Score: 10

Zeer goed verzorgd en gedegen uitleg

Score: 10

Ze werken goed en snel. En mensen zijn aardig.

Score: 9

Service was erg goed. En vrij snelle levering.

Score: 9

Wij zijn uitermate tevreden hoe het verloop allemaal gegaan is

Score: 7

Van hun nette arbeid.

Score: 9

Snelle service, binnen een maand van offerte naar zonnepanelen op het dak.

Score: 10

Alles liep volgens afspraak, deskundige werknemers en oplossings gericht werken.

Score: 10

Bijzonder beleefde monteurs, die bovendien zeer secuur en snel werkten.

Score: 9

Zeer goed advies en de monteurs waren ook top en zeer professioneel. Werken zeer netjes echt top ik raad iedereen energie wonen aan

Score: 9

Ik heb Energie wonen deze score gegeven omdat de. Monteurs vlot en effici�nt werk hebben geleverd.Terzake kundig en hard gewerkt.

Helemaal OK

Goede voorlichting en de monteurs Lennart en Nico hebben prima werk gedaan. Fijne jongens.

• Hoeveel moeite heeft u moeten doen om bij EnergieWonen uw zonnepanelen besteld en geÏnstalleerd te krijgen? Weinig moeite

ik zou een 10 hebben gegeven, als de communicatie beter was

Score: 9

Alles is netjes begeleid van begin tot (bijna) einde.Helaas is er wel wat schade gemaakt door een gevallen dakpan, maar dat is meteen opgepakt en opgelost en ook nog een bos prachtige bloemen.

Score: 10

Van begin tot eind duidelijk

Score: 9

Omdat ze goed werk afgeleverd hebben. Prima vak mensen ze weten wat ze doen. Top

Score: 9

Goede service en ervaren monteurs.

Score: 6

Het plannen van de technische spouw verliep niet soepel, kreeg een datum doorgestuurd wanneer ze langs konden komen, daar op geantwoord als het niet eerder kon (helaas kon dit niet) toen toch geantwoord dat ik akkoord ging met de eerste genoemde datum, op de dag zelf meerdere keren gebeld hoelaat ze zouden langskomen toen werd me verteld dat ik niet in de planning stond voor die dag omdat ze nooit een antwoord hadden ontvangen (wat dus wel was verstuurd) toen hebben ze toch nog kunnen regelen dat er een monteur langs kwam die zelfde dag (toch nog een pluspunt) op de dag van installatie verliep alles soepel, goede monteurs, zijn ook niet te beroerd om vragen te antwoorden en zijn ook vriendelijk. Planning daar in tegen wel een min punt. tevens had ik ook gevraagd voor vogelwering (dit was ook nieuw voor hun) maar ze zouden kijken was ze hier mee konden doen, uiteindelijk wouden ze dit toch doen, maar daar kwamen eerst 3 telefoontjes bij kijken en 3/4 weken vertraging (zonder te communiceren hoe het ervoor staat, moest er dus zelf achteraan bellen) uiteindelijk de was de ervaring niet optimaal m.b.t. de planning en communicatie vanuit de adviseur/verkoper. vandaar de cijfer 6 dit komt puur doordat de monteurs goed te werk gingen.

Score: 9

Altijd antwoord op de vragen die ik had en alles snel en goed geregeld

Bonnetstraat 53

6718 XN Ede

Over EnergieWonen

Al 15 jaar lang zijn wij de ervaren zonnepanelenspecialist in jouw buurt. Met 18 lokale adviseurs en meer dan 500 installaties per maand hebben we al meer dan 65.000 woningen voorzien van zonnepanelen. Daarmee behoren we tot de grootste zonnepanelen installateurs van Nederland. Na een persoonlijke inventarisatie bij jou thuis, telefonisch of via videobellen, net wat je wenst, plaatsen wij onze zonnepanelen probleemloos op jouw dak zodat je jarenlang rendement hebt. Bij ons krijg je een vaste expert als aanspreekpunt en verzorgen wij zelf de installatie van de zonnepanelen. Zo kunnen wij de beste kwaliteit garanderen en weet jij altijd waar je aan toe bent. Met EnergieWonen kies je voor zekerheid, want wij hebben alleen de beste zonnepanelen en omvormers in ons assortiment. Verder zijn wij onderdeel van Essent, en aangesloten bij het Stichting Garantiefonds Zon & Energie (SGZE), Techniek Nederland en Holland Solar. En heb je toch een onverwachte storing, dan doen wij ons best om je snel weer op weg te helpen, zodat je systeem blijft stralen als de zon. www.energiewonen.nl