Score: 5

De monteurs kwamen de ochtend van de installatie tot de conclusie dat ze het dak verkeerd ingemeten/ingeschat hadden waardoor ze in eerste instantie geen 10, maar 9 zonnepanelen wilden plaatsen. Wij zijn hier niet mee akkoord gegaan en uiteindelijk bleken er toch gewoon 10 panelen op het dak te passen. Hadden we niet ingegrepen, dan waren er 9 panelen geplaatst, terwijl wij wel 10 zonnepanelen berekend, besteld en betaald hebben.Er bleken problemen met het plaatsen van de steiger waardoor de monteurs in tijdnood kwamen en er zaken afgeraffeld zijn. Dit bleek vooral in de manier waarop de aansluitingen in de meterkast gedaan zijn. Nadat de monteurs weg waren gegaan bleek dat in onze meterkast een geluid van 'geknetter' ontstond dat wij niet vertrouwden. Wij hebben diezelfde middag nog de monteur van De Jong Elektra gebeld met het verzoek hier naar te komen kijken. Het bleek dat de monters van Energie Wonen voor de aansluitingen in de meterkast vooral voor een snelle en kort door de bocht methode hadden gekozen waardoor er draden niet goed zaten en er kortsluiting en brandgevaar ontstond. De monteur van De Jong Elektra heeft de gehele aansluiting in de meterkast opnieuw verricht, maar nu veilig en op de juiste manier. Hij heeft op ons verzoek ook de aansluitingen op onze zolder bij de omvormer gecontroleerd, zodat wij er zeker van konden zijn dat nu alles wel veilig is.

Score: 10

goed advies gekregen en binnen de tijd dat afgesproken was geinstalleerd. top!!

tevreden

Score: 9

Het contact verloopt prettig.

Score: 9

Alles is duidelijk besproken. Goed bereikbaar en ze geven aan wat zij gaan doen en doen het ook.

Score: 6

Omdat het eerste installatie team er een bende van heeft gemaakt.. Haast.. onzorgvuldig werken.. te laat komen.. Roken op mijn dak.. slordig werken.Het tweede team was veel beter na een mail van mij over hoe slecht het was.. de score is gebaseerd op het eerste teak want dat had gewoon echt niet gemoeten bij zo'n grote organisatie als jullie!!

Score: 10

Van begin tot einde goed geregeld.

Score: 9

duidelijke communicatie; alle gemaakte afspraken zijn nagekomen; nette medewerkers

Score: 9

Het gehele proces van offerte tot installatie en oplevering verliep nagenoeg vlekkeloos.

Score: 7

Score: 10

Vanaf 1e moment van contact tot het opleveren van de geplaatste panelen alleen maar lof hoe e.e.a. Gegaan is

Score: 10

Klantvriendelijk, superservice, zeer professioneel en deskundig, superstrak op mijn dak!

Score: 9

Snelle reacties, korte levertijden en goede communicatie

Score: 10

Vakkundig, vriendelijke monteurs, goede installaties.

Score: 10

Planning liep als een trein, en zonder maanden wachttijd!

Score: 7

Score: 9

goed resultaat en prettige manier van communiceren

goede benadering

Score: 3

omdat niet verteld wordt dat er allerlei mensen langs komen voor de installatie van de zonnepanelen .De aansluiting van de nieuwe meterkast is hellemaal een drama werd door mijn installateur compleet afgekeurd en de inhoud van de kast is het goedkoopste wat er te krijgen is dus niets sluit.

Bonnetstraat 53

6718 XN Ede

Over Essent EnergieWonen

Over EnergieWonen en Essent EnergieWonen is onderdeel van Essent. Door onze samenwerking ben je zeker van de beste service en kwaliteit. Al 15 jaar lang zijn wij de ervaren zonnepanelenspecialist in jouw buurt. Met 18 lokale adviseurs en meer dan 500 installaties per maand hebben we al meer dan 65.000 woningen voorzien van zonnepanelen. Daarmee behoren we tot de grootste zonnepanelen-installateurs van Nederland. We helpen je met eerlijk advies bij je thuis, telefonisch of via videobellen. Je krijgt een vaste expert als aanspreekpunt en we verzorgen zelf de installatie van de zonnepanelen. Zo kunnen we de beste kwaliteit garanderen en weet je altijd waar je aan toe bent. En met ons serviceplan, blijven we je panelen monitoren na de installatie. We zien direct als er iets mis is en lossen dit met je op, zodat je geen opbrengst misloopt. Met EnergieWonen en Essent kies je voor zekerheid, want wij hebben alleen de beste zonnepanelen en omvormers in ons assortiment. Ook zijn we aangesloten bij Techniek Nederland en Holland Solar. www.energiewonen.nl www.essent.nl/zonnepanelen/energiewonen