Correct uitgevoerd , top werk !

Zeer vakkundig en netjes

Zeer vakkundig de panelen geplaatst en installatie Nette en zeer voorkomende installateurs

Fijn en betrouwbaar!

Het hele proces hebben we als zeer prettig ervaren. Het team heeft duidelijk kennis van zaken en nemen ons daarin mee. Ook de dag van installatie verliep geruisloos. Echt een aanrader!

Snel en perfect

Perfect en snel gedaan binnen 2 uur waren ze klaar

Montage is heel goed gedaan

De montage is goed gegaan binnen een dag was de installatie van de thuis batterij gemonteerd, de monteurs wisten precies wat ze doen moesten, alleen de nazorg ( Solar edge app) heb ik nog steeds niet dat vind ik dan jammer, ik hoop dat ik spoedig de app kan installeren en de stroom zo efficiënt mogelijk kan gebruiken.

accuraat en snel

Het bedrijf dat de zonnepanelen heeft geïnstalleerd heeft accurate en correcte medewerkers. Ze waren ook snel en technisch zeer capabel. De afwikkeling zowel financieel als technisch is correct verlopen.

prima bedrijf weten waar ze het over hebben.

Hebben bij ons een laadpaal geinstalleerd dit hebben ze met veel vakmanschap en kennis gedaan. waren monteurs die weten waar ze het over hebben. Ze zijn ook klantvriendelijk en beleefd.

Heel tevreden, communicatie kan beter

Alles ging voorspoedig en snel. Vriendelijke en.kundige monteurs. Alleen de planning ging niet helemaal lekker. Heb een aantal x moeten bellen omdat ik mailtjes niet ontvangen had en ze stonden onverwacht en op mijn stoep zonder dat ik een mail met de afspraak had ontvangen. Gelukkig was ik thuis.

Perfecte service!

Goede vakmannen die op tijd komen, goede installatie doen en alles netjes achterlaten. Zoals het hoort!

Duidelijke afspraken, goede planning, prima werk geleverd.

zie boven

De zonnepanelen zijn netjes en goed gelegd en de kabels van de omvormer zijn heel netjes weggewerkt!

Goed geregeld

Goed geregeld, beetje lastig om de tijd afspraak te communiceren. Uiteindelijk, alles geregeld zoals gepland.

Snelle en goede levering van zonnepanelen

De adviseur had goede adviezen, de panelen werden snel geleverd en plaatsen ging ook snel.

Snelle en nette montage Duidelijke uitleg en vakkundige monteurs

prima en snelle service

De monteurs waren er op de aangegeven tijdspanne. Drie man sterk. Gingen snel aan de slag. Twee personen hebben op het dak de panelen gelegd. De derde deed de installatie binnen. Zover ik kon overzien, werd er snel en efficiënt gewerkt. De stroom was er veel korter af dan gepland. Alles ging netjes in overleg. De installatie wat met drie uurtjes gedaan.

Zeer goed advies en service

Goed advies gekregen, de aanvraag etc verliep erg vlot en voor je het weet liggen de zonnepanelen op het dak. Een fijne ervaring, ik ben er blij mee!

Vakkundig en aangenaam van gesprek tot installatie

Van offertegesprek tot en met de installatie een prettige ervaring en dit àlles tegen een goede prijs

Snel en prima

The process was really smooth from receiving a quote, organizing an appojntment for inspection and installation

Een geoliede machine.

Goed afgestemd op elkaar en volgens afspraak. Prima kwaliteit.

Alles verliep prima!

De zonnepanelen zijn keurig en snel geplaatst. We hadden zelf nog wat wensen en inbreng en dit is ook meegenomen. Zeer tevreden!

Prima vakwerk

Er kwamen hele vriendelijke en kundige mannen die in korte tijd alles goed en netjes geplaatst hebben.

Vakkundig

Zeer goede uitleg van de verkoper gehad en de levering en plaatsing ging heel erg goed. Vakkundige monteurs.

Goede service, vlot geregeld

Duidelijke communicatie, tijdens het traject bleek onverwacht dat er aanpassingen gedaan moest worden aan de meterkast, dit is vlot opgepakt en geregeld, er werd goed meegedacht. Blij met onze panelen en het systeem, het werkt allemaal goed.

Prima intakegesprek en -uitvoering

Intakegesprek verliep prima. Goed duidelijk gemaakt wat de mogelijkheden zijn. Kosten vallen reuze mee. Kreeg korting en heb ook nog eens thuisvoordeel tegoed van Essent die ik kan inzetten. Installatie werd vakkundig in slechts 3 uur uitgevoerd. Aardige mensen die met je meedenken. Legplan uiteindelijk moeten aanpassen, zonder probleem. Aanrader.

Aanrader

Prima en deskundig advies, juiste planning en snel, vakkundige monteurs en supersnel gemonteerd, laat de zon maar schijnen!

Bonnetstraat 53

6718 XN Ede