Zeer duidelijke communicatie

Voor het eerst kwam de verkoper van zonnepanelen aan huis. Eerdere offertes van andere aanbieders werden op afstand gemaakt en leken ons erg onbetrouwbaar. Hier bij Essent is er meteen een huisbezoek gepland waarbij op heel persoonlijke manier werd uitgelegd wat de mogelijkheden waren en wat de kosten. Verder is de realisatie erg voorspoedig verlopen.

Slechte communicatie maar uiteindelijk dik tevreden

Vele afspraken die ik met EnergieWonen had gemaakt waren niet nagekomen maar uiteindelijk hebben ze mij goed behandeld en alles is prima en heel netjes opgeleverd. Ben er nu heel blij mee maar het kostte wat moeite. Toch wil ik EnergieWonen aanraden bij iedereen die zonnepanelen wil. Fouten waren nu eenmaal alleen door mensen gemaakt en het zijn echte goede mensen bij EnergieWonen. Een tevreden klant nu........

Helemaal top

Duidelijk en behulpzaam ook met mijn storing zeer snel antwoord en monteur aan huis.

Weinig ervaring

Zelf moeten zeggen dat de panelen naar het noorden lagen dus alles moest er weer af

Alles was zeer snel geregeld

Alles was zeer snel geregeld en ter plaatse gemonteerd en schoon weer opgeleverd

Erg blij met de zonnepanelen!

Het werd snel en netjes geleverd

Installatie naar wens uitgevoerd.

Zowel de binnen als buiten installatie naar wens uitgevoerd. Netjes afgewerkt en nadien duidelijke uitleg verkregen. App werkt binnen korte tijd na aanmelding. Tevreden dus!

Kwaliteit

Zeer kwalitatief en professioneel bedrijf.

Deskundig team

Intake vlot en helder. Plaatsing door deskundig team. Goede uitleg, gezocht naar de beste mogelijkheid voor plaarsing

Zeer deskundige vakmensen

Prima ervaring! Kort traject van situatie-beoordeling, informatie, bestelling en levering. Keurige werkwijze bij installatie. Door te kiezen voor een 'grote speler in het veld' meer garantie op blijvende service in de toekomst.

Snelle reactie en communicatie

Snelle, duidelijke communicatie. Vriendelijke mensen. Kortom een tevreden klant.

De installatie is goed verlopen

De installatie is goed verlopen, alles werkte perfect, tot zondagavond 20:30 uur. De batterij levert niet en laad niet op, hopelijk wordt dit snel opgelost. Ben niet van plan om te betalen aan de energiemaatschappij als ik zelf stroom kan opslaan en gebruiken.

Correct gehandeld

Vriendelijke samenweking

Prima begeleiding en prima uitvoering

We vonden de begeleiding van begin tot eind erg goed verzorgd. Dit was al bij het eerste gesprek over de mogelijkheden zo en dat liep door tot aan de installatie. Steeds duidelijk gecommuniceerd over alles en het wijst zich eigenlijk daardoor vanzelf. Ook de installatie ging vlot en zonder problemen. Erg blij mee!

Prima uitleg, heel rustig het verhaal vertellen, de voor en tegen vertellen en als het achteraf nog niet duidelijk is mag je altijd bellen. Wij zijn heel blij en het geeft ons een goed gevoel.

Vakbekwame en aardige mensen

Het personeel is zeer vriendelijk.komen afspraken na en op tijd.

Positieve ervaring met een heel klein randje

Het maken van de afspraak ging snel en zonder problemen. De monteurs waren op tijd, vriendelijk en ter zake kundig. Het 'randje' zit in de afronding van het proces. De zonnepanelen moeten worden aangemeld. Dat is niet ter sprake gekomen, niet in het bestelproces, niet in de gegevens, niet bij de plaatsing. Bij de aanmelding was een aantal gegevens nodig zoals waar die aanmelding moet worden gedaan, het type omvormer, het vermogen van de zonnepanelen en dergelijke. Die gegevens hadden verzameld kunnen zijn op de factuur. Nu heb ik toch wel een tijdje moeten zoeken om alles bijelkaar te krijgen. Niet echt een probleem, maar dit had makkelijker gekund.

Snel vakwerk

De installatie verliep erg vlot. Er is vakwerk geleverd.

Prima voorlichting

Een zeer deskundig en vriendelijk team die de panelen heeft gemonteerd.

gied werk afgeleverd

Monteurs hebben alle rommel meegenomen. De meterkast ziet er keurig uit.

Goed en netjes gewerkt

Rustige mannen alles vakkundig aangelegd en alles netjes opgeruimd

Advies en uitvoering: top

Op basis van een prima advies en meedenkend aan onze wensen is eind februari ons huis voorzien van 8 panelen. De monteurs waren zeer professioneel, aangenaam in contact en omgang, meedenkend en oplossend. Wel merkte ik dat verkoop en uitvoering verschillend denken over de daadwerkelijke situatie, een heel bekend verschijnsel. Missertje is dat er niet wordt meegegeven dat de zonnepanelen wel moeten worden aangemeld, zowel bij Liander als bij de energieleverancier. Daar kwam ik pas na 10 dagen achter. Dus wellicht wat teruglevergeld gemist..... Puntje voor verbetering, maar verder was alles top!

Van offerte t/m plaatsen erg tevreden

Vanaf het eerste gesprek tot en met de montage ging alles prima. Afspraken werden nagekomen en de panelen werden snel en vakkundig op het dak gelegd. De montage in de meterkast en de uitleg van het systeem waren dik in orde. Wij zijn heel tevreden.

Alles prima gedaan, goed werk geleverd

Ze hebben alles goed en in overleg met mij vakkundig geplaatst.

Duidelijke afspraken en snel gelegd

Mijn ervaring met EnergieWonen is positief. De adviseur heeft duidelijk uitgelegd wat de mogelijkheden waren. Wel bleek bij het leggen dat het legplan aangepast diende te worden waardoor het eigenlijk beter geworden is. Al met al snel gelegd en ik ben tevreden.

Bonnetstraat 53

6718 XN Ede