Vrolijke activiteit die goed aansloeg bij publiek om het ijs te breken
snel, flexibel, goed meedenkend
Op zeer korte termijn stond het team voor ons klaar om onze Nieuwjaarsbijeenkomst professioneel aan te kleden en ons met raad en daad bij te staan. We kijken er met veel plezier op terug! Dank voor alles en zeker wordt vervolgd.
More Balls Than Most heeft een essentiële bijdrage aan onze team-meeting geleverd. Met humor en energie brengen ze in interessante visie naar voren die de basis vormde voor verdere discussies gedurende de dag. De afwisseling tussen team-discussies en de activiteiten van More Balls Than Most maakte dat iedereen gedurende de gehele dag betrokken was en bleef, en heeft de creativiteit zeker gevoed. We hebben een zeer geslaagd event gehad dankzij de bijdrage van het team van More Balls Than Most, dankjewel!
9! Wat is als erg prettig heb ervaren is het meedenken met de klant. Ons budget was beperkt, maar toch een passende oplossing kunnen vinden. Alles vooraf goed doorgenomen, waardoor geen verrassingen. Een mooie aanvulling op ons event!
We vonden het echt super, heel erg goed gedaan, mooie sessie. Leuke samenwerking met Robert. Echt top - aanrader!
Super meedenkend, snelle offerte, flexibel qua invulling. De briefing was ook snel en doelmatig. Een half woord was genoeg. De act sloot goed aan bij de groep en het thema. We hebben een evaluatie uitgezet onder de deelnemers. Ik laat nog weten wat daar uitkomt voor MBTM maar tot nu toe hoge scores en enthousiaste reacties.
Bedankt Job en Laura; mede dankzij jullie spiegel en aftrap van ons congres werd het een energieke dag met veel samenwerking, kortom een groot succes! Veel respons en herkenning vanuit de zaal. Ik heb van deelnemers opvallend veel positieve reacties ontvangen en iedereen is daarna vol energie aan de slag gegaan in teams.
Zeer prettige samenwerking en uitvoering. Ze denken mee en dragen (verbeter)ideeën aan. Voor herhaling vatbaar!
Top gedaan zoals al gezegd, hulde voor Joshua Samson!
De hartelijke dames hebben onze gasten hartelijk ontvangen met een hartje op de revers, een liedje bij de tafels en een prachtig lied voor de jubilaris. Enthousiast, hartelijk, vriendelijk en muzikaal.
Het was fantastisch! Hele goede voorgesprekken gehad en veel van wat er gecommuniceerd was, is meegenomen. Echt knap hoe jullie dat doen, onder zoveel druk! Prachtig. Hartelijk dank!
MBTM brengt energie, humor en stof tot nadenken in een bijeenkomst.
Guus is een enthousiaste spelleider, die met humor de groep mee kan krijgen. Hij houdt het communicatiespel spannend en laat de groep aan zet. Daarmee zorgt hij voor een aantal eye-openers, die wij in de workshop kunnen gebruiken. [email protected]
Het was top! Het is Maike (en Michiel) goed geslaagd om een voorstelling op maat te maken en af te stemmen op de doelgroep. Een mooie 'spiegel' voor ons en het project. Klein minpuntje: te weinig ballen voor het zelf jongleren. Roos ook bedankt voor je goede begeleiding.
Geweldig optreden, missie geslaagd!
Great 'fun' way to bring some key messages to participants of a workshop 3rd time I'm working with David and always as exciting ... well done
8,5
Geweldig leuke optreden. Mooie harmonie tussen inhoud en vorm. Blijvende indruk, daar kunnen we mee verder.
Workshop aan einde van intensieve dag gedaan, gericht op samenwerken en loslaten. Geeft enorm veel energie. Wij zijn wel van mening dat 2 uur net te kort was.
het theater was erg goed en leuk, het interactieve deel werd ook door de deelnemers in de zaal zeer gewaardeerd. veel complimenten ontvangen voor de keuze van jullie als theatergroep.
Kennemerstraatweg 464
1851 NG Heiloo