Goede service, snelle levering.

Na een duidelijk adviesgesprek, meteen een offerte laten maken. Vanaf bestelling tot en met de plaatsing verliep alles vlot en netjes. Vakbekwame en vriendelijke monteurs. Zeker een aanrader.

• Hoeveel moeite heeft u moeten doen om bij EnergieWonen uw zonnepanelen besteld en geÏnstalleerd te krijgen? Zeer weinig moeite

Score: 9

Nette en vlotte installatie door zeer kundig personeel

Score: 9

Duidelijke communicatie door alle betrokken personen

Geweldig deskundige firma

Alle door mij en door energie-wonen genomen afspraken zijn bijzonder prettig en deskundig afgerond

vriendelijk, snel en vakkundig

Zowel de adviseur, inspecteur en de mannen van het installeren hebben hun werk goed gedaan en waren sneller dan verwacht. Er was in hun planning een adres uitgevallen en werd ik gebeld of ze bij mij dat moment terecht konden. Helaas kon ik toen niet maar wel goed dat ze die mogelijkheid aanboden.

Score: 10

Zeer tevreden over het huisbezoek, de uitleg plaatsing enz. en toesturen offerte van de heer Robin Jansen. Zeer tevreden over de plaatsing van de zonnepanelen. Deskundig team.

In orde, op tijd, wordt waargemaakt wat er beloofd is

Heel prettig contact met Esmee, uw adviseuse. Daadkrachtig, meedenkend, afspraken nakomend en een snelle reactie op vragen per mail.

correcte afspraken

Score: 5

Slecht advies door de adviseur van Energiewonen over de mogelijkheden en het aansluitplan, etc. Tevens niet gemeld wat er van ons werd verwacht aan extra reserve onderdelen, etc.

Score: 7

Score: 6

Score: 10

Alles netjes en correct, goed uitgelegd! Door de adviseur en de monteurs.

Score: 9

Het contact met de accountmanager was prima. Snelle response en goed overleg. De installatie met de zonnepanelen op het dak ging ook erg soepel, goed op elkaar ingewerkt en dus snel klaar. Puntje eraf omdat ik mijn installatie voor mijzelf helemaal uitgetekend had, maar dat dit niet de veilige of snelle werkwijze was zoals normaal ge�nstalleerd wordt en ik het dan ook niet voor elkaar kreeg om op mijn manier uitgevoerd te laten worden. Maar toch: als er later een accu systeem bij geplaatst mag worden, dan weet ik wie ik moet bellen.

Score: 9

Goede service en duidelijke informatie versfrekking.

Score: 9

Goede service, goedkoopste en netjes te woord staan.

Zeer goed geholpen

Prima en eerlijk advies verkoper

Na een prettig gesprek met de verkoper van Energiewonen hebben we besloten om zonnepanelen aan te schaffen bij Energiewonen. De installatie verliep snel en efficiënt

Prima hun werk gedaan

Contact via Essent met Energie Wonen was simpel. Zowel de mensen op kantoor als monteurs en technische schouw zijn netjes en vakbekwaam.

• Hoeveel moeite heeft u moeten doen om bij EnergieWonen uw zonnepanelen besteld en geÏnstalleerd te krijgen? Weinig moeite

Score: 7

heel tevreden

Score: 10

Vanaf het eerste kennismakingsgesprek tot en met de installatie is alles uiterst prettig en professioneel afgehandeld.

Goed advies en op een correcte manier afgehandeld.

Vanaf moment 1 goed te woord gestaan en duidelijke uitleg gekregen over de verschillende opties. Mijn keuze is goed in behandeling genomen en adequaat afgehandeld

Bonnetstraat 53

6718 XN Ede

Over Essent EnergieWonen

Over EnergieWonen en Essent EnergieWonen is onderdeel van Essent. Door onze samenwerking ben je zeker van de beste service en kwaliteit. Al 15 jaar lang zijn wij de ervaren zonnepanelenspecialist in jouw buurt. Met 18 lokale adviseurs en meer dan 500 installaties per maand hebben we al meer dan 65.000 woningen voorzien van zonnepanelen. Daarmee behoren we tot de grootste zonnepanelen-installateurs van Nederland. We helpen je met eerlijk advies bij je thuis, telefonisch of via videobellen. Je krijgt een vaste expert als aanspreekpunt en we verzorgen zelf de installatie van de zonnepanelen. Zo kunnen we de beste kwaliteit garanderen en weet je altijd waar je aan toe bent. En met ons serviceplan, blijven we je panelen monitoren na de installatie. We zien direct als er iets mis is en lossen dit met je op, zodat je geen opbrengst misloopt. Met EnergieWonen en Essent kies je voor zekerheid, want wij hebben alleen de beste zonnepanelen en omvormers in ons assortiment. Ook zijn we aangesloten bij Techniek Nederland en Holland Solar. www.energiewonen.nl www.essent.nl/zonnepanelen/energiewonen