Prettig adviesgesprek en prima installatie.

Via Essent een adviesgesprek met Lennart van EnergieWonen afgesproken. Helder verhaal en duidelijk kennis van zaken. Besloten over te gaan tot aanschaf. Binnen een maand werden de panelen geïnstalleerd door Arjen en zijn collega. Dit werd keurig gedaan en sindsdien wekken we dagelijks een mooie hoeveelheid stroom op. Zeer tevreden over het hele traject.

Uitstekende ervaring

Vanaf de aanvraag, de offerte, de installatie en zeker veilig werken op hoogte, zeer tevreden.

Het werk is als afgesproken uitgevoerd.

Vanaf het begin gesprek was alles duidelijk en transparant. Alles werd goed uitgelegd en besproken. De zonnepanelen en omvormer zijn netjes en vakbekwaam geplaatst. Nette medewerkers. Beleefd en beschaafd. Ze hielden rekening met onze kat die niet buiten mag komen. En gingen netjes zonder schoenen boven aan het werk, zodat ons tapijt schoon bleef. Ze ruimden ook netjes de rommel op. Het systeem draait en we zijn tevreden.

Ze komen de afspraken na!!!

Goed werk!!!

Goed service, duidelijke communicatie

Prettige duidelijke communicatie, goed advies aan huis, m.i. ook vakkundige installatie.

Uitstekende service en advies

Betrouwbaar bedrijf. Goed advies gekregen en een mooi aanbod. De panelen zijn daarna keurig geplaatst.

Betrouwbare partner. Goed om zaken mee te doen.

Perfect. Duidelijk met het maken van afspraken. Overzichtelijke stappen. Voor de volledigheid, het ging bij mij niet om het plaatsen van zonnepanelen maar om de aanschaf van een thuisbatterij. Die zonnepanelen zijn in 2018 al geplaatst door EnergieWonen. Vandaar dat ik de aanbieding voor de batterij van hen kreeg.

Uitstekend!

Goed werk geleverd!

Prima bedrijf!

Snelle service, goed gecommuniceerd, makkelijk te bedienen app om het verbruik te monitoren. Dit is het tweede huis dat ik heb laten bedekken met zonnepanelen door Energiewonen. Erg tevreden.

Van bestelling tot plaatsing zeer tevreden

De offerte aanvraag verliep geweldig meedenken met mijn woonsituatie. Het plaatsen ging fijn, keurige werkmensen over de vloer. Erg blij mee

Zonnepanelen aangeschaft heel blij mee

Goede service en uitleg. De mannen die kwamen installeren waren heel kundig. We zijn super tevreden.

Goede ervaring

Alles is redelijk snel en goed geregeld.

Goed werk

Snel en naar tevredenheid uitgevoerd.

Goed advies en prima service

Na een goed adviesgesprek besloten om zonnepanelen aan te schaffen. Overzichtelijke offerte, geen bijkomende kosten en prima installatie

Top service!

Geen verrassingen achteraf en afspraken worden gewoon goed nagekomen.

Goed geadviseerd, transparant en duidelijk, snel en netjes geïnstalleerd!

Heel goed!

Heel netjes en snel

Goede ervaring. Snel een offerte, snel vervolgafspraken, snel gelegd. De installatiemonteurs dachten goed mee waardoor de zonnepanelen mooi liggen.

goede service duidelijke afspraken en uitstekende uitvoering

Mijn ervaring is dat Essent Energie Wonen snel heeft gereageerd op mijn aanvraag voor zonnepanelen. De vertegenwoordiger Theun Klein heeft altijd snel en adequaat gereageerd op mijn vragen. De schouw is duidelijk geweest met een goede uitleg. De planning was in overeenstemming met onze wensen. De installatie, uitvoering en uitleg door René Jagt en Remco (?) uit Meppel was uitstekend! Beide uitvoerders zijn onophoudelijk bezig geweest om onze 12 panelen zo goed mogelijk te installeren wat naar volle tevredenheid van ons door hun is uitgevoerd.

Goed installatiewerk tot aan de app

De panelen en omvormer zijn goed geïnstalleerd. In eerste instantie werkte de omvormer niet en moest de monteur terugkomen met een nieuwe omvormer. Toen werkte het, zei hij. Alleen kon ik dat niet zien want de app van Solar Edge werkte niet op mijn account. Dit gemeld bij zowel EnergieWonen als bij Solar Edge. Het probleem is nog steeds niet opgelost maar EnergieWonen heeft een workaround bedacht door een nieuw account aan te maken. Nu werkt het wel alhoewel het probleem niet is opgelost.

ervaren vriendelijk personeel en goede panelen

Het verkenningsgesprek verliep prettig. Goede uitleg en advies op hoeveelheid panelen en de plaatsing daarvan op ons dak. Bij de schouw en installatie erg vriendelijk en ervaren personeel. De panelen zijn goed en de app werkt prettig.

Prima geholpen in het hele proces van begin tot eind.

Goede uitleg, ruimt voor vragen , netjes werk afgeleverd

Fijne communicatie en snelle installatie!

Na het eerste adviesgesprek werden we al snel benaderd voor het installeren van de meterkast en het plaatsen van de zonnepanelen. Tijdens de installatie waren de monteurs erg vriendelijk en snel klaar. Goede service!

Snel en makkelijk geregeld.

Moest bijbetalen voor een geultje graven en de adviseur had een aftakking op een groep gemist. Verder alles professioneel en snel geinstalleerd. De uitleg van degene die de leiding had over de installatie was zeer goed.

Uitvoering goed maar zichtbaarheid emotioneel onvoldoende

M.b.t. de uitvoering hebben we de volgende aantekening: De koppeling van de omvormer boven op zolder naar de meterkast beneden vormt het grootste probleem/struikelblok omdat: a. de bedrading kon wegens de dikte niet worden doorgetrokken via de bestaande buis; b. buiten langs de achtermuur naar de kruipruimte kon niet worden uitgevoerd wegens de aanwezige korrels alsmede een muur halverwege de kruipruimte en de luchtverwarming buizen die daar doorheen lopen; c. de monteurs waren niet op de hoogte van de aanwezige korrels in de kruipruimte. De adviseur had dit niet als een probleem opgesomd in de offerte. Uiteindelijk is door de monteurs voorgesteld om de koppeling binnendoor uit te voeren via beide trappengaten. Dit gebeurde na overleg met ons en we konden op dat moment niet anders doen dan ermee akkoord te gaan. De monteurs hebben hun best gedaan en alles zo keurig netjes mogelijk uitgevoerd. Achteraf gezien kunnen we toch niet tevreden zijn omdat de buis nu erg in het oog opvalt. We hadden deze buis liever verborgen of uit het zicht gezien.

Top bedrijf komt afspraken na

Duidelijke communicatie

Bonnetstraat 53