je het door hebt!

We hadden een heel saai onderwerp aangekondigd en iedereen was er mee weg. Van zodra ze materialen begonnen uit te halen begonnen de mensen het door te hebben. De twee lesgevers/jongleurs waren super goed voorbereid. Alles was zo herkenbaar en to the point en dat maakte het extra leuk. Het feit dat ze bleven praten terwijl ze aan het jongleren waren was fantastisch. Ze zijn bovendien goed op elkaar afgestemd. Daarna mochten we zelf jongleren en ook dit zat goed in mekaar. Ze hadden echt de nodige stappen om de mensen te leren jongleren. Bovendien ben je fysiek actief, maar doordat het zo leuk is heb je dit niet eens door :)

Het verrassingseffect maakte dit tot een unieke opening!

Tijdens de eerste telefonische kennismaking met de betreffende partners bij More Balls Than Most, voelde het al goed. Deze mensen zijn ervaren, zeer kundig en kunnen zich goed inleven in de achtergrond van een organisatie en de opzet van het evenement. Na een tweede voorgesprek, kregen wij een duidelijk uitgeschreven tekst met een plan voor de act. Deze hebben samen met aandacht door kunnen nemen, zodat onze wensen prima paste bij het verhaal dat More Balls Than Most zou verzorgen bij de opening van onze conferentie. Het verrassingseffect van de presentatie, de humor, het enthousiasme en de onnavolgbare trucks, maakte de opening tot een groot succes! Absoluut een aanrader voor iedereen die een keer iets 'anders' wil dan een standaard opening met een gastspreker/keynote!!

Wat een kleurrijk geheel

Op zondag 7 juli was de trainingsdag van de Socialrun. Medicore is de hoofdsponsor van de Socialrun en heeft deze trainingsdag ook georganiseerd. Joep had goed het verhaal wat we wilde vertellen meegenomen in zijn act. Er gaan tijdens de Socialrun verschillende teams een hardloop estafette rennen. Dus dit was ook een dag dat men elkaar leert kennen. We wilde mensen op deze dag echt verrassen, dat men dacht nee he geen spreker. Maar het was vol humor en men had snel door dat het niet een spreker was, maar dat er wat ging gebeuren. Maar wat? Dat wist men pas toen de eerste bol wol de lucht in ging. Kortom een goede act om mensen te verbinden op een luchtige manier.

Wat een enthousiasme en voorbereiding werd er meegebracht naar onze teamdag!

More Balls Than Most nam vooraf de tijd om onze afdeling en uitdagingen goed te begrijpen om zo de activiteit hier optimaal op aan te laten sluiten. En dat pakte heel goed uit. We hebben een vrij grote en dynamische groep en de trainer speelde daar heel goed op in. Heerlijk om met deze club samen te mogen werken.

Super leuke workshops gedaan onder hele leuke begeleiding!

We hebben 2 workshops gedaan, de workshop jongleren en lachyoga. beide onder begeleiding van hele leuke en gezellige trainers.

Een programma vol humor, een feest van herkenning en een serieuze noot.

Robert en Jan verzorgden een middag in ons leiderschapsprogramma. Door het jongleren en de andere oefeningen hadden we erg veel plezier! Robert en Jan legden parallellen met de praktijk en benoemden rake metaforen. En ze maakten tijd voor zelfreflectie. Erg waardevol. Iedereen was enthousiast!

Heel prettig en professioneel

Prettig eerste contact met Irene Kerkdijk. Snelle (re)actie en verdere voortgang. De acteur was prima uitgekozen en paste goed bij de doelgroep; hij zat goed in zijn rol-:) Hij vergat helaas te zeggen dat de kluwen wol meegenomen kon worden door een liefhebber maar dat is een klein detail. We hebben veel positieve reacties ontvangen op deze afsluitende act. Foto's heb ik al aan jullie gestuurd.

Klantgericht zoeken naar passende oplossingen

Zorgvuldige hulp gehad bij het kiezen van de workshops, ook is er gekeken in hoeverre de workshops aan te passen waren in ons tijdschema. Workshops waren heel leuk.

Onze gasten hebben hier nog lang over nagepraat!

Dan en Karin weten hun publiek te boeien en verbazen.

Zeer goed ingespeeld op de groep deelnemers.

Op basis van eerdere ervaringen (een aantal jaar geleden) heb ik contact gezocht met MBTM. Dit contact is prima verlopen en maakte mij (opnieuw) enthousiast voor de workshop jongleren. Een eerste offerte op maat ontving ik snel, en ook in de nadere voorbereiding was het snel en prettig schakelen met MBTM. De uiteindelijke uitvoering was prima.

Goeie service, leuke workshop

Kennemerstraatweg 464