Score: 9

Goede service en vriendelijke installateurs toppie

Score: 7

Score: 6

Waarom kan niet Verhaar links om en tien gegeven maar krijgen van mij en tien .

Score: 9

Zeer nette installateurs. Werken netjes en erg behulpzaam

Score: 10

De installateurs hebben ons goed ge�nformeerd en waren beleeft en hebben alle rommel netjes opgeruimd

Snelle en vakkundige installatie

Alles top geregeld

Procesverloop inzichtelijk, prima installateurs

Goede service. Snelle levering

Score: 9

goede service. duidelijke informatie. keurige offerte. het geheel betaalbaar

Score: 10

Snel afspraak en offerte . Goede planning en communicatie. Nette montage en leuk personeel. Ze vonden een�bakkie koffie� lekker . Dus goede start ??

Score: 1

Hoi jullie vragen mijn een mening ik heb voor de middag een berichtje naar energiewonen gestuurd en had die middag al contact met een medewerker die graag zonnepanelen verkocht. Als ik snel besliste dan had ik binnen 10 weken de panelen op mij dak liggen. Naar 8 weken nog niets gehoord te hebben maar eens eens gebeld hoe het er voor stond. Toen kreeg ik te horen dat het zeker 2 tot 3 maanden ging duren. Dan nog maar even een telefoontje naar de persoon die ons de panelen verkocht had die beloofde mij dat hij die middag terug zou bellen maar daar heb ik niets meer van vernomen. Dan nog maar een telefoontje daar heb ik op een nette manier op gezegd dat mij iets anders beloofd was en daar zijn ze bij energiewonen niet van gediend. Dan wordt er op de opdracht papieren gezet dat ik een zeer lastig persoon schijnt te zijn. De monteurs hebben prima werk gedaan en daar heb ik ook zeker geen commentaar op.

Score: 10

Na een gedegen advies , een professionele installatie van mijn zonnepanelen. Ervaren, en monteurs in opleiding, hebben hun werk netjes en snel gedaan. Vriendelijk en kundig.

Score: 7

Score: 4

Is bekend bij u. Zijn er nu eindelijk klaar mee.

Score: 10

prettige samenwerking en een gedegen professionele advisering en uitvoering.

Score: 10

Goede communicatie, vriendelijk en nakomen wat je belooft.

Bonnetstraat 53

6718 XN Ede

Over Essent EnergieWonen

Over EnergieWonen en Essent EnergieWonen is onderdeel van Essent. Door onze samenwerking ben je zeker van de beste service en kwaliteit. Al 15 jaar lang zijn wij de ervaren zonnepanelenspecialist in jouw buurt. Met 18 lokale adviseurs en meer dan 500 installaties per maand hebben we al meer dan 65.000 woningen voorzien van zonnepanelen. Daarmee behoren we tot de grootste zonnepanelen-installateurs van Nederland. We helpen je met eerlijk advies bij je thuis, telefonisch of via videobellen. Je krijgt een vaste expert als aanspreekpunt en we verzorgen zelf de installatie van de zonnepanelen. Zo kunnen we de beste kwaliteit garanderen en weet je altijd waar je aan toe bent. En met ons serviceplan, blijven we je panelen monitoren na de installatie. We zien direct als er iets mis is en lossen dit met je op, zodat je geen opbrengst misloopt. Met EnergieWonen en Essent kies je voor zekerheid, want wij hebben alleen de beste zonnepanelen en omvormers in ons assortiment. Ook zijn we aangesloten bij Techniek Nederland en Holland Solar. www.energiewonen.nl www.essent.nl/zonnepanelen/energiewonen