Goede georganiseerde reis.

Het was een mooie en goed georganiseerde reis. We hebben prachtige bezienswaardigheden gezien. Het concert van André Rieu was geweldig! De reisbegeleider/chauffeur was enthousiast en erg fijn in omgang. Kortom een mooie ervaring om niet te vergeten.

Martin Ophoff was super!

Hele mooie reis naar Wenen. Perfect verzorgd. Martin Ophoff is zeer behulpzaam en erg vriendelijk.

Geweldige reis.

Geweldige reis, prima bus, geweldige chauffeur/reisbegeleider Martin, hotels fantastisch, ontbijt oké, diners in de hotels 's-avonds goed, maar de diners in de stad (restaurants) veel minder helaas. We hadden prima plaatsen bij het concert van André Rieu. Afscheidsdiner in Weerselo fantastisch. Onze eerste meerdaagse reis met Ter Beek Reizen heel goed bevallen.

Fijne betrouwbare reisorganisatie

Voor het eerst met Ter Beek mee. Duidelijke informatie over de reis. Alle diners en entreekaarten voor excursies en Andre Rieu inclusief. Geen onverwachte extra kosten. Goede hotels. Goede buschauffeur.

• Reisbestemming André Rieu Wenen - 7 dgn.

Leuk gezelschap,een fijne betrokken en ervaren chauffeur. Goede hotels en een fantastisch concert van Andre Rieu met als klapper Emma.

• Reisbestemming André Rieu Wenen - 7 dgn.

na 12 reizen nog steeds heel tevreden.

Niet geheel volmaakt maar wel bijna. Goede hotels en goede chauffeurs. Helaas kunnen er geen gemaakte filmpjes van deze vakanties te zien zijn. Mooie onderbrekingen op lange busreizen.

• Prijs/kwaliteitverhouding
  • Reisbestemming Macedonië - 8 dgn.

Het is een onvergetelijke reis naar Wenen geworden

Wat een prachtige reis heb ik gehad samen met mijn 90 jarige moeder. We konden het niet beter treffen met Martin als chauffeur. Zo goed op de hoogte van de wegen, hotels en omgeving. We hebben heel veel gezien en het was goed te doen met de rolstoel en rollator van mijn Moeder. Ook was er gedacht aan hotelkamers voor mindervaliden. De sfeer met de andere reizigers was ook erg gezellig en de band werd steeds sterker met elkaar. Alle lof aan Martin die zo ontzettend zijn best deed om het iedereen naar zijn zin te maken. We hopen dat de gezondheid van moeders het toelaat om nog eens weer met Ter Beek een reis te maken.

• Reisbestemming André Rieu Wenen - 7 dgn.

Alles goed geregeld! Wel verbetering punten ( geen kritiek) Diner locatie voor ouderen vraagt aandacht ivm rolstoel of rollator, was niet voor jullie maar ter plekke niet goed ingevuld! Misschien een punt ( voortaan) om dat te vermelden. Was gelukkig niet voor mij , maar je denkt ook voor een ander mee als u begrijpt wat ik bedoel! Chauffeur kreeg alle krediet super! Vriendelijke groet Annet Stevens

• Reisbestemming André Rieu Wenen - 7 dgn.

We hebben 100% genoten van de reis!

Dit was voor ons de eerste keer dat we met een gezelschap op reis gingen. De reis was erg mooi, bus chauffeur erg vriendelijk en oplossingsgericht. Faciliteiten waren prima in orde. Een dikke 10 en geïnspireerd voor meer .

Het was klasse

Een onvergetelijke reis. Goed verzorgd en begeleid. Er werd ingespeeld op de onverwachte situaties. Van de 7 daagse naar Wenen (inclusief optreden Andre Rieu) hebben wij genoten.

• Reisbestemming André Rieu Wenen - 7 dgn.

Het was onze eerste, geheel georganiseerde reis met een touringcar: die ervaring was grandioos!

Het feit dat een groep mensen bij elkaar komt in een bus, in een reis, is op zich al een hele verrijking voor jou als individu. Je ervaart weer eens hoe jijzelf functioneert in een groep. Ook spreek je met mensen, als je dat wenst: niets moet immers. Toch vindt er een groepsvorming plaats en dat vind ik wellicht nog interessanter dan de reis zelf. Betreft de Rieu-reis: goed organiseert, lekker strak in het schema, goede gidsen, fijne excursies. De reisleider/ chauffeur verdient een dikke pluim: nimmer aflatende inzet; vriendelijk en zakelijk; staat professioneel als leider boven de groep: heeft geen voorkeuren voor personen; rijdt zeer goed, ervaren en veilig. Tip: een dag vrij in een grote stad is op zich ook interessant! mvg L e n y van der Ham

• Reisbestemming André Rieu Wenen - 7 dgn.

