Super vriendelijk, erg klantgericht. De uitvoering was ook erg leuk. We hebben genoten!!!
Wij hebben echt een topmiddag gehad; een zeer sterke, humoristische, energieke show die ook heel goed aangepast was aan ons bedrijf en aan het publiek. De combinatie show, het jongleren als metafoor voor veranderen en doelen halen en vervolgens een stoomcursus jongleren werkte heel erg goed, ook voor een groep van 500 man. Het gaf veel energie, veel hilariteit. TOP!! Echt een aanrader.
Wij waren erg onder de indruk over de manier waarop ze zich ingeleefd hebben in onze boodschap en dit op ludieke wijze met onze gasten gedeeld hebben. Het klopte helemaal. Onze gasten hebben niet alleen genoten van een geweldig optreden maar zijn ook nog eens een keer op de juiste wijze aan het denken gezet.
goede voorbereiding, snelle service
Voor het publiek in de zaal zeer verrassende act, goed uitgevoerd. De voorbereidingen betalen zich uit: de teksten hadden een duidelijke relatie met het thema van het symposium.
Het voortraject is erg prettig verlopen, zeker gezien de korte tijdslijnen. De uitvoering is tevens uitermate goed beoordeeld door onze relatie, zowel op inhoud, proces als op de relatie. Heel erg blij mee.
hele goede, inhoudelijke voorbereiding; verrassend goed aangesloten op 'onze thema's'; intelligente act. En een berg humor :-)
Een ontzettend leuk en origineel concept. Goed ingespeeld op de groep studenten.
Zeer prettig contact van begin tot en met het eind. Ik ben zeer tevreden en met mij een heleboel collega's. Het was geweldig om te zien hoe mijn collega's zich openden en genoten. Collega's die later binnen kwamen vertelden me dat ze binnen kwamen in een ontspannen vrolijke sfeer en dat is met name aan jullie te danken! Mijn dank is groot en ik hoop tot volgend jaar! Liefs, Caroline
Zeer professioneel georganiseerd. Zeker de show op dag 1 was een groot succes en werd als zeer positief ervaren. Ook het oefenen met de borden op dag 2 was een succes. Men stond in de middag nog steeds te oefenen. mvg, Rene
Luchtige en energieke workshop!
Het begin was een beetje vaag maar dat maakt het ook weer erg leuk. Het was een geslaagde dag waar sommigen het nog over de ballen hebben! Je moest wel goed nadenken over de boodschap erachter maar dat maakte het juist spannend! Lachende gezichten en samenwerking maakte de dag.
9 Zowel de ingehuurde jongleer act, als de sneldichter wisten goed aan te sluiten bij de deelnemers. De balans tussen humor en boodschap was goed. De metafoor 'kunst van het loslaten' in de act en de uitwerking daarvan sloten goed aan op het conferentieprogramma. Het creëren van een open mindset om vervolgens met toekomstscenario's aan de slag te gaan is zeker geslaagd. Bedankt!
Professioneel, flexibel, maatwerk En prettig om mee te werken!
Het was een plezierige avond. De aanwezigen hebben met plezier mee gedaan aan de workshop jongleren.
More Balls heeft "De kunst van het loslaten" tijdens ons symposium geshowd. We waren bijzonder onder de indruk van het vermogen zinvolle dingen te zeggen over een hun onbekend vakgebied. Ons symposium kreeg een zeer positieve boost door hun optreden. De zaal was laaiend enthousiast. Hulde!
Kan altijd goed sparren en leuk samenwerken met Liesbeth.
Zoals ik vanmorgen al aan Liesbeth liet weten was het echt weer geweldig. Mensen kwamen met een glimlach de zaal uit. Mocht er nog iets uit de evaluatie komen dan laat ik dat nog weten.
super optreden, geestig, vrolijk en alle info vooraf gegeven is gebruikt. al met al een tien met een griffel
Plezierig contact gehad met Liesbeth in aanloop naar evenement. Optreden Theater als Spiegel zeer positief ervaren.
Ik heb het van de zijlijn meegemaakt dit keer, maar reacties waren goed! Zelf eerder wel gemaakt in het publiek en toen was ik ook aangenaam verrast!
Kennemerstraatweg 464
1851 NG Heiloo