Score: 10

Ontzettende vakbekwame monteurs te noemen Danny en Remco????

Score: 6

Contact met vertegenwoordiger ging af en toe wat moeizaam

Score: 9

Het telefonische adviesgesprek ging naar wens, tijdens de schouw bleek helaas dat er wel een andere optie moest worden gekozen, heel fijn dat er voor die tijd nog een schouw plaatsvindt.Het plaatsen van het systeem ging naar wens en werd gelukkig eerder uitgevoerd dan gepland.

Score: 10

leuke en vriendelijke hard werkende monteurs.

Score: 8

Score: 9

Zeer goede afwikkeling en alles volgens afspraak.

Score: 9

Om de prettige manier waarop de mannen ze op het dak geplaatst hebben. Ook de uitleg hoe alles functioneerde was duidelijk.

Score: 8

Score: 10

Omdat zeer netjes gewerkt hebben, alles keurig afgewerkt

Score: 9

Prettige installateurs, vriendelijk en goede uitleg.. nette werkers..vrolijk

Score: 9

Plaatsen is goed en netjes verlopen.Heldere uitleg ook.Schouwing en verdere afhandeling ook heel correct.

Goede informatie en service

Score: 9

Het proces van ori�nteren tot de oplevering ging erg goed. Ging bijna allemaal zoals afgesproken. Een paneel ligt iets scheef maar niet heel erg storend. Installateurs waren bijzonder vriendelijk en hebben verder netjes gewerkt.

Score: 9

Van begin tot het eind netjes geregeld. Komen afspraken na. De installateurs vriendelijk en doorpakkers. Helemaal tevreden

Score: 10

Fijne service, goede communicatie en kundige mensen.

Score: 9

omdat ze duidelijk zijn en mee denken hoe alles te doen.

Score: 9

Goede service, intake thuis en keurig werk geleverd volgens afspraak

Score: 9

Ze hebben hun werk goed gedaan en alles netjes achtergelaten.

Score: 9

Zeer correctie verkoper, duidelijke offerte afgegeven. Monteurs zijn op ons verzoek langs geweest voor een schouwing. Panelen zijn snel ge�nstalleerd en alles is netjes opgeleverd en achtergelaten.Correspondentie (bel/mail) contact tussen Energiewonen verliep ook goed en vriendelijk

Score: 9

Installation within the promised timeline

Score: 9

Helder verhaal en zo wordt het ook uitgevoerd.

zie toelichting

Score: 9

Goede service, installatie verliep voorspoedig en kundig.

Bonnetstraat 53

6718 XN Ede

klantenservice@energiewonen.nl

Over EnergieWonen

Over EnergieWonen en Essent EnergieWonen is onderdeel van Essent. Door onze samenwerking ben je zeker van de beste service en kwaliteit. Al 15 jaar lang zijn wij de ervaren zonnepanelenspecialist in jouw buurt. Met 18 lokale adviseurs en meer dan 500 installaties per maand hebben we al meer dan 65.000 woningen voorzien van zonnepanelen. Daarmee behoren we tot de grootste zonnepanelen-installateurs van Nederland. We helpen je met eerlijk advies bij je thuis, telefonisch of via videobellen. Je krijgt een vaste expert als aanspreekpunt en we verzorgen zelf de installatie van de zonnepanelen. Zo kunnen we de beste kwaliteit garanderen en weet je altijd waar je aan toe bent. En met ons serviceplan, blijven we je panelen monitoren na de installatie. We zien direct als er iets mis is en lossen dit met je op, zodat je geen opbrengst misloopt. Met EnergieWonen en Essent kies je voor zekerheid, want wij hebben alleen de beste zonnepanelen en omvormers in ons assortiment. Ook zijn we aangesloten bij Techniek Nederland en Holland Solar. www.energiewonen.nl www.essent.nl/zonnepanelen/energiewonen