Super!! Geweldige afsluiting van onze studiedag.
Dit was een superleuke start van onze middag over kernwaarden; More Balls Than Most heeft dit op een energieke en motiverende manier opgestart
Met een prima voorbereiding hebben wij onze ondernemers/inwoners met MBTM kunnen trakteren op een verrassende nieuwjaarspeech!
Voor onze afdeling (55 pers) hadden we een afdelingsmiddag georganiseerd waarbij de insteek veranderen was. We hebben MBTM ingeschakeld voor de workshop jongleren (Kunst van het loslaten) en in het verlengde daarvan gekozen om hen ook de dagvoorzitter te laten verzorgen. Een gouden combinatie! Dagvoorzitter Maike Aerden was een verschrikkelijk leuke, verfrissende, humoristische en goed voorbereidde dagvoorzitter. Serieuze momenten wist ze goed in balans te houden met af en toe een ontspannende oefening. De workshop "Kunst van het loslaten" was ook geweldig. De 'transformatie' van Maike van serieuze dagvoorzitter tot volleerd jongleur was voor velen een onverwachte wending. De samenwerking met haar collega Michiel maakte dat er een gouden duo op het podium stond die gezamenlijk de voor de groep aanwezigen actualiteit op een hele mooie en humoristische manier in hun act verwerkt hadden. Al met al een ontzettend mooie middag/avond gehad mede door de inbreng van MBTM en dagvoorzitter/jongleur Maike Aerden. Zeer tevreden over het contact, de begeleiding en de samenwerking met MBTM en Maike Aerden.
gemiddeld een 7, het resultaat was mooi en fijn. Het voortraject ging niet helemaal zoals wij hadden verwacht, ging wel eens wat fout in de communicatie.
Heb een goed gevoel overgehouden aan het contact en uitvoering van de medewerkers van More Balls Than Most ter ondersteuning van het uitdragen van Teaming principe waaraan zij op een ludieke wijze invulling hebben gegeven.
Wij hebben op workshop gedaan met Theater als Spiegel over het onderwerp ongewenst gedrag op de werkvloer. Dit was een interessante, levendige workshop die de deelnemers interessante nieuwe gezichtspunten heeft opgeleverd.
Hele leuke beeldende workshop. In het voortraject fijne afstemming
De Hartelijke dames brachten de stemming er goed in. Dat was ook de vraag. Dat daarna het tempo inzakte was niet aan hen te wijten. Heel tevreden dus.
Een stel enthousiaste mannen, die een grote groep mensen enthousiast krijgen.
We hebben met de hulp van Mora Balls Than Most binnen een week de workshop geregeld en uit laten voeren. Was prettig om alles op die korte termijn toch te kunnen regelen.
We hebben een leuke, energieke en leerzame workshop Multtasken bestaat niet beleeft. Complimenten!
De presentatie van de wolact was zeer sterk en heel erg raak.
Zeer positieve ervaring. Goede act, iedereen was erg enthousiast. Met veel humor gebracht, maar toch ook een paar dingen in de op maat geschreven tekst die (op een positieve manier) tot reflectie aanzetten. Enige tip voor verbetering: in offerte duidelijker aangeven dat er eventueel bijkomende kosten zijn voor microfoons, podium e.d. (dat hadden wij over het hoofd gezien).
we zijn uitermate tevreden over de activiteit zelf. Het was leuk om met knex samen iets te moeten gaan bouwen en tegelijkertijd iets te leren over samenwerking. terugkoppeling tijdens de sessie was prima, begeleider Robert voelde de groep goed aan en heeft ruim voldoende teruggegeven ter overdenking. Kortom leuk, leerzaam en toch ontspannen.
Wij hebben erg genoten van de activiteiten. De Haka zorgde voor veel energie, waardoor iedereen er zin in had. Het bruggenbouwen workshop creëerde veel dynamiek in de groep en zorgde voor resultaatgerichte samenwerking.
De hartelijke dames hebben ervoor gezorgd dat onze bijeenkomst erg werd opgeleukt, dank hiervoor!
Kontakten waren vriendelijk doch "to the point". Voorbereiding heel goed en inspelen op de briefing was 100%. Optreden professioneel en humoristisch. Ons feest is mede door de medewerking van More Balls een succes geworden waarvoor onze dank.
interactief en inspirerend. Klein minpuntje; we waren iets te lang doorgegaan waardoor sommigen iets te enthousiast met de ballen in de weer gingen de laatste 10 minuten.
Kennemerstraatweg 464
1851 NG Heiloo