Prachtige omgeving, gezellige en goede chauffeur/reisleider, hotel was uitstekend.
mooie reis goed en schoon hotel en dit alles onder geweldige leiding van Adrie en José
Het hotel was uitstekend en een vriendelijke bediening. Een hele mooie omgeving en een prachtige locatie met zwembad. De groep vakantiegangers was heel gezellig en veel gezien.
Mooi stukje Oostenrijk. Hotel goed, maar er zijn wat minpuntjes: ik vond er benauwd en wat kamer betreft was de douche niet fijn omdat de d bak glad was en er geen wand beugel. Wel keurig schoon. De dag programma’s waren geweldig , mede door de enthousiaste Adri en José
Prachtige reis, perfect hotel en mooie excursies. Niets op aan te merken. Ook het afscheidsdiner was prima. Fijn dat alle excursies waren inbegrepen. Jammer dat het de chauffeur zijn eerste reis was naar Rugen en weinig informatie kon geven, verder was de chaufeur goed.
Een prachtige reis naar Damuls, de bus vond ik minder omdat de stoel te kort is voor lange mensen, we hebben wel een ruimere plaats gekregen van onze chauffeur Adrie, dat was fijn maar een volgende keer zou ik dan graag in de nieuwe bus willen alleen ik weet niet wanneer die komt en waar die heen gaat, ga liever niet meer met dezelfde bus mee want heb toch wel behoorlijk last gehad van de nek en schouders ondank een speciaal reiskussen
een reis die is zo je het ongeveer bij jullie!!!
Rügen is zeker een bezoek waard. De dagexcursie met het (roetvervuilende) stoomtreintje en het bezoek aan het jachtkasteel was voor ons het minst leuke deel van de reis. Het hotel voldeed in alle opzichten aan de viersterrenverwachting. Strahlsund was ook zeer de moeite waard. Jacco van Zelm bleek een uitstekende chauffeur, de reis was nieuw voor hem en zijn instructies bleken niet helemaal up to date, waar hij adequaat oplossingen voor gezocht heeft.
Een reis met veel bezienswaardigheden en er was zeker voor iedereen wel iets om van te genieten. Tevens een prima begeleiding en gezelschap op deze verrassingsreis.
kan geen negatieve dingen bedenken en de reisleiding moeten samen honderd worden
Heeeel mooie reis
Alles was prima, geweldige reis en zeer goede ervaren chauffeur en begeleidster.
Mooie reis, goed geregeld
St Moritz had niet gehoeven
Jammer dat we geen pauze hebben gehad in Andermatt. Bellinzona viel erg tegen evenals Tirano.
Mooie reis, goede bus, chauffeur en gastdame. Hotel was goed, mooie schone kamer en prima bedden, voldoende en lekker eten. Heel veel gezien van het mooie Zwitserland. De weersomstandigheden waren gunstig.
Een hele mooie ervaring en goede begeleiding en prima chauffeur.
een mooie reis met prima chauffeur die onderweg ook veel weet te vertellen. ook wil hij je overal meehelpen.
goed geregeld, betrouwbaar.
Ik ga volgende keer als er leuke reizen zijn, niet te ver zeker weer met jullie mee.
Zeer goeie chauffeur, netjes en verzorgd. Zeer goed hotel, goed geregeld in Maastricht Netjes terug naar Aachen, en een heerlijk lekker ontbijt Mooi en veilig weer naar Tubbergen Hartelijk dank. Alleen bij die dagtochten staat geen uur van vertrek dat vind ik jammer.
Goed verzorgde reis
We hebben een prachtige reis gemaakt met de Bernina Express als hoogtepunt. Schitterend weer, veel gezien en over mooie passen gereden. Genoeg informatie over het gebied dat we bezochten. Iets meer rust/tijd voor onszelf voor het avondeten hadden wij op prijs gesteld. Daar is wel behoefte aan. En eventueel een overnachting op de heen/terugweg want het zijn intensieve dagen. We hebben genoten van deze reis, alles goed verzorgd, hotel, eten en een geweldige chauffeur en reisleider. Ook fijn dat we de voorlaatste dag zelf konden invullen.
Onze chauffeur Karel en zijn vrouw Anja, waren een top stel! Niets was te veel. Heb bewondering voor de stuurmanskunst van Karel, al die bergpassen, die hij bijna dagelijks reed. Enige minpuntje was de plaats Sankt Moritz, dat vond ik echt helemaal niets. Ondanks de lange busreis, zowel heen als terug, kijk ik terug op een zeer geslaagde week!
Uelserweg 35
7651KT Tubbergen
Bij ter Beek Reizen is uw reis in vertrouwde handen. Met veel enthousiasme organiseren we (geheel verzorgde) dagtochten, meerdaagse busreizen, vliegreizen en muziekreizen, zowel individueel als in groepsverband. Het wagenpark van ter Beek Reizen beschikt over diverse luxe touringcars zoals de Luxury Class Touringcar. Eén van de mooiste touringcars in Nederland. Tevens kunt u kiezen voor andere enkeldeks touringcars voorzien van vele faciliteiten zoals toilet, bar, airconditioning en royale beenruimte. Voor mindervalide gasten beschikken we over rolstoeltouringcars en grotere groepen kunnen vervoerd worden met de luxe dubbeldekker. Voor vertrouwd en veilig touringcarvervoer bent u bij ons aan het goede adres. Voor bedrijven, groepen en verenigingen organiseren wij geheel verzorgde dagtochten of meerdaagse reizen op maat.