all went as expected and planned

all went as expected and planned

• Would you recommend us? Yes

Goed advies en vakkundig installateurs

We zijn tevreden met geleverde 12 zonnepanelen en de omvormer Ze werken allemaal goed en zien we de opbrengst in de Apps

Alles netjes en vlot geregeld

Na lang rond kijken hebben wij uiteindelijk gekozen voor energie wonen En dat is een goede keus geweest alles is netjes geregeld. Wij zijn blij met onze zonnepanelen

Na overleg 4 sterren

Energiewonen heeft klanten overgenomen van Solarvolta, bij Solarvolta een afspraak lopen dat er een minimale opbrengst was van de zonnepanelen, dat ging ook prima, maar nu na overname doet Energiewonen ineens moeilijk, en wordt te weinig opbrengst niet gecompenseerd, Omdat de panelen door een hoge boom soms in de schaduw liggen, deze boom staat er al zeker 80 jaar, dus raar verhaal, nu komen ze ineens met een ander verhaal, de internet verbinding deed het tijdelijk niet, en dan kunnen ze geen goed beeld vormen, internet verbinding door verhuizing tijdelijk niet aanwezig, maar dat lijkt me logisch. ik heb foto’s van de standen op 31 december gemaakt, maar dit is niet voldoende voor hun, ben nu al maanden aan het wachten of ze nu wel of niet gaan betalen, gelukkig krijg ik hulp van de gemeente, via hun deze panelen aangeschaft. Heb nu een lagere opbrengst per jaar, dan dat deze panelen per jaar kosten. Na goed overleg tussen gemeente en energiewonen en ondergetekende tot een goede oplossing gekomen.

Professioneel bedrijf, beleefde mensen en goede service

Ik heb een januari voor de tweede keer te maken gehad met EnergieWonen i.v.m. uitbreiding van mijn installatie. Het traject is prima verlopen vanaf planning tot installatie.

perfect geregeld

zonnepanelen geplaatst alles netjes afgewerkt prima bedrijf energie wonen

Goede prijs en doen wat ze zeggen

Ik heb 8 panelen laten plaatsen en vanaf het eerste contact is de communicatie helder en duidelijk verlopen! Het plaatsen van de panelen moest even uitgesteld worden ivm een laag sneeuw op t dak, maar de afspraak is snel verzet en met 4 zeer aardige monteurs werd de installatie na 4 uur opgeleverd! Top gewerkt en zeer bekwame en aardige monteurs!

Top gedaan

Professioneel, snel en netjes gemonteerd.

De monteurs kwamen ondanks dat ze de file inreden nog netjes op tijd. Ze belden vanuit de file op om te zeggen ze om die reden iets later zouden arriveren. Toch waren ze alsnog redelijk op tijd. De montage van de zonnepanelen ging voorspoedig en zonder dat dakpannen sneuvelden. Na montage van de omvormer werd alles netjes achtergelaten. De uitleg voor vebruik van de app was ook afdoende. We zijn tevreden over de gehele gang van zaken. Top

Goed advies gekregen,schouw was op de afgesproken tijd en had goed advies. De mannen van het plaatsen waren ook netjes op tijd en goed op elkaar ingespeeld. Het was zo gebeurd. We hebben ons aantal zonnepanelen uitgebreid met 8… nu leveren we weer voldoende terug. Al met al, wij zijn erg tevreden over dit bedrijf!

Goede informatie en snel service

Toen ik benaderd werdt wist ik niet goed wat het allemaal in hield en wat er bij kwam kijken. Er werdt meegedacht en advies gegeven wat de opties zijn. En ook toen de monteurs al binnen 3 weken waren om de zonnenpanelen te plaatsen werdt er nogmaals alles doorgesproken. Ook werdt alles netjes afgewerkt

Goede service en uitvoer

Heel positief ervaren, wordt goed op de hoogte gehouden mbt planning en uitvoer. Monteurs ook deskundig en werken netjes!

Goed, snel en heel vriendelijk

Na zonnepanelen nu ook de laadpaal voor de auto laten aanleggen door EnergieWonen. Het adviesgesprek was zeer goed, duidelijk uitleg en antwoord op alle vragen. Offerte misschien niet de goedkoopste, maar je krijgt wel kwaliteit. Installatie kon eerder dan verwacht (uitval van andere klus), deze is keurig uitgevoerd door de installateurs Remco en Leroy. Wat problemen met het opstarten van de laadpaal, maar door vakkundige hulp alles perfect werkend opgeleverd!

Nadat de eerste afspraak helaas verplaatst moest worden is het daarna prima gegaan. Er was wel wat rotzooi voor de voordeur wat miss even had kunnen worden opgeruimd maar dat was ook zo weg.

Groot project, kleine zorgen

EnergieWonen neemt alle zorgen uit handen voor het plaatsen van marktconform geprijsde zonnepanelen. Ze leveren advies op maat, denken mee over de toekomst en luisteren goed naar je. De werknemers voeren vakkundig hun werk uit en komen hun afspraken na. Top!

Perfecte en top service

Keurig geholpen, ook vwb adviseren .luisteren naar de klant . Het installeren ging ook vlot en soepel , vakmensen die hun vak verstaan, kortom.aanrader.

Goeie planning en kundig advies

Kundige adviseur die goed bereikbaar is en zorgde voor een adequate planning. Kleine service werd direct opgepakt en ingepland.

prima werk geleverd

van begin tot eind een duidelijke en prettige samenwerking vanaf het opmaken van de de offerte tot en met de uitvoering hiervan.

Harstikke prima, van eerste contact tot installatie en facturering

Kwalitatief goed geschoolde werknemers, zowel team verkoop als team montage! Weten wat ze doen en zijn snel en efficiënt

Keurig volgens afspraak, een leuk en beleefd, laten alles netjes achter

Gewoon super

Na een leuk en goed info gesprek met de deskundige meteen een handtekening gezet voor het vervangen van mijn kapotte panelen. Na wat weekjes een mailtje met de dag dat ze de panelen kwamen plaatsen. De dag van de plaatsing liep alles vlekkeloos en de klus was sneller klaar dan ik zelf had gedacht. De jongens hebben alles netjes achter gelaten en mij alle benodigde info gegeven die ik nodig had. Een dikke 10 voor alle jongen en meisjes van Essent en energy wonen die bij de klus betrokken waren.

Zeer prettig contact en installatie

De installatie ging soepel, en het contact was prettig. Er werd netjes gewerkt en mijn vragen fijn gbrantwoordt.

Zo hoort het

Van eerste contact tot gereed installatie een voorbeeld van hoe het hoort. Nette offerte, goed materiaal, afspraken nagekomen, zeer kundige en vlotte installatie.

Gestroomlijnde organisatie.

Meestal doe ik niet aan aanbevelingen, maar het moet mij van het hart dat de zaken met EnergieWonen super gestroomlijnd en georganiseerd afgewerkt zijn. Goede communicatie, prima en benaderbare monteurs die naar mijn mening erg deskundig en professioneel de werkzaamheden gedaan hebben. Alles ruim binnen de gestelde termijn. Complimenten.

Goede uitleg. Goede aanleg. Goede monteurs. Alles goed.

Bonnetstraat 53

6718 XN Ede