Score: 10

Heldere communicatie, werken netjes en snel.

Score: 1

Het kan niet zo zijn dat ik een enorm bedrag betaal voor de levering van een product en dat het eindresultaat is dat er tijdens de installatie van de zonnepanelen de afzuiging van de badkamer kapot is gemaakt en dat de wifi/app niet werkt waardoor het niet eens inzichtelijk is of het geleverde product wel werkt. Het kan ook niet zo zijn dat ik als klant daar zelf achteraan moet en er dan vanuit mij actie vereist. Niemand vanuit de klantenservice of planning heeft excuses voor het probleem gemaakt of empathie of begrip getoond voor het door u veroorzaakte probleem. Tevens moet ik 3 (!!!) weken wachten voor handeling vanuit uw kant. Het is niet eens zeker of ik na die 3 weken echt een oplossing krijg of dat ik daarna langer met het probleem zit. Dit is onacceptabel.

Score: 9

Energie Wonen heeft van voor tot achter goed meegedacht.Echter de onderaannemer die de aanpassing van de groepenkast regelde ging te gemakkelijk van uit dat ik wel even de nieuwe groepenkast bij een postophaalpunt ging ophalen.

Score: 10

Hebben keurig geleverd wat ik gevraagd heb.

Score: 10

Van het begin tot het eind een goede service. Vanaf de inspectie tot en met de nazorg

Score: 10

We zijn via Essent bij dit bedrijf terechtgekomen en vanaf begin tot het eind zeer tevreden over Energie Wonen.Ik kreeg een duidelijke offerte en er werd goed geluisterd naar onze wensen.Binnen een paar weken was alles al gerealiseerd en kunnen we zelf energie opwekken. Ondanks een kleine tegenvaller m.b.t. de installatie in de meterkast werd er oplossings gericht te werk gegaan en was het alsnog zo gepiept. Toppers!!

Score: 9

Zeer tevreden met het advies en het uiteindelijke resultaat van de bijplaatsing (zonnepanelen) en upgrade (omvormer). De installatie is nu bijna een week in gebruik en de opbrengst komt overeen met de verwachtingen.

Score: 10

Duidelijke offerte, telefonische uitleg en correctie installatie

Score: 10

Alle afspraken zijn nagekomen zowel op het vlak van planning als wijze van uitvoering.De uitvoering zelf is vlot en correct uitgevoerd

Score: 9

Vanaf de start van het traject is alles precies verlopen zoals het was beloofd.

Netjes en snel geholpen

Score: 6

de zonnepanelen zijn niet goed ingemeten: volgens afspraak zouden wij 10 zonnepanelen krijgen,maar uiteindelijk was er maar plek voor 8 zonnepanelen op het dak

Score: 9

Tevreden met snelheid offerte/schouw en plaatsing.

Score: 9

Alles goed en snel geregeld

Alles verliep naar wens.

Score: 9

Zeer goede en snelle service , vriendelijk en professioneel personeel

Score: 7

Score: 10

Kundig advies, alles netjes en volgens afspraak uitgevoerd

Score: 6

Weinig overleg

Bonnetstraat 53

6718 XN Ede

Over Essent EnergieWonen

Over EnergieWonen en Essent EnergieWonen is onderdeel van Essent. Door onze samenwerking ben je zeker van de beste service en kwaliteit. Al 15 jaar lang zijn wij de ervaren zonnepanelenspecialist in jouw buurt. Met 18 lokale adviseurs en meer dan 500 installaties per maand hebben we al meer dan 65.000 woningen voorzien van zonnepanelen. Daarmee behoren we tot de grootste zonnepanelen-installateurs van Nederland. We helpen je met eerlijk advies bij je thuis, telefonisch of via videobellen. Je krijgt een vaste expert als aanspreekpunt en we verzorgen zelf de installatie van de zonnepanelen. Zo kunnen we de beste kwaliteit garanderen en weet je altijd waar je aan toe bent. En met ons serviceplan, blijven we je panelen monitoren na de installatie. We zien direct als er iets mis is en lossen dit met je op, zodat je geen opbrengst misloopt. Met EnergieWonen en Essent kies je voor zekerheid, want wij hebben alleen de beste zonnepanelen en omvormers in ons assortiment. Ook zijn we aangesloten bij Techniek Nederland en Holland Solar. www.energiewonen.nl www.essent.nl/zonnepanelen/energiewonen