Mijn ervaring was weer super goed voor de tweede dit jaar.

• Reisbestemming André Rieu Wenen - 7 dgn.

Ter Beek belooft, Ter Beek levert!!

Goed doordachte georganiseerde en uitgevoerde reis. Met Martin troffen we een op alle vlakken zeer kundige, prettige chauffeur/reisleider!

Positief.

Met een geweldige energieke en positieve chauffeur Martin hebben we een gezellige en goede reis gehad.

• Prijs/kwaliteitverhouding
  • Reisbestemming Kroatië - 10 dgn.

Prachtige reis

Wel heel intensief en weinig tijd om na een dagtocht even tot jezelf te komen of je even op te frisse voor het diner

Lijn 83 een prachtige reis Sicilië

We hebben genoten van de prachtige reis naar Sicilië. Zijn wel van mening dat je voor de reis wel over een goede conditie moet beschikken. Misschien nog duidelijker aangeven de zwaarte van de reis. De veerboot op de terugreis liet te wensen over de overlast van het aantal honden was onhygiënisch en erg lawaaierig.

Mooie reis

Ik vond het een prachtige reis, goede reisbegeleiding, super goede duidelijke positieve buschauffeur

Geweldig!!!!

Goed verzorgde reis en een ontzettende ervaren, gezellige en fijne chauffeur

• Reisbestemming Sicilië; Parel Aan De Middellandse Zee - 12 dgn.

Het reisbureau Ter Beek reizen is goed.

Goede chauffeur met warme contacten met de deelnemers en ook met mij.

Goed verzorgde reis.

Dit was voor mij de eerste keer dat ik met een compleet verzorgde busreis op vakantie was. Het was meteen de langste bus/bootreis uit het aanbod. De hotels waren prima en het eten was goed. Druk programma waardoor wat te weinig eigen tijd ter plaatse. Busreis voor herhaling vatbaar.

• Reisbestemming Sicilië; Parel Aan De Middellandse Zee - 12 dgn.

Een mooie, maar wel wat lange, busreis. De chauffeur-reisleider was ongeëvenaard.

De chauffeur was echt een toegevoegde waarde. Hij zag alles en voelde zich verantwoordelijk voor ons welzijn.

Goed verzorgde reis.

Vol lof over Ter Beek reizen,goede chauffeur,goede hotels,alles was goed geregeld.

Geweldige reis

Dit was de eerste keer met Ter Beek reizen. Super goed geregeld en Martin is een geweldige chauffeur!! Wij gaan zeker nog een keertje met jullie op reis.

Was super mooie reis

Het was super de hotels waren top Ik heb echt genoeten van deze reis De chauffeur was ook goed zo als verwacht van ter beek.ik kijk uit naar volgend jaar .

• Prijs/kwaliteitverhouding
  • Reisbestemming Bloemenrivièra en Côte d’Azur - 10 dgn.

zeer goed

goede chauffeur. Goed hotel en lekker eten. leuke uitstapjes.

• Prijs/kwaliteitverhouding
  • Reisbestemming Bloemenrivièra en Côte d’Azur - 10 dgn.

Uelserweg 35

7651KT Tubbergen

Over Ter Beek Reizen

Bij ter Beek Reizen is uw reis in vertrouwde handen. Met veel enthousiasme organiseren we (geheel verzorgde) dagtochten, meerdaagse busreizen, vliegreizen en muziekreizen, zowel individueel als in groepsverband. Het wagenpark van ter Beek Reizen beschikt over diverse luxe touringcars zoals de Luxury Class Touringcar. Eén van de mooiste touringcars in Nederland. Tevens kunt u kiezen voor andere enkeldeks touringcars voorzien van vele faciliteiten zoals toilet, bar, airconditioning en royale beenruimte. Voor mindervalide gasten beschikken we over rolstoeltouringcars en grotere groepen kunnen vervoerd worden met de luxe dubbeldekker. Voor vertrouwd en veilig touringcarvervoer bent u bij ons aan het goede adres. Voor bedrijven, groepen en verenigingen organiseren wij geheel verzorgde dagtochten of meerdaagse reizen op maat.