Score: 7

Score: 9

zeer tevreden hor het proces is verlopen

Score: 3

Heel veel mailwisseling gehad over het plaatsen van een aardlekschakelaar Achteraf is gebleken dat een verkeerde foto in het dossier was opgenomen Eea is uiteindelijk goed gekomen

Score: 9

Communicatie verliep duidelijk, snel en heb ik als zeer prettig ervaren.

Score: 6

De informatie is niet altijd helder

Score: 9

Ik ben zeer tevreden over het hele proces, vanaf het eerste gesprek tot het plaatsen van de zonnepanelen.

Score: 9

prettige mensen, goede communicatie, binnen een dag klaar

Score: 5

Duur

Score: 10

Door weersomstandigheden 2x afspraak verzet. Prima communicatie en alle gemaakte afspraken zijn keurig nagekomen.

Score: 6

installatie werkelijk perfect verlopen

Geen ervaring

Technisch mooi maar erg slordig

De installatie is in twee stappen gegaan i.v.m. de sterke wind. Prima. Maar de installatie was niet afgezekerd, waardoor een monteur op de tweede dag een schok kreeg. Houten vloer in de hal was aan het eind van de eerste dag helemaal kaal gelopen door inlopen van zand (lastig om kabel door de muur te voeren). Hebben de installateurs niets aan gedaan om dit te voorkomen. De tweede dag heb ik zelf maar stucloper neergelegd. 1 dakpan was gesneuveld, en is vervangen. Maar de oude dakpan was een afgeschuinde pan langs de kilgoot en er is een hele voor teruggelegd (zonder overleg). De kabel uit het dak was met tie-wraps aan de regenwaterafvoer vastgemaakt. Geen gezicht. Ik heb dit zelf door een buis geleid. Doorvoer van kabel tussen dakpannen door zat bij rand van zonnepanelen (=risico op inregenen); zelf verplaatst. Naderhand overal materiaal buiten op de grond.

• Hoeveel moeite heeft u moeten doen om bij EnergieWonen uw zonnepanelen besteld en geÏnstalleerd te krijgen? Weinig moeite

Score: 5

Heb sinds 18 Jan 2024 panelen. Staan nog steeds op zwart of te wel, ze werken niet. Alle communicatie gaat per mail. Geen directe service aan huis. . Alles per mail.

Score: 10

Van begin tot het einde vakkundige en duidelijke informatie gegeven en goed en netjes ge�nstaleerd.

Score: 10

Deze score heb ik gegeven voor de snelle levering en plaatsing van de installatie, en de vakbekwaamheid van monteurs.

Score: 4

Score: 10

Heel vriendelijk en goed werk.

Score: 10

De volledige keten voor opleveren van zonnepanelen verliep uitstekend. Zowel in communicatie, oplevering en kwaliteit/netheid.

Score: 9

Alles goed verlopen, de leerling was wat onhandig (zag de glazen deur niet) maar dat is gelukkig goed gegaan!

Score: 9

Van begin tot het eind perfect, goede communicatie en de heren waren vriendelijk en hebben alles goed uitgelegd, denken ook met je mee.

Bonnetstraat 53

6718 XN Ede

Over Essent EnergieWonen

Over EnergieWonen en Essent EnergieWonen is onderdeel van Essent. Door onze samenwerking ben je zeker van de beste service en kwaliteit. Al 15 jaar lang zijn wij de ervaren zonnepanelenspecialist in jouw buurt. Met 18 lokale adviseurs en meer dan 500 installaties per maand hebben we al meer dan 65.000 woningen voorzien van zonnepanelen. Daarmee behoren we tot de grootste zonnepanelen-installateurs van Nederland. We helpen je met eerlijk advies bij je thuis, telefonisch of via videobellen. Je krijgt een vaste expert als aanspreekpunt en we verzorgen zelf de installatie van de zonnepanelen. Zo kunnen we de beste kwaliteit garanderen en weet je altijd waar je aan toe bent. En met ons serviceplan, blijven we je panelen monitoren na de installatie. We zien direct als er iets mis is en lossen dit met je op, zodat je geen opbrengst misloopt. Met EnergieWonen en Essent kies je voor zekerheid, want wij hebben alleen de beste zonnepanelen en omvormers in ons assortiment. Ook zijn we aangesloten bij Techniek Nederland en Holland Solar. www.energiewonen.nl www.essent.nl/zonnepanelen/energiewonen